Hanm kavgası!

Users who are viewing this thread

Aragorn_Elessar

Sergeant at Arms
Sarhoş geldi:
-Sen neye bakıyon...?
-Öküze ya sen?
-Suratındajki pis sırıtışı sileceğim.
Yanda ağır teşhizatlı eşşek gibi adamlar var.Ne yapıyolar:
-Annecim.Diyip kaçıyorlar.
Bu böyle olmamalı.Gidip kavgaya karışmalılar.Çok büyürse hancı muhafız çağırmalı bzide paçayı kuratrmak için girmeli belli bir süre  bir süre şehre girmemeliyiz.Kısaca bu iş böyle olmamalı ve hatta sokakta sarhoş 5 kişiyle bizden hıncını almalı.Handa möuhafızlar bizi yakalarsa şehrirden atıp bizi mapusa atmalılar.

o kadar ileri seviyesi olmasa da SWC 0.9.0.2 de var bu tarz bişey (sadece sarhoş yerine sen başlatıyosun kavgayı :D)
yapılabilri yani ve güzel de olur (gerçi uzun zamandır hiç sarhoşa denk gelmedim hanlarda)

sadece oyunun başlarında çıkıyor sanırım. ileriki seviyelerde bende rastlamadım hiç. öyle olması da mantıklı tabii. yani swadia'ya lord olmuşsun, emrinde 200 şövalye var. adam gelicek lolo yapıcak. nası denir? bir ışık gördüm...

Alhedras said:
sadece oyunun başlarında çıkıyor sanırım. ileriki seviyelerde bende rastlamadım hiç. öyle olması da mantıklı tabii. yani swadia'ya lord olmuşsun, emrinde 200 şövalye var. adam gelicek lolo yapıcak. nası denir? bir ışık gördüm...

Ahahah .  :lol:

Bi ara sarhoş çıkmıştı 160 askerim vardı artislik yaptı dedim benim kim oldumu biliyon mu aslanım o dedi saygılar abi .  :twisted:

abi bn karşılaştım handa 108 kişilik ordu var 70 tane Osmanlı Altın kılıcı var emrimde (KtO mod) sarhoş "neye bakıon sen" dedi bnde "sn bnm kim olduğumu biliyo musun" deyince "evet efendim afedersiniz alkolden galiba" diyince iki seçenek çıkıyor biz "kavga istersen ederiz" veya "çok fazla düşündüm hemen uzaklaş burdan" diyebiliyoz ben öyle dedim o da handan koşa koşa kaçtı dier seçeneğe basınca da sarhoş affedin die yalvarıyodur heralde.

Aragorn_Elessar said:
Muratcn DMR said:
yok sarhoş suratındaki pis sırıtışı temizleyeceğim diyerek dövüşüyor
Kaç şişe içmiş acaba ağır zırhlı cephanelik gibi bir adama öyle diyor?

adam nord. (ölünce nord kılıcı düşüyor ya üzerinden) düzgün içmeyi beceremiyor, içtimi sapıtıyor. Sırf fantezi olsun diye tüm silah ve zırhları çıkarıp tekme tokat dalıyorum buna. Sinirim geçiyor. Mazluuuum, mazlumu getirin bana!

Hmm, konuyu saptırmayalım. Öneri yapıyorduk değil mi?

Şimdi biz bu adamı öldürdük ya, o şehre sonraki ziyaretlerimizden birinde bi grup bizi tenhada kıstırsın (ki zaten biliyorsunuz bazen şehirde elemanlar saldırıyor) ancak konuşma kısmında işte "sen bizim murat emmiyi öldürdün, kanını yerde komayacaz" filan desinler. Kan davasına binsin iş. Hatta sarhoşu öldürür öldürmez memleketi olan köy ile ilişkimiz -50 filan olsun.

Alhedras said:
Aragorn_Elessar said:
Muratcn DMR said:
yok sarhoş suratındaki pis sırıtışı temizleyeceğim diyerek dövüşüyor
Kaç şişe içmiş acaba ağır zırhlı cephanelik gibi bir adama öyle diyor?

Hatta sarhoşu öldürür öldürmez memleketi olan köy ile ilişkimiz -50 filan olsun.

Oha şampiyon n'aptın öyle . Bir de onu düzeltene kadar 50 tane görev yapacan uzun iş .  :roll:

^
                  |
                  |
                  |
                  |

Başlığa dikkat çekmek istiyorum "Hanm" ne demek :D

Ben, bazen 2 kişiye birden yılışınca hanımların kavga etmesi gibi bir öneri diye girmiştim ama.

Eğer Nam-Onur'un Çoksa ''Sen Benim Kim Olduğumu Biliyormusun'' Dersin.
Geri Çekilir Zaten Saygı Gösterisine Bulunur :D Bana Öyle Diyor Ama Yinede Öldürüyorum  :twisted: :twisted:

Back
Top Bottom