Hangi tür askerler güçlü?

Hangi tür askerler güçlü?

• Svadya krallığı(Askerleri güçlüdür ve sadıktır)

Votes: 52 25.5%
  • Kergit hanlığı(Askerleri tamı tamına bir ölüm makinesidir)

Votes: 48 23.5%
  • Sarranid sultanlığı(Dengeli bir askeri sistemi var)

Votes: 30 14.7%
  • Vaegir krallığı(Okçuları tam onikiden vurur)

Votes: 22 10.8%
  • Nord krallığı(Balta ile harikalar yaratırlar)

Votes: 28 13.7%
  • Rodok krallığı(Arbeletleri mızrakları ve kalkanları ile çetincevizdirler)

Votes: 24 11.8%

• Total voters
    204

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

carrier

Arkadaşlar sizce hangi ülkenin askerleri daha fazla ölüm saçar?

Okçuların okları Memlüklerin zırhından geçmez ki:smile:.Ben Sarranid diyorum.Kalemde hep Sarranid okçularıyla yayaları var.Ordumu da sadece Memlük yapıyorum.O yüzden Heil to Sarranid :grin:

Asıl svadyalıların zırhları en iyi sarranid zırhlarında +50 den  yukaı görmedim ama svadya zırhlarında +58 gördüm. :cool:

Neyse Co-op olsaydı oyunda yapardık bir iki el ama:grin:...Neyse sonraki oyuna artık kapışırız senle minnakodunum:grin:

Kergitler mi ölüm makinesi ? Vaegir Okçularından ve Nord Huscarl'lardan bir ordu kurun.Araya da 3-5 Swadian Knight yerleştirin.Makine falan kalmaz ortada.

Silverlight said:
Porsuk said:
Kergitler mi ölüm makinesi ? Vaegir Okçularından ve Nord Huscarl'lardan bir ordu kurun.Araya da 3-5 Swadian Knight yerleştirin.Makine falan kalmaz ortada.

tek krallıktan toplanmış ordulardan bahsediyoruz yanlız :grin:

Nord ordusuna "Bu konumda kal" emri verip akşamdan beklettikten sonra tencereye atıyoruz.At etinden ziyafet veriyoruz.At eti dedim de M&B'in eski bir sürümlerinde partinin yiyeceğini envanterden biz alıp yiyecek bölümüne koyuyorduk.Atları da yiyecek olarak koyabiliyorduk  :grin:

rodok yer olmadığından yazamamıştım 5 yer vardı ama yanlış gördüm sanrım değiştirdim rodokta eklendi...

Nord ordusuna "Bu konumda kal" emri verip akşamdan beklettikten sonra tencereye atıyoruz.At etinden ziyafet veriyoruz.At eti dedim de M&B'in eski bir sürümlerinde partinin yiyeceğini envanterden biz alıp yiyecek bölümüne koyuyorduk.Atları da yiyecek olarak koyabiliyorduk 

zuhaha koptum xD

bence eniyisi karma ordu bende 50 swedyan atlısı 50 de mamlük var mamlükleri alıp arkadan yanlardan saldırttırıyom çok rahat oluyo

kale savunması ''NORD'' kale kuşatmasında "SARRANİD" Meydan savaşında "VEAGER&SWADİA" Duello "RODOK" DAĞLIK BÖLGE SAVAŞLARINDA "KERGİT" ..:smile:

Khergit42 said:
tutaste55 said:
Meydan savaşında "VEAGER&SWADİA
:shock: Meydan savaşında veagirmi?Meydan savaşının tartışmasız birincisi kergittir bu böyle biline :wink:

kıtır kıtır dogranır sarrid ve swediyan meydan savaşı yıldızı
tutaste55 said:
kale savunması ''NORD'' kale kuşatmasında "SARRANİD"

her ikisindede ''NORD'' kazanır sarrid meydanda savaşır

dameci16 said:
Khergit42 said:
tutaste55 said:
Meydan savaşında "VEAGER&SWADİA
:shock: Meydan savaşında veagirmi?Meydan savaşının tartışmasız birincisi kergittir bu böyle biline :wink:

kıtır kıtır dogranır sarrid ve swediyan meydan savaşı yıldızı
tutaste55 said:
kale savunması ''NORD'' kale kuşatmasında "SARRANİD"

her ikisindede ''NORD'' kazanır sarrid meydanda savaşır
Hızlı savaşta meydanda bi kergit sarranid yap bakalım :wink: Ayrıca sarranidlerde kuşatmada güzeldir :wink:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom