Recep Tayyip Erdoğan said:AK Partiye AKP diyen edepsizdir.
anlatmak istediğim bu forum değilKoyurtang said:Niye bu kadar korkuyorsunuz siyasetten anlamadım ki. Ne olacak, en fazla 1-2 kişi banlanır, tartışma çıkar vs. kafamıza silah dayamıyorlar ya. Girmek istemeyen de girmez konuya bu kadar basit.
Anlamadım yani "bu forum siyaset konuşup tartışmak için uygun değil" mi diyorsun? Ne dediğini anlayamadım cidden.Fugi said:anlatmak istediğim bu forum değilKoyurtang said:Niye bu kadar korkuyorsunuz siyasetten anlamadım ki. Ne olacak, en fazla 1-2 kişi banlanır, tartışma çıkar vs. kafamıza silah dayamıyorlar ya. Girmek istemeyen de girmez konuya bu kadar basit.
Evet,arkadaş ondan bahsediyor.Haklı da.Böyle bir oyunun altındaki sitede ne din nede çeşitli ideolojileri tartışmak uygun değil.Bunun için sayısız pano var.Koyurtang said:Anlamadım yani "bu forum siyaset konuşup tartışmak için uygun değil" mi diyorsun? Ne dediğini anlayamadım cidden.Fugi said:anlatmak istediğim bu forum değilKoyurtang said:Niye bu kadar korkuyorsunuz siyasetten anlamadım ki. Ne olacak, en fazla 1-2 kişi banlanır, tartışma çıkar vs. kafamıza silah dayamıyorlar ya. Girmek istemeyen de girmez konuya bu kadar basit.
Cleidophoros said:Recep Tayyip Erdoğan said:AK Partiye AKP diyen edepsizdir.