Hangi parti,Neden?

Hangi partiye oy verirdiniz?...

• CHP

Votes: 12 63.2%
  • DSP

Votes: 0 0.0%
  • YeniParti

Votes: 2 10.5%
  • AK

Votes: 4 21.1%
  • İP

Votes: 0 0.0%
  • MHP

Votes: 1 5.3%

• Total voters
    19

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
aynen yakında espriler patlamaya başlıycak sex partisi trance partisi pijama partisi zart partisi zurt partisi

Siyasetimi kendime saklarım.Siyaset asla yapmam.

Ak nedir anlamadım?

Oyumu ona verdim. :D

Bu arada oylamada neden AKP yok anlamadım. :)

Koyurtang said:
Niye bu kadar korkuyorsunuz siyasetten anlamadım ki :D. Ne olacak, en fazla 1-2 kişi banlanır, tartışma çıkar vs. kafamıza silah dayamıyorlar ya. Girmek istemeyen de girmez konuya bu kadar basit.
anlatmak istediğim bu forum  değil

Fugi said:
Koyurtang said:
Niye bu kadar korkuyorsunuz siyasetten anlamadım ki :D. Ne olacak, en fazla 1-2 kişi banlanır, tartışma çıkar vs. kafamıza silah dayamıyorlar ya. Girmek istemeyen de girmez konuya bu kadar basit.
Anlamadım yani "bu forum siyaset konuşup tartışmak için uygun değil" mi diyorsun? Ne dediğini anlayamadım cidden.

Koyurtang said:
Fugi said:
Koyurtang said:
Anlamadım yani "bu forum siyaset konuşup tartışmak için uygun değil" mi diyorsun? Ne dediğini anlayamadım cidden.
Evet,arkadaş ondan bahsediyor.Haklı da.Böyle bir oyunun altındaki sitede ne din nede çeşitli ideolojileri tartışmak uygun değil.Bunun için sayısız pano var.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom