Hangi baþlangýç karakteriyle baþlamayý tercih ediyorsunuz...

Baþlangýç Karakteri Olarak Seçiminiz:

• Male a squire

Votes: 0 0.0%
  • Male a hunter

• Male a novice priest

• Male a merchant

• Female a court lady

• Female a hunter

• Female a nun

• Total voters
    0
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Paladin

Recruit
Oyunun en kritik noktalarýndan biri baþlangýç seçimleridir siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Doðrusu sonuçlarý çok merak ediyorum insanlar acaba ne olmayý tercih ediyolar ben squire olmayý tercih ettim.

bunu discussion'da yapsan daha iyi olurdu.pek kisi girmiyor türkçe foruma

oyunu alýnca herkes kayboluyo...sen de öyle yapmazsýn insallah :smile:

Yok ya olan olaylarý anlatmak için buralarda olurum hep :smile: Ama þimdilik bir süre için kaybolucam iyi günler.

keske ben de olaylarý anlatmak için kalabilseydim :cry: ama okul var.

Ben ilk olarak priest seçmiþtim oyun nasý biþi bilmiyordum. Daha sonra tam versiyonda bir squire bir de hunter açtým. Bir tane de merch açmýþtým sildim. Zaten çok fazla da farketmiyor zamanla þekilleniyor karakter.

bilgisayarýma bir kaç düzeltme yaptýktan sonra açabildim ve yeni oyun açtým.her savas oyununda medic olmayý çok sevdigim için bu oyunda priest oldum :wink:

Aslýnda önemli bir seçenek ama ben savaþçýyým iþim savaþmak. O yüzden beni bozar. Ama yinede çok gerekli bir medic...

emin ol medicler savasçýlardan daha önemli.hem ben medic olsam bile her savasçýdan daha iyi donanmýs durumdayým :smile:

Ya levellar atlandýkça zaten baþlangýç karakterleri en sonunda birbiribe benziyor ama ben oyundaki npc leri medic olarak kullanmayý tercih ederim

Aslýnda çok haklýsýn ama surgery first aid ve bir tane daha skill vardý wound larla ilgili. Bunlarý kastediyoruz

Tabi öyle ama hani genelde MEDIC! SIHHIYE! baðýrýþlarý olur birisi koþar yardýma baþlar ya, sinema ve oyun endüstrisi öyle bir iþlemiþ ki beynime, baþka türlüsünü kabullenemiyorum:smile: Ben açýkçasý genelde kendim savaþ ve liderlik yetenekleri alýp Borcha ve Marnid'e parti yetenekleri veriyorum. :wink:

Seçimim herzaman hunter'dan yana....
Ah bide şu oyunu banka hesabı ile alabilsek de oyunu gönül rahatlığı ile oynayabilsek.

Re-HaSh said:
Seçimim herzaman hunter'dan yana....
Ah bide şu oyunu banka hesabı ile alabilsek de oyunu gönül rahatlığı ile oynayabilsek.
alabiliyosun ama bunu daha 1 milyon kere anlatmak gerekiyo insanlara sanırım. paypal account al ordan öde işte. 2-3 dolar farkta öldürmes seni.

Back
Top Bottom