Hükümdarlar Hükümdarlığımı Tanımaması ve Lordları kendi Tarafıma Çekmek

Users who are viewing this thread

b4ckr0und1

Arkadaşlar ben iki +1000 günlük oyununumda da iki devlet kurdum. İlk kurduğum devlette hem lordlar daha çabuk benim yanıma geçiyordu hem de elçimin ikna seviyesinin ve idare hakkımın şimdikinden az olmasına rağmen 2 devlet beni tanıyıp başkentimde bağlılık yemini etmek isteyen lordlar bulunup bazılarını bende ikna edebiliyordum.

Şimdi ise Sarranid Sultanlığından ayrılarak Kergit Hanlığını yıkıp bozkırların üzerine bir devlet kurdum. Soylu NPCler dışında sadece Lord Dhaswal var. Bir de elçim Ymira'nın ikna yeteneğinin 9 olmasına rağmen neden hiç bir devlet beni tanımıyor.

NOT: İdare hakkım en yüksek seviye yani 99.

Yardım ederseniz sevinirim.

şans meselesi ayrıca ne kadar çok toprak alıp büyürsen lordlar senin yanına daha fazla gelir.

Devletlerle aranı iyi yaparsan tanıyacaklardır diye düşünüyorum. Git diğer devletlerin esirlerini kurtar, köylerine yardım et falan devletlerle ilişkin artsın.

evet iyi bak lordlara duymak istediği sözleri söylemen gerek ayrıca bir ülkeyle savaşa gir onaları mağlup et sürekli daha sonra lordlarıyla konuş askeri açıdan güçlü olduğuna kannat getirecek ve duymak istediği sözleri söylersen yanına gelir

Evet lordların nabzına göre şerbet vermeye çalışıyorum ama adamların hepsi lorduna sadık kesildi. :grin:

Ben zaten %30 zorluk derecesiyle oynadığım için ve Memlüklerim olduğu için hiç yenilmedim. Hep kendimden yükseklerle savaşıp mağlup ettim, bir zahmet askerliğimi anlasınlar.  :lol:

Raporlar>Karakter Raporunu Görüntele

Buradan karakterinle ilgili bilgileri görebilirsin.

1.NPC ler nedir anlamadım

2.kendi krallıgımızı kurmayı turkce sekilde anlatırmısınız

bu 2 sorunun da cevabını biliomusunuz

1. NPC'ler Hanlardan toplayabileceğin oyunculardır, sana yardım ederler yada devlet kurunca onları kendi lordun yapabilirsin.

2- Kendi krallığımızı ise kurmak çok kolay. Hiç bir krallığa bağlı olmadan gidip bir kale yada şehir ele geçirirsek resmi olarak kendi krallığımızı kurmuş sayılırız. Ama bir krallığın lorduysak; gidip bir kale ya da şehir ele geçirirsek; ele geçirdiğimiz mekan içinde bulunduğumuz krallığın olur. Dediğim gibi hiç bir krallığa bağlı olmadan git bir tane kale yada şehir ele geçir.

tunaman said:
1.NPC ler nedir anlamadım

2.kendi krallıgımızı kurmayı turkce sekilde anlatırmısınız

bu 2 sorunun da cevabını biliomusunuz
adamlarda çince yazıyodu kardesim bunun tükrçesimi var namın 1200 civarında olsun liderlikde ne billiyim 40-50 olsun bitane kaleyi ele geçir sana krallıgnın adı ne olsun diye sorcak koy bi isim al sana krallık

adamlarda çince yazıyodu kardesim bunun tükrçesimi var namın 1200 civarında olsun liderlikde ne billiyim 40-50 olsun bitane kaleyi ele geçir sana krallıgnın adı ne olsun diye sorcak koy bi isim al sana krallık

liderlik 40-50 ye kadar çıkıyormu benim bildiğim 10 da duruyodu

Ondan bahsetmiyor arkadaş liderlik olarak. Karakter özelliği evet en fazla 10 ama Grup moraline girip bakabilirsin. Benim 75 mesela. Bu arada arkadaşlar daha soruma cevap bulamadım. :sad:

Önce taraf değiştiren lordlar genelde çıkarcı tipler. Sonraya kalanlar ise daha sadık olanlar. İlk kurduğun devlete kolay taraf değiştiren lordlar katılmış, sahip olduğu mülklerin fazla olması da oranın büyük gücü olduğu izlenimini veriyor. Sen yeni bir devlet kurunca daha güçlü olan eski devletine bağlı kalmaları hatta bazı lordların da o devlete bağlılık yemini etmesi normal, yeni kurulan devlete kolay kolay bel bağlamıyor oyundaki lordlar. İlk devletini kurduğun zaman da böyleydi bir müddet, gücünü ispatlayıp yeni mülkler edinip ilk devletle rekabet edecek seviyeye geldiğinde lordları kendi tarafına çekmeye başlayabilirsin.
Kilic_Bey said:
evet iyi bak lordlara duymak istediği sözleri söylemen gerek ayrıca bir ülkeyle savaşa gir onaları mağlup et sürekli daha sonra lordlarıyla konuş askeri açıdan güçlü olduğuna kannat getirecek ve duymak istediği sözleri söylersen yanına gelir
Aslında bu taktik işe yaramaz her zaman, lordlar sizi denemek için bazı konulardan dem vuruyor, bazen asıl düşüncelerini dile getirmiyor. Söyleyiş tarzlarına göre sizi denediklerini ya da samimi fikri olup olmadığını anlayabilirsiniz sanırım.

Kergitleri yıktım ama hala beni güçsüz görüyorlar sanırım.

Aslında devletler beni tanısa lordlar gelebilir.

eft ya nası tanıtıcaz kendimizi diger devletlere bide bu baska lordları kendine ceken arkadaslar bize de detayıyla anlatırsa sevinirim cunku benim lordların hepsi yandaslarımdı"Lord Rolf" cok gıcık :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

Back
Top Bottom