Sir-Gwaine
Regular

Klan kapanmıştır. Oyunu kendim için oynamaktan çıktığından dolayı kapattım. Herkese teşekkür ederiz.



Banned

teşekkür ederim. Biz 15 tatilde sırf tatil için clan açmadık böyle yorum yazmadan önce öğren. Önce adam toplamayı denedik açacaz dedik adam bize resmi değilsiniz dedi. Bende resmi yaptım 3 kişlyiz diyede böyle küçümsemene gerek yok biz sağlam adam alıyoruz tatil bebelerini almıyoruz. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.Tenzō 说:Başka bir 3 kişilik klan. Neyse, başarılar.
En doğrusuSir-Gwaine 说:teşekkür ederim. Biz 15 tatilde sırf tatil için clan açmadık böyle yorum yazmadan önce öğren. Önce adam toplamayı denedik açacaz dedik adam bize resmi değilsiniz dedi. Bende resmi yaptım 3 kişlyiz diyede böyle küçümsemene gerek yok biz sağlam adam alıyoruz tatil bebelerini almıyoruz. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.Tenzō 说:Başka bir 3 kişilik klan. Neyse, başarılar.
Sir-Gwaine 说:teşekkür ederim. Biz 15 tatilde sırf tatil için clan açmadık böyle yorum yazmadan önce öğren. Önce adam toplamayı denedik açacaz dedik adam bize resmi değilsiniz dedi. Bende resmi yaptım 3 kişlyiz diyede böyle küçümsemene gerek yok biz sağlam adam alıyoruz tatil bebelerini almıyoruz. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.Tenzō 说:Başka bir 3 kişilik klan. Neyse, başarılar.
Bizde 3 kişi ile başladık ama zamanla büyüdük bu ön yargı bende de vardı önceden fakat klan açınca işlerin ne kadar zor olduğunu anladım yönetmek ilgilenme uğraştırıyor insanı ön yargı her zaman haksız olmaz haklısın Ténzo fakat çok uğraşırlarsa klan büyür tekrar başarılar kankaTenzō 说:Sir-Gwaine 说:teşekkür ederim. Biz 15 tatilde sırf tatil için clan açmadık böyle yorum yazmadan önce öğren. Önce adam toplamayı denedik açacaz dedik adam bize resmi değilsiniz dedi. Bende resmi yaptım 3 kişlyiz diyede böyle küçümsemene gerek yok biz sağlam adam alıyoruz tatil bebelerini almıyoruz. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.Tenzō 说:Başka bir 3 kişilik klan. Neyse, başarılar.
Küçümsemek istesem böyle bir üslup kullanmam. -ki neden küçümseyeyim sizi? Neyse, haklı olarak bir ön yargı var bu 3 kişilik klanlar hakkında. Sırf bende de değil, forumdaki çoğu üyede var bu ön yargı. Açıkçası konuya bakıldığında da sizi diğer yeni açılan klanlardan farklı kılan bir özelliğiniz yok. Bu yüzden beklentimin düşük olmasını ve ön yargı ile yaklaşmamı anlarsınız herhalde. Neyse, dediğim gibi başarılar.

kardeşim neyse felan yazmışsın bende sinir oldum ben zaten 15 tatilden sonra açıcaaktım özeliklede şu 15 tatil klanları arasından sıyrılacaktım ama server erken aldık adamla anlaşma yaptık indirdi fiyatı ama almak zorundaydık biz ne yapalım madem sunucuyu aldık klanıda açalım dedik yalnız adamı bekliyoruz dün 10 dk dan kaçırdım adamı bugün yakalıycağım sunucuyu da açıcağım gelişmeye bakıcağız. eskiden az kişiyle başlayan var. tamam ön yargı olarak kalsın ama ben altını çiziyorum Bu klan öyle 15 tatil klanlarından değil bunda eminiz. teşekkür ederim yorumlarınız için.Tenzō 说:Sir-Gwaine 说:teşekkür ederim. Biz 15 tatilde sırf tatil için clan açmadık böyle yorum yazmadan önce öğren. Önce adam toplamayı denedik açacaz dedik adam bize resmi değilsiniz dedi. Bende resmi yaptım 3 kişlyiz diyede böyle küçümsemene gerek yok biz sağlam adam alıyoruz tatil bebelerini almıyoruz. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.Tenzō 说:Başka bir 3 kişilik klan. Neyse, başarılar.
Küçümsemek istesem böyle bir üslup kullanmam. -ki neden küçümseyeyim sizi? Neyse, haklı olarak bir ön yargı var bu 3 kişilik klanlar hakkında. Sırf bende de değil, forumdaki çoğu üyede var bu ön yargı. Açıkçası konuya bakıldığında da sizi diğer yeni açılan klanlardan farklı kılan bir özelliğiniz yok. Bu yüzden beklentimin düşük olmasını ve ön yargı ile yaklaşmamı anlarsınız herhalde. Neyse, dediğim gibi başarılar.

