"Kutsal Orman Ruhu adına !
Bizler; Ay'ın geceye saçtığı ışık gibi aydınlatacağız bu diyarı. Ormanın yılmaz bekçileri, gecenin çevik avcılarıyız.
Zalim derebeyleri, kana susamış savaşçılar ve daha nice zorbalardan fakir, masum, güçsüz Calradia halkını koruyacağımıza dair yemin ederiz !"
Bizler; Ay'ın geceye saçtığı ışık gibi aydınlatacağız bu diyarı. Ormanın yılmaz bekçileri, gecenin çevik avcılarıyız.
Zalim derebeyleri, kana susamış savaşçılar ve daha nice zorbalardan fakir, masum, güçsüz Calradia halkını koruyacağımıza dair yemin ederiz !"
Harl Greenwood
Radley Greenwood
Lowis Greenwood
Jaime Greenwood
Tyr Greenwood
Jimmy Greenwood
John Greenwood
Gilbert Greenwood
Roger Greenwood
Felix Greenwood
Reaper Greenwood
Francis Blackwood
Rolde Kullandığımız Temel Bilgiler
Kutsal Orman Ruhu : Doğanın dengesini sağladığına inanılan mitolojik bir varlık, birliğe yol gösteren kadim ruh. Aynı zamanda orman halklarının inandığı kadim inanca verilen isim.
Kara Yağız : Diyarda yok olma tehlikesi geçiren bir inanç sistemi ve evrende bulunan dünyaların her birinde kadim bir ağaç olarak bulunan mitolojik varlık. Bizim dünyamızda bu inanca gizli bir şekilde inanan bir avuç insan kalmıştır. Kara Yağız inancına mensup kişiler bir takım telepatik yöntemlerle iletişim kurabilirler.
Yeşilin siyaha gömdüğü yer : Birliğin üssü.
Francis Blackwood: Kara Yağız isimli kadir inanca sahip dostumuz, birliğimizle beraber hareket ediyor. Kutsal ağacın verdiği Kara yağız yeteneği sayesinde Harl ile telepatik yollarla iletişim kurabiliyor.
Komutlar
Islık çalar : Attan in, ata bin
Kesik kesik ıslık çalar : Hızlan, dört nala
Sertçe ıslık çalar : Dağıl
Yavaşça ıslık çalar : Birleş
Uzun ıslık çalar : Hedefe aim al
Elini kaldırır : Ok at
Biz Kimiz ?
2014 yılı yaz aylarında başta PW Mod olmak üzere çeşitli sunucularda "hard-roleplay" hedefiyle yola koyulmuş bir topluluğuz.
Mount & Blade oyununda sadece PW mod sunucularında oynamak amaçlı kurulmuş olmamıza rağmen, ARMA III oyunu rol sunucularında da zaman zaman vakit geçirmekteyiz.
2014 yılı yaz aylarında başta PW Mod olmak üzere çeşitli sunucularda "hard-roleplay" hedefiyle yola koyulmuş bir topluluğuz.
Mount & Blade oyununda sadece PW mod sunucularında oynamak amaçlı kurulmuş olmamıza rağmen, ARMA III oyunu rol sunucularında da zaman zaman vakit geçirmekteyiz.