Grafik Problemi (yardim lazim)

Users who are viewing this thread

Karluk

Recruit
Oyunu dün indirdim bugünde satýn aldým. Kendi laptopuma yükledim oyunu ancak start gameden sonra karþýma çýkan ekranda grafikler görünüp kaybolup duruyor. Yani oyuna girince adamýn saçý bi var bi yok arkadaki duvarlar bir görünüp bir kayboluyor bu yüzdende oynayamadým kendi laptopumda. Laptopumun özelllikleri => p4, 256RAM ama ekran kartým 16 sonuç olarak iþi için dizayn edilmiþ bir asus laptop. Ama baþka bir laptoýpta denedim onda çalýþtý ama ondada problemli olarak çalýþýyor. Karakterleri istediðim gibi yaratamýyorum. Background create edilemiyor hatasý alýyorum sürekli anca 10-15 denemeden sonra karakter yaratabildim. Sebep nedir neyden kaynaklanýyor olabilir? Troubleshooting FAQ okudum ama çözüm bulamadým...

"Minimum requirements" veya "system requirements" diye forum genelinde bir arat. Bir yerde görmüþtüm ve en az 32Mb ekran kartý ve lightning efekt gibi bir þeyi de destekliyor olmasý lazým diye.

Benim laptop onarilana kadar baþka bir laptopta oynayacagim kisacasi þuan oyunun full sürümünü baþka bir laptopta aktif ettim. Kendi laptopum hallolunca kendi laptopumda tekrar aktif edebilirim dimi? 1 hafta sonra falan yani...

biraz gec kaldim bu son mesajinizi okumak icin. ilk kendi laptopumda aktiv ettim sonrada suan oynamakta oldugum diger laptopta aktiv ettim. daha oncedende dedigim gibi kendi laptopum onarimda ve format atildi ve suan oynadigim laptopta yarin gidecek... buda demek oluyorki ben bosa aldim licence keyi... onerebileceginiz bir cikis yolu varmi? yoksa bir bardak soguk su iyimi gider...?

evet bende gördüm enaz 32 mb ekran kartý istiyor,benimki 16mb idi oynayamadým ama þuan 128 var ve çok rahat oynuyorum.Oyunun yapýmcýlarýný gönülden tebrik ediyorum :)

username said:
"Minimum requirements" veya "system requirements" diye forum genelinde bir arat. Bir yerde görmüþtüm ve en az 32Mb ekran kartý ve lightning efekt gibi bir þeyi de destekliyor olmasý lazým diye.

Dip not olarak belirtmek istiyorum ki laptop lar normal pclerden biraz farklý calýþýr :D parcalar üzerinde söylenen 16mb ekran kartý 256 mb ram gibi þeyler normal pclerdeki karþýlýgýna denk gelenlerden 2kat daha güçlüdür... çünkü hepsi bir þekilde mobile uyarlanýr... 32 mb ekran kartý ile min 128 mb ekran kartý isteyen oyunlarý oynuyorum kendii laptop umda :D
testini bi çok oyunda denedik ve görddük terimsel olarak
128 mb x 250mhz bi ekran akrtý yerine 32 mb x 420 mhz bir ekran kartý kullanmak daha iyidir çünkü mhz oyunlarda gerçekten kendini hissetiren bi özelliktir :D

Konuyu açan dostum öncelikle ekran kartýnýn son sürücülerini yüklemelisin. Onun ardýndan arkaplanda çalýþan uygulamalarý kapatmalýsýn(WinAmp Agent v.s. gibi).

K.G....

Benim pc de p4 3.0 ghz ekran kart 128 mb ram 512 mb ama ekran kartım onboard sürücülerde yüklü bende de çok kasıyor oyunu bazen kaspersky ı kapatıp giriyorum yine kasıyor muharebelerde...Bazen atlı adamların altından at kayboluyor o adamlara yaklaşınca tekrar altında cıkıyor.

speed xp said:
Benim pc de p4 3.0 ghz ekran kart 128 mb ram 512 mb ama ekran kartım onboard sürücülerde yüklü bende de çok kasıyor oyunu bazen kaspersky ı kapatıp giriyorum yine kasıyor muharebelerde...Bazen atlı adamların altından at kayboluyor o adamlara yaklaşınca tekrar altında cıkıyor.
Ohaaaaa be kardeşim nerden buldun bu konuyu nerden hortlattın yahu.

konu grafık sorunlar uzerıne o yuzden cokta garıp gelmedı bana. tabı 3 sene oncesındekı bır konu yerıne daha yakın tarıhlerde olabılırmıs. Armagan Bey turkce foruma hıc yazmıs mı dıye dusunenlere de cevap olmus ;)
benım tavsıyem kasmalar ıcın gorsel ayarları kısman. oyun su an ıcın bazı konfıgurasyonlarda bazı kucuk sıkıntılar yasatabılıyor. tabı hangı versıyonu oynadıgını bılmekte faydalı olurdu. atın kaybolup tekrar belırmesını ıse daha once hıc duymamıstım.

Back
Top Bottom