Resolved GPU Crashing "d3d_device_context->map at rglGPU_device::lock_texture Failed!" randomly in both large and small battles

Currently viewing this thread:

Version number
1.5.6.255751
Branch
Main
Modded/unmodded
No, I didn't use any mods.

kormoran

Recruit
Unfortunately, we are unable to give an estimated time to fix it, but we are working on this issue. Sometimes we may encounter such problems because mod files are not downloaded properly. Did you try again after removing mods completely or only after disabling them? Could you please try to verify the files again until we find a permanent solution? Sorry for the inconvenience.
verified the files like 20 times already but imma try removing all the mods
 
You can remove the mods by following the instructions in this article. Thanks in advance.
Hello bFacelll,

Im facing the same problem. Without mods, updated OS and GPU driver. Lowest graphics & verified the files.
and all the advice i could find to fix this.

At this moment i gave up to play. No worries i understand its in early access.

Laptop Windows Surface Book 2
Intel Core i7 @ 1.90GHz
RAM 16.0GB
2047MB NVIDIA GeForce GTX 1050 & Intel UHD Graphics 62

If there is a way to maybe inform me if this problem fixed i would be really happy.
Because i do really would like to play :smile:

Thanks in advance
 
Last edited:

bFaceIII

Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Hello bFacelll,

Im facing the same problem. Without mods, updated OS and GPU driver. Lowest graphics & verified the files.
and all the advice i could find to fix this.

At this moment i gave up to play. No worries i understand its in early access.

Laptop Windows Surface Book 2
Intel Core i7 @ 1.90GHz
RAM 16.0GB
2047MB NVIDIA GeForce GTX 1050 & Intel UHD Graphics 62

If there is a way to maybe inform me if this problem fixed i would be really happy.
Because i do really would like to play :smile:

Thanks in advance
Hello, sorry to hear that. We are still working hard on this issue to resolve it as soon as possible. I'll update this when we fix it successfully. So, you will probably get a notification. (:
 

kormoran

Recruit
deleting every bannerlord related files and reinstalling the game helped me but the issue should still be fixed the files of older mods you had downloaded shouldnt stay in the game files
 
Hello, sorry to hear that. We are still working hard on this issue to resolve it as soon as possible. I'll update this when we fix it successfully. So, you will probably get a notification. (:
Update

I think the game is working. I had a similar error with an other game

What i did

- Installing the intel graphic driver for my Intel UHD Graphics 620
- I had missing power option "high proformance". So i had to fix that (Laptop)
- Nvidia control panal -> select to only use NVIDIA GeForce GTX 1050 for the game

- Hard reset

I forgot to install a driver for my minor GPU.
 
Top Bottom