Google SketchUp [Yardım?]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

J.Ramirez

Recruit
Arkadaşlar google sketchUp ile bir kılıç tasarımı yaptım ancak oyuna nasıl aktarıcam yardımcı olur musunuz?
:?:

skechup tan atamıyon onun obj olarak export diye birşeyi vardı onu bulman lazım sonra wingste importlaman lazım boyutları ayarlıyıp tekrar obj. olarak export ancak öyle.

x,y,z düzleminde yerini ayarlayıp .obj olarak kaydetmen lazım sonra da başka bir programla oyuna ekleyeceksin olay bu

Sketchup ile oyuna ekleyemiymuşsun ondan bahsetmiş(sanırsam koordinat düzlemindeki yerini ayarlayamadığın için sorunçıkarıyodur)
doalyısıyl önce bir yolunu bulup Wings3D ye aktaracaksın elindeki tasarımı sonrası da forumda anlatılıyor zaten

skechup ta obj. olarak kaydetmenin bir yolu vardı ama hatırlayamıyom.onu dedim ancak öyle atabilirsin.

Silverlight said:
x,y,z düzleminde yerini ayarlayıp .obj olarak kaydetmen lazım sonra da başka bir programla oyuna ekleyeceksin olay bu

Sketchup ile oyuna ekleyemiymuşsun ondan bahsetmiş(sanırsam koordinat düzlemindeki yerini ayarlayamadığın için sorunçıkarıyodur)
doalyısıyl önce bir yolunu bulup Wings3D ye aktaracaksın elindeki tasarımı sonrası da forumda anlatılıyor zaten
:D  hocam olay bu falan demişin düzgün resimli bi konu açta herkes öğrensin bildiklerini SketchUp'tan 3D'Ye aktarmayı herkes merak ediyor.Böylece konuda; ''Google'De SketchUp'tan Wings 3D'ye aktarma'' yazan herkes buraya girer daha ne olsun...Biri yardım etsin ya..  :?

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom