Republic Of Fenerbahçe
Veteran

Evet arkadaşlar Chrome mı yoksa Yandex mi

Benim Oyum Google Chrome'a
Benim Oyum Google Chrome'a

Haklısın, Chrome hızlı olmasına karşın çok RAM yiyor.ß@LK€$ said:Olsun iyidir tabiki ama ben sizi operaya davet ediyorum
Chorome diğer tarayicilara gore daha çok RAM yer. Bilgisayar özelliği düşükse face vb yerlerden flash oyun ve video deneyimlerini yavaşlatır.
Chorome yandex e onbin basar ama.
Oyun indirdim derken? Korsan mı?Republic Of Fenerbahçe said:Bugün iki tarayıcıda oyun indirdim. Google Chrome solladı geçti(not: aynı oyunları ve aynı internet bağlantısı ile)
Uyardığın için teşekkür ederim "Yandex Browser" olarak düzeltildi![]()
Karahan Onlinesamurayahmet said:Oyun indirdim derken? Korsan mı?Republic Of Fenerbahçe said:Bugün iki tarayıcıda oyun indirdim. Google Chrome solladı geçti(not: aynı oyunları ve aynı internet bağlantısı ile)
Uyardığın için teşekkür ederim "Yandex Browser" olarak düzeltildi![]()
![]()
Operada hızlı olmasına karşın az RAM yiyor.Republic Of Fenerbahçe said:Haklısın, Chrome hızlı olmasına karşın çok RAM yiyor.ß@LK€$ said:Olsun iyidir tabiki ama ben sizi operaya davet ediyorum
Chorome diğer tarayicilara gore daha çok RAM yer. Bilgisayar özelliği düşükse face vb yerlerden flash oyun ve video deneyimlerini yavaşlatır.
Chorome yandex e onbin basar ama.![]()
tlgklz said:Chrome en iyisi her türlü ancak cidden ram yiyor zaten (söylemek istemiyorum) ** kadar bir ram var onunda %20 sini yiyince Chrome açıkken oynanmıyor. O yüzden en iyisi İE! (Birde Kıromda hile yapmak zor ama İE'de kolay!)
O nasıl oluyor?tlgklz said:Opera kullanıyordum ancak Nasıl desem Turbo modu var ancak interneti dahada yavaşlatıyor.