Google Chrome vs. Yandex Browser!!

Hangisi Daha İyi ?

• Google Chrome

Votes: 26 92.9%
  • Yandex Browser

Votes: 2 7.1%

• Total voters
    28

Users who are viewing this thread

Chorme daha kullanışlı ve daha hızlı ancak Yandex diye bir Tarayıcı yok , Yandex Browser var o da Google Chrome altyapısından yararlanıyor zaten ancak Chrome göre daha yavaş sanki.

Bugün iki tarayıcıda oyun indirdim. Google Chrome solladı geçti  :cool: (not: aynı oyunları ve aynı internet bağlantısı ile)
Uyardığın için teşekkür ederim "Yandex Browser" olarak düzeltildi :wink:

Olsun iyidir tabiki ama ben sizi operaya davet ediyorum  :grin:

Chorome diğer tarayicilara gore daha çok RAM yer. Bilgisayar özelliği düşükse face vb yerlerden flash oyun ve video deneyimlerini yavaşlatır.

Chorome yandex e onbin basar ama.

ß@LK€$ said:

Chorome diğer tarayicilara gore daha çok RAM yer. Bilgisayar özelliği düşükse face vb yerlerden flash oyun ve video deneyimlerini yavaşlatır.

Haklısın, Chrome hızlı olmasına karşın çok RAM yiyor.  :roll:

Republic Of Fenerbahçe said:
Bugün iki tarayıcıda oyun indirdim. Google Chrome solladı geçti  :cool: (not: aynı oyunları ve aynı internet bağlantısı ile)
Oyun indirdim derken? Korsan mı? :neutral:

samurayahmet said:
Oyun indirdim derken? Korsan mı? :neutral:
Karahan Online :wink: (Korsana Hayır  :cool: )

ß@LK€$ said:

Haklısın, Chrome hızlı olmasına karşın çok RAM yiyor.  :roll:
Operada hızlı olmasına karşın az RAM yiyor. :twisted:

Chrome en iyisi her türlü ancak cidden ram yiyor zaten (söylemek istemiyorum) ** kadar bir ram var onunda %20 sini yiyince Chrome açıkken oynanmıyor. O yüzden en iyisi İE! (Birde Kıromda hile yapmak zor ama İE'de kolay!)

tlgklz said:
Chrome en iyisi her türlü ancak cidden ram yiyor zaten (söylemek istemiyorum) ** kadar bir ram var onunda %20 sini yiyince Chrome açıkken oynanmıyor. O yüzden en iyisi İE! (Birde Kıromda hile yapmak zor ama İE'de kolay!)

Bu konuda haklısın 2GB RAM var , 1GB gidiyor , her yeni sekme 250k !!!

İşte bu yeni versiyonunda nasıl kapatacağımı da bulamadım :grin:  sonra sinirlendim falan sildim chrome yükledim. Bana tarayıcı dayanmıyor gidicem Safari kullancam yav. .s.s neyse.

Back
Top Bottom