Gomez'in Türkiye'de Küçümsenmesi?

Users who are viewing this thread

Lt_Ghost

Grandmaster Knight
Şimdi bakıyorum, sosyal ortamlarda ve arkadaş ortamlarında Mario Gomez küçümseniyor, son yılların en iyi transferlerinden birisi gibi değil de, altyapıdan adam çıkarmışız gibi gösteriliyor. Van Persie, Podolski gibi yıldızlar Ronaldo gibi isimlerle bir tutulurken, Gomez'i Mustafa Pektemek'le bir tutuyorlar. Sizce bunun sebebi nedir? Holiganlık mı? Yoksa Mario Gomez'in ''gerçekten de'' iyi bir forvet olmaması mı? Buyurun konuşalım.
 
Avrupa'nın en iyi santrforlarından biriydi iyi zamanında. İyi olduğu dönemde messi ve Ronaldo'dan sonra en çok gol atan oyuncuydu. Ama dedigim gibi iyi olduğu donemde. Fiorentina'ya gittikten sonra hem sakatlıktan kurtulamadı hem de bekleneni veremedi. Yaşı da ilerledi. Ancak Gomez her zaman Gomez'dir. Kaldı ki italya ligi bizim ligden çok daha sert bir lig, sakatlık problemi olmaz tıpkı demba ba da olduğu gibi. Ayrıca italya da küçük takımlar iyi kapanır ve rakibi oynatmamak üzere sahaya çıkarlar tabi olarak gol atmak daha zordur. Bizim lig şartlarında hayli hayli iş yapar. Rvp ve Podolski için de aynı şekilde. Özellikle Rvp.
 
Amaan Turkiyede herkes scout herkes menajerdir. Mario Gomezin Turkiyeye duşmesinin tek sebebi Italyan ligi ve Fiorentina ile kanının uyuşmayıp üstelik maliyetli bir oyuncu olmasıdır. Gomezden Demba Ba ya gore daha fazla verim alacağız
 
van Persie'yi tek maçta satan adamlar Gomez hakkında yorum yapınca oyuncunun kalitesi değişmiyor. Geçirdiği sakatlıklar sonucu oynadığı maç ve attığı gol sayısı azalan, bir zamanlar Bayern'in ilk 11 oyuncusu olan bir adam geldi Beşiktaş'a. Kariyer ve klas olarak Demba Ba'dan daha önde. Uyum sorununu aştığında gol krallığına oynar.
 
Mario Gomez-Van Persie-Oscar Cardozo-Zlatan İbrahimovic (bi umut :grin:)Avrupa futbolunun son 10 yılda çıkardığı en iyi forvetler bu adamlar,ligimizde oynayıp futbolun seyir zevkini yükseletecek ve takımlarına marka değeri kazandıracak kadar önemli ve yetenekli futbolculardır.Kendini kanıtlamıştır her biri,bizim iyi veya kötü dememizle bu adamların değeri değişmiyor boşuna uzatmaya gerek yok bence :smile:
 
Küçümsemek? sanmıyorum öyle bir şey olmaz bence bence beşiktaş yapması zorunlu olan bir transferi en iyi şekilde tamamladı. Adamı tutamazlarsa karşıdakilerin başını ağrıtacak bir forvet. Bence Ba'dan daha kaliteli olucak. FIFA15'te cimboma aldığım adam gerçekte bjk'te :sad:
 
Mario Gomez'i Bayern Munih'te bile beğenmiyordum. Almanya'nın Burak Yılmaz'ı olarak görüyordum. Üstüne sakatlık eklenince Fiorentina'daki performansı da berbattı.

ki bayern munih'in o donemi gelene geçene 5-6 tane salladığı dönem
 
Almanya'da başarılıyken fiorentinada batmasının sebebi oyun tarzları uyuşmuyor ve takım da yeterince kaliteli değil. Gomez panzer bi santrfor demba ba gibi, top sürmemesi lazım, sadece son vuruş ve kafa topları... Bir de fiorentina kadrosunun açıklarının, kanatlarının orta ve assist istatistiklerine bakın o zaman uyuşmadığını görürsünüz. Şimdi beşiktaşda ise bu işi kaldirabilecek quaresma ve töre var, ayrıca kornerlerde sosa da işe yarayacaktır gomez için. Fiorentinadakinden iyi olacağına kesin gözüyle bakıyorum, baya uyumlu bir transfer oldu.
 
Şu sakatlık mevzusuyla ilgili şakalar yapılıyor özellikle. Bazıları gerçekten komik oluyor ama :smile:
 
Ecdad-ı Osmanlı said:
Mario Gomez-Van Persie-Oscar Cardozo-Zlatan İbrahimovic (bi umut :grin:)
İbrahimoviç gelsin.Balçova maçı bile full çeker(hepsi gs'limi olur o ayrı)
 
Çünkü Mario Gomez kötü oynuyor beşiktaşta.Çünkü beşiktaşın oyun tipi Mario Gomeze pek uymuyo o yüzden alışması lazım buda belli bir süre demek
 
Kont Dooku said:
Çünkü Mario Gomez kötü oynuyor beşiktaşta.Çünkü beşiktaşın oyun tipi Mario Gomeze pek uymuyo o yüzden alışması lazım buda belli bir süre demek
Kötü?,Mario gomez oyun planına uymuyor? tam zıttına Marioz Beşiktaşa tam uyuyor.
 
Kötü demedim kötü oynuyor dedim.Evet bence uymuyor.Adam sırtı dönük top alan sabit forvet.Beşiktaşta oyun bol paslı ve kanatlardan oynanıyor.Set oyunu oynadığını düşünüyorsan uyar ama sürekli araya koşu yapan bi futbolcu değil bana göre.
 
Gomez patladı ama Başakşehire ajsfahsgajaahah

26 Ekim EDİT: 9 maçta 8 gol. Löw'e 2016 için göz kırpıyor.
 
Artık konu başlığının Gomezin Türkeyede çoşması olması lazım.  :cool:
 
Gomez Burak'ın biraz daha yontulmuş halidir. Avantajı adamın attığı gol sayısının fazla olması ekstra işler yapan bir forvet değil. Yani Adamın kariyerinde Bayern haricinde bir başarı varmı bilmiyorum , ki bayerne burak'ı koysan aynı istatistiklere yaklaşır. Galataraylıda değilim. Ancak ikisi çok benziyor. Şimdi Hakan Şükür gibi , futbol şansı olan adamlar var. Çok gol atmaları onları yıldız yapıyor. Ancak bir Ronaldo yada Bergramp gibi ekstra işler yapan yada Ibra gibi beklemediğiniz bir anda İnanılmaz şeyler yapanlara Dünya Yıldızı derim ben. Çok gol atmak yanlızca sizi daha "pahalı" yapar.
O ronaldo değil. Diğeri
 
Back
Top Bottom