JusticeDaqqeR Banned Apr 8, 2009 #4 Forumda böyle şeyler olmamalı :/ :/ Edit: DarkSword'le Msn'de konuştuk.Bu yazıyı gördüğünü ve cevap veremediğini söyledi.Forum ahalisine yapılan bu terbiyesizliği oda kınıyormuşş.
Forumda böyle şeyler olmamalı :/ :/ Edit: DarkSword'le Msn'de konuştuk.Bu yazıyı gördüğünü ve cevap veremediğini söyledi.Forum ahalisine yapılan bu terbiyesizliği oda kınıyormuşş.
The Lich Master Knight Apr 8, 2009 #5 dostum senin derdin ne biliyor musun, tam bir pislik olman! lanet olsun dostum!
victor_lion Sergeant Apr 8, 2009 #7 Ben sana nası bi yazı yazacağımı çok iyi biliyorum ama bu forumun yöneticilerine saygım var bu yüzden diyorum ki;;; Bütün forum üyeleri olarak bizde senin (..................................)
Ben sana nası bi yazı yazacağımı çok iyi biliyorum ama bu forumun yöneticilerine saygım var bu yüzden diyorum ki;;; Bütün forum üyeleri olarak bizde senin (..................................)
The Lich Master Knight Apr 8, 2009 #8 ArchEnemy said: Ya Yapma Ya Bizim Pokeman Olduğumuzu Neden herkeze söylüyorsun :/ Click to expand... seni seçtim Arch enemiii! yıldırım saldırısı!
ArchEnemy said: Ya Yapma Ya Bizim Pokeman Olduğumuzu Neden herkeze söylüyorsun :/ Click to expand... seni seçtim Arch enemiii! yıldırım saldırısı!
barbaros74 Recruit Apr 8, 2009 #9 bu formda böyle yazılar olmamalı ayıp doğrusu eğer birilerini sevmiyorsan bizene bukadarı fazla