Gerçekçilik

Users who are viewing this thread

Merhaba.Öneri kabul kıstaslarını okudum ve ona göre önerimi söylemeye çalışacağım umarım emir veriyormuş gibi anlaşılmaz şayet diğer önerilerin çoğu böyle.Adamlar kocaman bir liste yapıp olsunda olsun demişler.Önceden krallık istiyorduk evlenme istiyorduk birkaç sene içerisinde yapıldı.Lütfen anlayışlı olun biraz yavaş yavaş olur umarım diğerleride.Aslında benimkiler tam olarak öneri sayılmaz ama genede burası iyidir dedim.
1)Biliyorsunuz oyunda krallık kurma var fakat çoğu oyuncu krallık sisteminin içeriğinden memnun değil.Örn: Krallık kurduğu ve kral olduğu halde karakterimizin ismi değişmiyor.Demek istediğim en basitinden Lezaliti derebeyi yaptığımızda Lord Lezalit oluyor.Bizde krallık kurduğumuzda( hanlık imparatorluk vs farketmez) sabit olarak adımızın başına tıpkı npclerdeki gibi Kral ünvanı gelse iyi olurdu.
2)Krallık kurmada savaş sebebi bulamama durumu can sıkıcı gibi.Savaş açtığımız zaman lordlara aramız düşüyor ve haliyle geri kazanmamız zor olabiliyor.Bu sınır vakası veya kız kaçırma durumları aslında birer savaş sebebi üzerlerinden gidilip içeriğe dahil edilebilse güzel olurdu.(Eğer mümkünse özür dilerim ben karşılaşmadım henüz.)
3)Oyunda kamp alanı kurduğumuzda haritada küçük bir çadır görünüyor.Aslında Tab tuşuna bastığımızda kamp'a gir seçeneği olsa ve en azından kampta birkaç çadır olsada biraz gerçekçilik hissetsek?
Şimdilik bunlar eğer herhangi bir tepki almazsa gerisi gelir umarım.

Çok güzel öneriler, bunları oyunda görebilsek çok iyi olurdu.

Ayrıca oyuna bir senaryo koysalar fena olmazdı. Tüccar olayı iyiydi fakat gerisi gelmiyor maalesef. :roll:

1- İstediğin zaman istediğin şekilde ismini değiştirebilirsin. (Karakter'e tıkla orada isminin yazdığı yere gir ve değiştir.)

2- Notlar > Taraflar > (Kendi devletini seç) Buradan diğer krallıklarla olan sorunlarını öğrenip ona göre savaş açabilirsin. Yok ben beklemem diyorsan, savaş açacağın ülkenin lordunla savaş. Onlar açar açmazlarsa sen açarsın ve ilişkin düşmez diye düşünüyorum.

3- Güzel olurdu hatta harita modu olmasın biz direk yönümüzü falan kendimiz bulalım. Normal savaştayken ki gibi bir şehirden bir şehre gidebilelim.

3.önerin güzel. ;)

Açıkcası bende harita değilde, adamın gözünden görmek, gitmek falan gerçekten çok keyifli olurdu. Ama o yeni bir oyun olur kanımca.

O benim dediğim biraz uçuk bir öneri oldu ama öyle olsa güzel olur. Sonra bir savaşı kazanmışız ve şehre kasıla kasıla giriyoruz gibi. :D

Mandalorian said:
Açıkcası bende harita değilde, adamın gözünden görmek, gitmek falan gerçekten çok keyifli olurdu. Ama o yeni bir oyun olur kanımca.

adamın gözünden derken ne demek istedin ? zaten "R" tuşuna basınca karakterin gözünden görebiliyorsun herşeyi..

mesela pravenden sunoya geçeceksin taba basıp 3d haritadan ilerliyorsun  onun yerine şehirden çıkıp bozkırda koşarak sunaya gideceksin öyle demek istemiş

arkadaş oyunun gerçekçiliği konusunda bir şüphem yok grafikleri DirectX9 a göre gayet detaylı...
ama birazda Merlin stili büyücülerde olsa fena olmazdı yani  :mrgreen: tabi siz gerçekçilikten söz ediyorsunuz bense fantastik dünyadan.

Back
Top Bottom