General kurtarmak

Users who are viewing this thread

Velet

Banned
Ya ben bi görev aldımda 3 generali kurtar dio yada öle bişide elimdez zati tutsak 3 general var bu yüzden kurtara döndüm

KOnuya gelirsek 2 general var Rodokların merkezindede onları nası kurtarcaz bi şehri düşürmek alt + f4 le bi le zor parma kdayanmaz :grin:

o alt+f4 değil öyle yaparsan oyun kapanır. Doğrusu ctrl+f4 he bu doğru parmak dayanmaz ama bununda kısayolu var ctrl+shift+f4 bunla adamları bikaç segerde bitirirsin

Velet said:
Ya ben bi görev aldımda 3 generali kurtar dio yada öle bişide elimdez zati tutsak 3 general var bu yüzden kurtara döndüm

KOnuya gelirsek 2 general var Rodokların merkezindede onları nası kurtarcaz bi şehri düşürmek alt + f4 le bi le zor parma kdayanmaz :grin:
muahaa sen alt + f4 + shift yap bak öle daa hızlı gidio şehir  :mrgreen:

power'a bas calradia düşüyo.

öyle bi görev hiç görmedim görevi yanlış söylemiyosun inşallah..

xRémy said:
Velet said:

muahaa sen alt + f4 + shift yap bak öle daa hızlı gidio şehir  :mrgreen:
yok ya biz enayimiyiz alt+f4+shift.İlk önce alt+f4 bascaz oyun kapancak. :cool:

ya hiç uğraşmayın böyle şeylerle gidin fişi çekin. Tüm kaleler hem krallığınıza gelir.HEmde size verilir.
Ayrıca mareşal bile olma ihtimaliniz var.
tabi pc yanmazsa

hacı herif bir yanlış yapmış diye dalga geçmeyin, yakışmaz. Konuya gelirsek hiç öyle bir görev görmedim ama görevi doğru söylediysen CTRL+SHIFT+F4 ile şehirleri rahatça alabilirsin.

evet görev bu işte WW2 in China modu tabi

Ayrıca bütün gün dışardaydım :smile:

Yav bi ctrl yerine alt yazdık die bi dövmediniz kalmadı ha  :lol:

tamam alınma afedersin.
Tam ingilizcem yok ama oyunu oynadığım kadarıyla o görev 3 tane düşman lodu esir getir gibi bişey diyor.

tamam afedersin doğrusu aynen şöyleymiş
"Kral Harlaus, mahkum olarak ona üç generali getirmen için sana rica etti."

ya kısaca 3 esir general getireceksin. Ayrıca sanırım bu general dediği bir asker çeşidi. WW2 in China modunda var mı General diye asker?

Yo k ama bi japnlarda bi birim major general olmuyo 3 tane ondan istio galip te b ırakn savaşarakı ctrl + x le bile general yapamadım

o japon birimin lvl 42 bütün herseyi 200 lerde

Back
Top Bottom