Gelişiyoruz Mod(Gruba adam bekliyorum)(ama şu an yapmaya başladım)(Lütfen yazın)

Users who are viewing this thread

cana_kan

Banned
Arkadaşlar Ben Gelişiyoruz mod diğe bir mod çıkarmayı düşünüyorum ama bi takımım bile yok
Bana katılacak varsa bana pm atabilir mi?

Senaryo

Kral Harlaus la Kral Yaroglek in savaşı bitmiştir calradi a da sadece 3 krallık kalmıştır.
        Bu 3 krallık da birbirine düşmüştür ve tek krallık olarak Veagir Krallığı kalmıştır ama başka
      Ülkelerden bunu öğrenenler Buralara akın etmiştir ama başka ülkelerdekiler de yok olan krallıkların
      dostlarıdır onlar da yok olan krallıkları devam ettirmiştir.Ve gine 5 krallık birbiriyle savaşıyor ama bu gelen 4 krallık calradiada gine her krallık eski yerlerini almıştır.Ama sadece bir krallığın ismi değişmişdir Kergitler isimlerini=Sancarlı Devleti olarak deiştirmişlerdir.

Modda olacaklar olursa tabi:

Veagirliler in yeri daha fazla olcak ve güçlendirilicek (cana_kan)
Harita daha büyük olucak(aranıyor)(Bende harita programı çalışmıyor onun için iptal edebilirim yok mu bi HaRiTaCI ya!)
şehirler içleri Deiştirilecek(cana_kan)
Köyler içleri  Deiştirilecek(cana_kan)
kaleler içleri deiştirilecek(cana_kan)
Yeni İtemler Eklenecek (Aranıyor!)(İptal edebilrim)

Bana edit mode de yardım edecek kişi aranıyor!
Kodlama(cana_kan yardım için biri aranıyo)
Yeni krallıklar gelcek(cana_kan)

Yorumlarınızı bekliyorum gelişiyoruz artık :D

::karalord:: said:
Modun konusu çok açık değil. Bir seneryo yaz ve bu modu neden yaptığını iyi belirt ve moda yeni bir isim bul :D

Çok şey istiyon modun adının neresi kötü ya sonra ne senaryosu olcak ki bu moda aynı senaryo sadece kişiler felan deişik ortamlar deişik olcak :D

Edit:@Karalord ben konuyu belirttim senaryo aynı olucak modun adını da ben beğeniyorum.

Ben sadece onu belirt dedim. Bnlar sana çok geliyorsa bence hiç yapma. İsim sadece çarpıcı gelmedi sen bunu dikkate almak yerine karşı çıkman çok yanlış.

1-Düzgün yazamıyor musun okuyacağım derken gözlerim bozulacak(bozuk ya zaten hadi neyse).
2-Sen bu kafayla gidersen daha çok mod ekibi ararsın.

Oğuzhan a katılıyorum... Saçma sapan konusu bile olmayan ismi zaten dandik olan bi mod için kimse kendini yormaz boşa arama. Her önüne gelen mod yapmasın. Yapıcaksanızda ciddi bişeyler olsun...

Zaten native expansion ve expanded gameplay adları altında böyle bir sürü mod var yapacaksan ciddi ol biraz ya.
Neyse ben susayım artık da bu konu da tarihe gömülsün.

İnşallah kitapa değilsindir.Yoksa kitapa nın 3. sıçma modu olacak. :lol: :lol:

Allah aşkına model yapmayı bilmeden mod konusu açmayın çok uyuz oluyom.Sonra bide takım istiyorlar ya sanki hazır satılıyor. :lol: :lol:

Searcy said:
İnşallah kitapa değilsindir.Yoksa kitapa nın 3. sıçma modu olacak. :lol: :lol:

Allah aşkına model yapmayı bilmeden mod konusu açmayın çok uyuz oluyom.Sonra bide takım istiyorlar ya sanki hazır satılıyor. :lol: :lol:

Neden model yapmayı bilmiyoz die modda mı yapamıyacağız?

Oguzhan said:
Zaten native expansion ve expanded gameplay adları altında böyle bir sürü mod var yapacaksan ciddi ol biraz ya.
Neyse ben susayım artık da bu konu da tarihe gömülsün.
Yok eşşeğin.......... semeri! Native Expansion ve Expanded Gameplay ile bunu mu karşılaştırıyorsun..?

yok yav ne karşılaştırması :lol: :lol: ben bile o kadar mal değilim :D sadece çoktan yapılmış güzel örnekleri var yapsan bile(ki yapamaz) tutmaz demeye çalışıyorum.

Allah Allah amma alıngan oldu ha forum :D ben bile o kadar mal değilim dedim. Yani tamam biraz mal olabilirim ama o kadar da değilim(ben değilim) dedim.

cana_kan
hele bi soluklan yiğidim ne bu acele yangından malmı kaçırıyorsun
modlama derslerine alalım seni orda bi sindiredur sonra yaparsın modcuklarını
ne demişler hızlı giden atın ...

Back
Top Bottom