garip olay

Users who are viewing this thread

ben sarranid kontuydum bir adam kergit hanlığına katıldı sonra yavaş yavaş mesajlar geldi üst üste hain felan diyor.sonra o olay oldu tüm lordlar kergit hanlığına geçti heralde tek ben ve sultan hakim kaldık heralde bu bug mu? yoksa normalmi ve bu krallığı ele geçirebilirmiyim NOT:ctrl+t kullanmadım sadece diğer hileler :grin: cevaplarınızı bekliyorum

furkan2499 said:
ben sarranid kontuydum bir adam kergit hanlığına katıldı sonra yavaş yavaş mesajlar geldi üst üste hain felan diyor.sonra o olay oldu tüm lordlar kergit hanlığına geçti heralde tek ben ve sultan hakim kaldık heralde bu bug mu? yoksa normalmi ve bu krallığı ele geçirebilirmiyim NOT:ctrl+t kullanmadım sadece diğer hileler :grin: cevaplarınızı bekliyorum
Oyunda çok büyük bir olay olmuştur(Sınır vakaları gibi) senin kaçırmış olma ihtimalin var.Sultan Hakimin otoritesini zedelemiş diğer krallıklar.Daha adam olmaz Sultan Hakim.İncili Arwa yı başa geçir

hemen yapıyorum :grin:                        Edit:Nasıl isyan ediliyor? nativede oynuyorum :?: EDİT:başka lordlarda varmış ama hepsinin 1 askeri var :grin:

1 Asker? Bug kokusu var ancak hala bug değil. Bence İncili arwayı hemen tahta geçir. Sonra Kergitten Lordları kendine çek.

Birde save dosyasını at hemen :grin:.

İncili Arwa'yı başa geçir ve onunla evlen kardeş krallık senin olur :smile:

Bu arada çok şanslıymışsın , kolaylık oldu senin için

Kergitlerle savaş halindeyseniz ve sizin çoğu bölgenizi aldılarsa (Mesela sizde Shariz felan kalmıştır tek) ozaman lordlar taraf değiştirebiliyor. Belkide hiç toprağınız kalmamıştır bu olay ozamandan baş gösteriyor. Sonrada Sarranid Sultanlığı Yenildi diye bir haber geliyor ve Sultan Hakim Kalradya'yı terk ediyor. Eğer böyle bir sorun yoksa yani topraklarınız gayet genişse yada varsa biraz toprağınız 2-3 şehir felan  ozaman mümkün değil yani böyleyse bug olmuştur yeni oyuna başla

Beni tahta geçir tüm khergite diz çöktürelim :cool:

colombos said:
furkan2499 said:
Oyunda çok büyük bir olay olmuştur(Sınır vakaları gibi) senin kaçırmış olma ihtimalin var.Sultan Hakimin otoritesini zedelemiş diğer krallıklar.Daha adam olmaz Sultan Hakim.İncili Arwa yı başa geçir

Back
Top Bottom