Gaming Klanı için için isim öneriniz

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Biliyorsunuz ki ASS'i gaming'e çevirmek gibi bir projemiz var.Lakin ASS isminin böle uluslar arası platforlarda ciddiyetsiz görünüceği düşünen arkadaşlarımızdan ötürü isim değişikliğine kadar verdik.Lakin saatleridir düşünmeme rağmen düzgün bir şey bulamadım.Tagın iki kelimeli olmasını ve aynı olmasını istiyorum.Yani SS Gaming gibi.Fikirlerinizi sunarsanız iyi olur.Yanlız iki kelime olsun lütfen.
 
Tamam bir kez daha sizden yardım istenmeyeceğini öğrendim.Son bir saçma salak yorum gelirse konuyu kitleyeceğim adam akıllı bir şey sordum ergence cevaplara luzum yok.
 
Aslında ben yarı ciddiydim. Anatolian Sharp Shooters'ı nasıl bir hale sokarım dedim aklıma ilk gelen bu oldu da şimdi okuyunyca Anatolian Ass falan ne yaptığımı yeni fark ettim. :/
 
@Flecha, biz kendimize yeteriz. Aile içi olayları açığa çıkarmanın manası yok. Kilitlesen iyi olur. Sadaka gibi isim mi alınır yahu. Klan toplantısında üyelere sorarız.

@Jareth, yavrum sen neyin kafasındasın? Fallen ones kaybedenler demek oluyor farkındası demi? :eek:
 
harbi la öyleymiş bak fail oldum şimdi. lanet klan generatör şeysi neyse pardon tekrardan  " düşmüş olanlar" da direniş şeysine benzemiş.
 
Sharp Shooters bence gayet güzel ama tabi faaliyet göstereceğiniz tüm oyunlar silahlı ise güzel.Onun dışında Big Brothers'da iyi.Hani abi kardeş oyun oynamanın ayrı bir tadı vardır ya o mantıkla.
 
Bence klanı bir temaya yansıtmanız lazım. Yani her yere bu klan konusunu açarken örnek veriyorum;
"memlük klanı

*memlük teması ile yazılmış yazılar vs vs"

gibi olmalı ki bişey olsun.. Yoksa kendine tarz edinememiş karılar gibi oluyor o tür klanlar.
 
Riders of the Mark? :razz:
Aslında aklıma geldi de, Mark of Vigilance da olabilir.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom