Game of Thrones (İlk Sayfadaki Duyuruyu Okuyunuz)

Favori haneniz hangisidir?

  • Arryn Hanesi

    Votes: 13 3.7%
  • Baratheon Hanesi

    Votes: 15 4.2%
  • Greyjoy Hanesi

    Votes: 7 2.0%
  • Lannister Hanesi

    Votes: 35 9.9%
  • Stark Hanesi

    Votes: 155 43.9%
  • Targaryen Hanesi

    Votes: 47 13.3%
  • Tully Hanesi

    Votes: 5 1.4%
  • Tyrell Hanesi

    Votes: 7 2.0%
  • Martell Hanesi

    Votes: 12 3.4%
  • Özgür Şehirler (Bravos, Qarth, Valyria vs.)

    Votes: 17 4.8%
  • Yabanıllar

    Votes: 12 3.4%
  • Dothrakiler

    Votes: 21 5.9%
  • Diğer (Lütfen Mesaj ile Belirtiniz!)

    Votes: 7 2.0%

  • Total voters
    353

Users who are viewing this thread

Cioss Julius U.X. ? said:
Bence Littlefinger.
Çünkü Lysa ile araları iyiydi. Lysa da onu seviyordu. Jon Arryn'i yola getirmiş olması muhtemel.
O sırada Petyr gençti ve henüz bu saray entrikaları işlerine girmemişti.
 
Öyle oluyor gibi, bi anda pat diye evleniyorlar. Yoksa Jon'un yanlış hatırlamıyorsan zaten bir varisi vardı yakılana dek; o varis ölünce de Hoster de akıllılık yapıp veriyor kızı
 
7.sezonu gördükten sonra hiç heyecanım kalmamıştı zaten.Kitapları da bitirmek üzereyim,şu an bu evren ile alakalı merak ettiğim ve çıkmasını istediğim tek şey Kış Rüzgarları kitabı.Son sezonu isterlerse 2023'de bile çıkarabilirler,umrumda olmaz.
 
Böyle daha iyi. Yoksa ıy kitaptan uzaklaştı falanca filancadan dolayı izliyorumlar ile ıy kitaptan uzaklaştı zaten izlemiyorum bu saçma diziyi diyenlerin iletileri ile kafalar şişiyor.
 
Patlıcanlı Courage said:
Böyle daha iyi. Yoksa ıy kitaptan uzaklaştı falanca filancadan dolayı izliyorumlar ile ıy kitaptan uzaklaştı zaten izlemiyorum bu saçma diziyi diyenlerin iletileri ile kafalar şişiyor.
Gerçek izleyici,izlediği şeyin iyi ve kötü yanlarını açık açık belirtir.Popüler olan şeye yönelmek yerine bir yapıtı eleştirip yapımcılarının yapıtı geliştirmesine katkıda bulunmak en iyisidir bence.Ben döte döt derim.
 
Gerçek izleyiciysen ve yapımcıların yapıtı geliştirmesine katkıda bulunmak istiyorsan buyur official forumlarında veya yapımcıların gezip tozduğu yerlerde paylaş düşüncelerini. Burada oof çok kötü film ooof kitaptan uzaklaştılar denince bir halt olmuyor. Ha adamlar da salak değil bu arada söylemek istiyorum. Yakın çevresinden tut kendileri bizzat kitaptan ayrılalım mı, insanlar ne istiyor hadi tartışalım diye konuşup duruyorlardır. Onlar aptal, siz akıllı değilsiniz. Buradaki ağlamalı ton mesajları sadece bizim canımızı sıkıyor o kadar. Beğenmiyorsanız izlemeyin tedavisini öneriyorum.
 
Kusura bakma lakin forum adı üstünde burası, dediğin gibi official bir mekan değil. Yazılanlar hoşuna gitmiyorsa kafana dert etmeyebilirsin, hadi görmek istemiyorsan bile engeller geçersin. Adam boşa yaptıysa buna boş diyerek sen de boş yapıyorsun ben de. Ha ben de seni eleştiriyorum, senin de adamı eleştirdiğin gibi onun da diziyi eleştirdiği gibi ama senin yaptığın eleştri bilmem akit muhabirlerinin günlük haberlerinden farklı değil. http://www.log.com.tr/heyecan-uyandiran-game-of-thrones-teorisi-yanlis-cikti/
 
Yeni bir tartışma başlatmak istiyorum, özellikle en sevdiğim hanelerden olan Siyah ve Sarı renginin dinamikleştiren Geyiği idolü olarak kullanan Baratheon Hanesi hakkında konuşmaya çalışalım. Başlangıçta Westerosun en genç bir hanesi olarak söylenmekte, Fetih Aegon devrinde Durran Hanesini yok edip, ve sonra Argella Durrandon,  Orys Baratheon ile evlenmiştir.. Fırtına Toprakları özellikle çok tehlikeli bir bölge olduğu söyleniyor, Robert Devrinde ise Baratheon Hanesi 3 Bölgeye hemen hemen hüküm sürmüştür.. Fırtına Toprakları Fırtına Burnu Renly Baratheon, Kral Toprakları(Taç Toprakları diye bilinir) Kral Robert Baratheon tarafından yönetilmekte ve aynı zamanda meşhur westerosun dahi generali olan Stannis ise Dragonstone adasında hüküm sürmüştür. Gel zaman geç zaman stannisin ölümü sonrası gayrimeşru fakat kendisini halen temelli Baratheon zanneden Joffrey Baratheon ve Tomment Baratheon sonrası aile yönetimi Lannister kontrolünde olmuştur. Kısacası Cercei Lannister aynı zamanda bir Baratheon, Gendry ise şu anda tek umudumuz. Ve Jon Snow ile kanka olup, 8.Sezonda Winterfell'de Arya ile karşılaşacaktır ve Sansa ile büyük ihtimalle evlenmesi tahmin ediyorum. Sansa ile Gendry evlenmesi Baratheon ve Stark hanesi için olması gerekendir, Lyanna ve Robert olmadı harp çıktı, Joffrey ve Sansa ise babası Eddark Stark yüzünden, şimdi ise olması gerekli! Benden bu kadar, sıra sizde
 


Gri zeminli sancaklarıyla direwolfları kendine sembol seçen yüceler yücesi, kuzeyin koruyucusu antik Stark ırkının adına hamdolsun ki Ned Stark'ın başını kendi kılıcını kaldırıp indirmek suretiyle haşmeyleyen bu zerdüşlerin tez elden akılları çıkacasına kadar ders verilmeleri mecbur olunmuştur. Haydi sıra sizde!
 
Dragonstone adasının özelliği yıllarca Targeryan krallar varis olan oğullarına o adayı yönetsin diye vermiştir. Yani Robert bir nevi varisi olarak Stannis'i gösteriyor. Renly yönetmeli diyen insanlar 100% yanlış.
 
Şimdi benim merak ettiğim Ak Gezenleri nasıl durduracaklar.Ejderhayıda kaptırdılar.Ayrıca Ejderha çukurunda 2 Ejder olması Cersie nin dikkatinden kaçmadı.Altın mürettebat da gelince Stark ve Targaryen için işler karışacak
Ha birde 8.sezonun kesin bir başlangıç tarihi varmı?
 
Back
Top Bottom