Game of Thrones (İlk Sayfadaki Duyuruyu Okuyunuz)

Favori haneniz hangisidir?

• Arryn Hanesi

Votes: 13 3.7%
  • Baratheon Hanesi

Votes: 15 4.2%
  • Greyjoy Hanesi

Votes: 7 2.0%
  • Lannister Hanesi

Votes: 35 9.9%
  • Stark Hanesi

Votes: 155 43.9%
  • Targaryen Hanesi

Votes: 47 13.3%
  • Tully Hanesi

Votes: 5 1.4%
  • Tyrell Hanesi

• Martell Hanesi

Votes: 12 3.4%
  • Özgür Şehirler (Bravos, Qarth, Valyria vs.)

Votes: 17 4.8%
  • Yabanıllar

Votes: 12 3.4%
  • Dothrakiler

Votes: 21 5.9%
  • Diğer (Lütfen Mesaj ile Belirtiniz!)

• Total voters
    353

Users who are viewing this thread

Mükemmel paylaşım... Bunun haricinde sözleri de vardı sanırım. Bir bölümde ders alıyor hatta Stark'ın ortanca oğlu.

GökTürkHakaniKemal said:
Spoiler kullanmak zorunlu yazmışlar bende söze spoilerle başladım.Neyse spam yapmadan soriyim,kısaca bunun konusunu özet geçermisiniz?
7 hanedanlık var birde kral var bu hanedanlıkları yöneten.Dizinin zamanında önce Stark lar sanırım isyan edıp soy adını unuttum bir aileyi tahdan indirip sürüyorlar.İşte Kuzeyde Gece Bekçileri var.Felan filan izle daha iyi anlarsın :grin:

PunisHimenT said:
GökTürkHakaniKemal said:
Spoiler kullanmak zorunlu yazmışlar bende söze spoilerle başladım.Neyse spam yapmadan soriyim,kısaca bunun konusunu özet geçermisiniz?
7 hanedanlık var birde kral var bu hanedanlıkları yöneten.Dizinin zamanında önce Stark lar sanırım isyan edıp soy adını unuttum bir aileyi tahdan indirip sürüyorlar.İşte Kuzeyde Gece Bekçileri var.Felan filan izle daha iyi anlarsın :grin:
Kanal?

GökTürkHakaniKemal said:
PunisHimenT said:
GökTürkHakaniKemal said:
Kanal?
Kanal ne kanalı kanal ne ararla TW de :lol: Cnbce veriyordur veriyorsa.Ama ben Türk kanallarının verdiğini sanmıyorum  :neutral:

Ben özet geçeyim...

Westeros denilen bir diyarda geçiyor hikaye. Bu topraklarda 7 tane krallık var. Bunların yöneticisi ve demir tahtın sahibi Targeryanlar diye bir aile. Ama bir süre önce bu yedi krallığın beş veya altısı isyan edip bunları tahtan indiriyor. Bir daha tahtda hak iddaa edemesinler diye tüm varisleri katlediyorlar (İkisi kurtuluyor.) Ve Demir tahta -ki bu taht kralın malup ettiği düşmanlarının kılıçlarından inşaa edilmiştir- bu hanedanlıklardan birnin kralı geçiyor. Hikayenin ana kahramanları Starklar olup, starklar kuzeyde kar ve kışın daimi olduğu topraklarda yaşarlar. Görevleri "Sur" u korumaktır. Şayet surun kuzeyinde bilinmeyen topraklar vardır. Bu topraklarda barbarlar ve birçok bilinmeyen yaratık kol gezmektedir. Dizinin ilk bölümünü izleyene kadar bilmen gerekenlerin hepsi bu. bundan sonrasını diziden öğreneceksin zaten. Ha unutmadan bu diyarda kışlar çok uzun sürer. 6-12 ay değil. 7 yıl süren bir kış yaşıyorlar. Öyleki çocuklar yaz ve kış çocukları diye ayrılıyorlar. (Kışı görenler ve daha kışın ne olduğunu bilmeyenler diye)

PunisHimenT said:
GökTürkHakaniKemal said:
Kanal ne kanalı kanal ne ararla TW de :lol: Cnbce veriyordur veriyorsa.Ama ben Türk kanallarının verdiğini sanmıyorum  :neutral:

Türk kanalları daha vermiyor. İnternetten izleyeceksin.

Şuan 3. bölümü izlemekteyim, cidden karışık ve güzel bir dizi. Daha hiç savaş sahnesi göremedim, umarım ileride görürüm. :roll:

Kısa dövüş sahneleri var. Ama 9. bölüme kadar dişe dokunur bir savaş sahnesi yok. Büyük savaşları 2. sezona koyacaklar sanırım.

9. bölüm bu pazar yayınlanacak. Pazartesiye Türkçeye çevrilmiş olur.

Deli Paşa said:
Kısa dövüş sahneleri var. Ama 9. bölüme kadar dişe dokunur bir savaş sahnesi yok. Büyük savaşları 2. sezona koyacaklar sanırım.

Bugün 3'ü bitireyim sonra tekrardan devam ederim. Dizi çok hoş ancak savaş sahnesi olmayınca pek sarmıyor.

Big Mike said:
Deli Paşa said:

Bugün 3'ü bitireyim sonra tekrardan devam ederim. Dizi çok hoş ancak savaş sahnesi olmayınca pek sarmıyor.
7 ve 8 kapışma sahneleri var.onlardan sonra izlemeye başladım :grin:

PunisHimenT said:
GökTürkHakaniKemal said:

Uçmuşsun :razz: :grin:

Benimde ilgimi çekti, mutlaka bakacağım buna.

@hobeto, spartacusün en az katliamlı sahnesinde bile 5-10 adamı deşiyorlar. Ayrıca, bu erotizm dizilere bir yenilik katıyor.

Aslında dizinin ilk üç bölümü dışında erotik sahneler yok denecek kadar az. Bu dizinin 18 yaş değil 25 yaş sınırı var. Şayet o kadar kanlı sahneler varki adamlar böyle bir uygulamaya gitmişler.

Öyleki 8. bölümde bir adam rakibinin boynunu kestikten sonra elini boğazından içeri sokup dilini yerinden söküyor.

@Cioss: Arada gelip konudaki spamları siler misin?

Sen spam iletilerin linklerini ve alıntısını pmden yollarsan elbette.

Back
Top Bottom