TheVikings
Banned
Starkların ve Lannisterlerin arması çok güzel.
Evet Bran o.Falathar said:Mükemmel paylaşım... Bunun haricinde sözleri de vardı sanırım. Bir bölümde ders alıyor hatta Stark'ın ortanca oğlu.
7 hanedanlık var birde kral var bu hanedanlıkları yöneten.Dizinin zamanında önce Stark lar sanırım isyan edıp soy adını unuttum bir aileyi tahdan indirip sürüyorlar.İşte Kuzeyde Gece Bekçileri var.Felan filan izle daha iyi anlarsınGökTürkHakaniKemal said:Spoiler kullanmak zorunlu yazmışlar bende söze spoilerle başladım.Neyse spam yapmadan soriyim,kısaca bunun konusunu özet geçermisiniz?
Kanal?PunisHimenT said:7 hanedanlık var birde kral var bu hanedanlıkları yöneten.Dizinin zamanında önce Stark lar sanırım isyan edıp soy adını unuttum bir aileyi tahdan indirip sürüyorlar.İşte Kuzeyde Gece Bekçileri var.Felan filan izle daha iyi anlarsınGökTürkHakaniKemal said:Spoiler kullanmak zorunlu yazmışlar bende söze spoilerle başladım.Neyse spam yapmadan soriyim,kısaca bunun konusunu özet geçermisiniz?
Kanal ne kanalı kanal ne ararla TW de Cnbce veriyordur veriyorsa.Ama ben Türk kanallarının verdiğini sanmıyorumGökTürkHakaniKemal said:Kanal?PunisHimenT said:7 hanedanlık var birde kral var bu hanedanlıkları yöneten.Dizinin zamanında önce Stark lar sanırım isyan edıp soy adını unuttum bir aileyi tahdan indirip sürüyorlar.İşte Kuzeyde Gece Bekçileri var.Felan filan izle daha iyi anlarsınGökTürkHakaniKemal said:Spoiler kullanmak zorunlu yazmışlar bende söze spoilerle başladım.Neyse spam yapmadan soriyim,kısaca bunun konusunu özet geçermisiniz?
PunisHimenT said:Kanal ne kanalı kanal ne ararla TW de Cnbce veriyordur veriyorsa.Ama ben Türk kanallarının verdiğini sanmıyorumGökTürkHakaniKemal said:Kanal?
Bugün 3'ü bitireyim sonra tekrardan devam ederim. Dizi çok hoş ancak savaş sahnesi olmayınca pek sarmıyor.Deli Paşa said:Kısa dövüş sahneleri var. Ama 9. bölüme kadar dişe dokunur bir savaş sahnesi yok. Büyük savaşları 2. sezona koyacaklar sanırım.
9. bölüm bu pazar yayınlanacak. Pazartesiye Türkçeye çevrilmiş olur.
7 ve 8 kapışma sahneleri var.onlardan sonra izlemeye başladımBig Mike said:Bugün 3'ü bitireyim sonra tekrardan devam ederim. Dizi çok hoş ancak savaş sahnesi olmayınca pek sarmıyor.Deli Paşa said:Kısa dövüş sahneleri var. Ama 9. bölüme kadar dişe dokunur bir savaş sahnesi yok. Büyük savaşları 2. sezona koyacaklar sanırım.
9. bölüm bu pazar yayınlanacak. Pazartesiye Türkçeye çevrilmiş olur.
PunisHimenT said:7 hanedanlık var birde kral var bu hanedanlıkları yöneten.Dizinin zamanında önce Stark lar sanırım isyan edıp soy adını unuttum bir aileyi tahdan indirip sürüyorlar.İşte Kuzeyde Gece Bekçileri var.Felan filan izle daha iyi anlarsınGökTürkHakaniKemal said:Spoiler kullanmak zorunlu yazmışlar bende söze spoilerle başladım.Neyse spam yapmadan soriyim,kısaca bunun konusunu özet geçermisiniz?