Game of Thrones (İlk Sayfadaki Duyuruyu Okuyunuz)

Favori haneniz hangisidir?

• Arryn Hanesi

Votes: 13 3.7%
  • Baratheon Hanesi

Votes: 15 4.2%
  • Greyjoy Hanesi

Votes: 7 2.0%
  • Lannister Hanesi

Votes: 35 9.9%
  • Stark Hanesi

Votes: 155 43.9%
  • Targaryen Hanesi

Votes: 47 13.3%
  • Tully Hanesi

Votes: 5 1.4%
  • Tyrell Hanesi

• Martell Hanesi

Votes: 12 3.4%
  • Özgür Şehirler (Bravos, Qarth, Valyria vs.)

Votes: 17 4.8%
  • Yabanıllar

Votes: 12 3.4%
  • Dothrakiler

Votes: 21 5.9%
  • Diğer (Lütfen Mesaj ile Belirtiniz!)

• Total voters
    353

Users who are viewing this thread

Kitapları okumanı öneririm. Diziyi sonra izlersin. Keşke ben de ilk başta kitapları okusaydım. Pişmanım şimdi.

http://quartermaester.info/
Bu site süpermiş bende yeni öğrendim.Kimin hangi bölümde nereye gittiğini öğrenebiliyorsun.

Dizinin tamamını kaliteli nereden izlerim ? Bir siteden izliyordum ama 4. bölüm yok bir kaç yere baktım da 4. bölüm linkleri kırık ( 1 sezon) özelden link atabilecek var mı ?

Targaryen-Blackfyre sancakları renklerinin tam tersi oluyordu:
blackfyre-targaryen.png

Ben de Stark hanesinin sancağını alıp:
DJqmqz.png

Tam anlamıyla ters çevirmedim ama olduğu kadar ters çevirip Ghost'u pek sevdiğimden ötürü kırmızı göz ekledim. Jon Stark'ın sancağı böyle oldu:
1d0B3p.png

HBO'ya ulaştırmam lazım bunu ya da GRRM'ye email falan atayım. :razz:

oyasar1 said:
Kurtların ters tarafa bakmaları
Dur ondan da yapayım hemen. O bir şart mı bilmiyorum gerçi ama farklı durdu. Benim hoşuma da gitti aslında. :grin: Diş renklerini öncekiyle aynı bıraktım bu arada onlar sırıtmıyor zaten.

NEJN0O.png

Orijinalindeki yeşilin tersi bu tonda mor olduğu için aşağı koydum. Mor kısım tamamen kalksa daha güzel duruyor aslında ama kumaş olarak dikelecek sancaklarda bu şekilde olması daha güzel olurdu. Misal Kuzeyin Haneleri diye wiki sayfası var oradaki hanelerin çok garip saçma salak sancakları var. Hepsine bin basar bu. :grin:

... said:
Geekyapar izliyorum da Jon hakkında güzel bir detay verdi hanenin başına piçlerin geçmesi durumuyla ilgili.
Bir hanenin başına piç geçince arma değişikliği yapılıyor mevzusu var. Targeryen-Blackfyre olayındaki gibi renklerin tersine çevrilmesi mevzusu hani. Stark bayrağı da beyaz zemin üzerine grip kurt. Jon da ters çevirirse Gri zemin üzerine beyaz kurt olacak. Hem Ghost(ki nereye kaybolduğu belli değil) hem de Robb'a Young Wolf dedikleri gibi Jon'a da White Wolf dediler. Beyaz kurt arması görebiliriz seneye.

Ramsey böyle bir şey yaptı mı?, Jon neden yapsın ki. Yada dizi de bu konuyu gözden kaçırdılar.

Oğuz Khan said:
... said:
Geekyapar izliyorum da Jon hakkında güzel bir detay verdi hanenin başına piçlerin geçmesi durumuyla ilgili.
Bir hanenin başına piç geçince arma değişikliği yapılıyor mevzusu var. Targeryen-Blackfyre olayındaki gibi renklerin tersine çevrilmesi mevzusu hani. Stark bayrağı da beyaz zemin üzerine grip kurt. Jon da ters çevirirse Gri zemin üzerine beyaz kurt olacak. Hem Ghost(ki nereye kaybolduğu belli değil) hem de Robb'a Young Wolf dedikleri gibi Jon'a da White Wolf dediler. Beyaz kurt arması görebiliriz seneye.

Ramsey böyle bir şey yaptı mı?, Jon neden yapsın ki. Yada dizi de bu konuyu gözden kaçırdılar.
Bu değişikliği sadece Blackfyre hanesinde görüyoruz, böyle bir kural ya da gelenek yok zaten.

Mosin Nagant said:
Oğuz Khan said:
... said:

Bu değişikliği sadece Blackfyre hanesinde görüyoruz, böyle bir kural ya da gelenek yok zaten.
and who are you the proud lord said.

Jon yapabilir böyle bir şey ilerde. Babasını ve annesini öğrenirse tabi. Blackfyre'lar Targeryen piçleriydi. Jon da aslında bir Targaryen piçi. Lyanna ile Rhaeger gizlice evlenmedilerse -ki yasal değilse yine değişmez- Jon yine bir piç.

Edit bi sürü ileti. http://gameofthrones.wikia.com/wiki/House_Blackfyre

Yalnız Rob Jon'u stark yapan mektubu imzalayıp Meera'nın babası Howland Reede teslim etmemişmiydi.
.
Kitapta olduğundan eminim dizide var mı emin değilim.  Kimse konuşmuyor nedense.

Back
Top Bottom