Morgoth
Kitapları okumanı öneririm. Diziyi sonra izlersin. Keşke ben de ilk başta kitapları okusaydım. Pişmanım şimdi.
Dur ondan da yapayım hemen. O bir şart mı bilmiyorum gerçi ama farklı durdu. Benim hoşuma da gitti aslında. Diş renklerini öncekiyle aynı bıraktım bu arada onlar sırıtmıyor zaten.oyasar1 said:Kurtların ters tarafa bakmaları
... said:Geekyapar izliyorum da Jon hakkında güzel bir detay verdi hanenin başına piçlerin geçmesi durumuyla ilgili.
Bir hanenin başına piç geçince arma değişikliği yapılıyor mevzusu var. Targeryen-Blackfyre olayındaki gibi renklerin tersine çevrilmesi mevzusu hani. Stark bayrağı da beyaz zemin üzerine grip kurt. Jon da ters çevirirse Gri zemin üzerine beyaz kurt olacak. Hem Ghost(ki nereye kaybolduğu belli değil) hem de Robb'a Young Wolf dedikleri gibi Jon'a da White Wolf dediler. Beyaz kurt arması görebiliriz seneye.
Bu değişikliği sadece Blackfyre hanesinde görüyoruz, böyle bir kural ya da gelenek yok zaten.Oğuz Khan said:... said:Geekyapar izliyorum da Jon hakkında güzel bir detay verdi hanenin başına piçlerin geçmesi durumuyla ilgili.
Bir hanenin başına piç geçince arma değişikliği yapılıyor mevzusu var. Targeryen-Blackfyre olayındaki gibi renklerin tersine çevrilmesi mevzusu hani. Stark bayrağı da beyaz zemin üzerine grip kurt. Jon da ters çevirirse Gri zemin üzerine beyaz kurt olacak. Hem Ghost(ki nereye kaybolduğu belli değil) hem de Robb'a Young Wolf dedikleri gibi Jon'a da White Wolf dediler. Beyaz kurt arması görebiliriz seneye.
Ramsey böyle bir şey yaptı mı?, Jon neden yapsın ki. Yada dizi de bu konuyu gözden kaçırdılar.
and who are you the proud lord said.Mosin Nagant said:Bu değişikliği sadece Blackfyre hanesinde görüyoruz, böyle bir kural ya da gelenek yok zaten.Oğuz Khan said:... said:Geekyapar izliyorum da Jon hakkında güzel bir detay verdi hanenin başına piçlerin geçmesi durumuyla ilgili.
Ramsey böyle bir şey yaptı mı?, Jon neden yapsın ki. Yada dizi de bu konuyu gözden kaçırdılar.