Harika be. Olabilir.SantaFante said:Şunu gördünüz mü ? Acaip bir teori. Dizi sübliminel mesaj vermiş resmen.
Harika be. Olabilir.SantaFante said:Şunu gördünüz mü ? Acaip bir teori. Dizi sübliminel mesaj vermiş resmen.
Oğuz Khan said:Harika be. Olabilir.SantaFante said:Şunu gördünüz mü ? Acaip bir teori. Dizi sübliminel mesaj vermiş resmen.
60 - 40.CavalryMan said:İzlemeyi düşünüyorum kaç bölüm oynadı şuana kadar ? Birde bir bölüm kaç dakika her bölüm.
Toplam 2 gün durmadan izlemen gerek.CavalryMan said:İzlemeyi düşünüyorum kaç bölüm oynadı şuana kadar ? Birde bir bölüm kaç dakika her bölüm.
Birincisinde bir yanardağ ve yangın var, büyük ihtimalle Targaryenlerin Valyria'dan Westeros'a kaçışını sembolize ediyor. İkincisinde ise ejderha, Targaryenler, geyik ile, Baratheonlar ile, savaşıyor. Arkadan da bir aslan, Lannisterler, ejderhaya saldırıyor bu da bariz bir şekilde Robert'ın İsyanı'nı betimlemiş. Üçüncüsünde ise bütün hayvanlar, haneler yani, geyiğe, Robert'a, biat ediyor. Bu da Robert'ın tahta geçişini anlatıyor sanırım.colombos said:Dizinin ilk bölümünde introdaki usturlab dikkatimi çekmişti. Hatta baya üstüneki resimleri inceleyip hiç birşey anlamamıştım. Kitabı okusaydım resimler gayet anlamlı gelirdi
Hayır. Aynı şeyi mi anlatmış?Cioss Julius U.X. said:Mosin yukarılarda atılan Turgut Uç videolarına bakmadın değil mi?