Game of Thrones (İlk Sayfadaki Duyuruyu Okuyunuz)

Favori haneniz hangisidir?

• Arryn Hanesi

Votes: 13 3.7%
  • Baratheon Hanesi

Votes: 15 4.2%
  • Greyjoy Hanesi

Votes: 7 2.0%
  • Lannister Hanesi

Votes: 35 9.9%
  • Stark Hanesi

Votes: 155 43.9%
  • Targaryen Hanesi

Votes: 47 13.3%
  • Tully Hanesi

Votes: 5 1.4%
  • Tyrell Hanesi

• Martell Hanesi

Votes: 12 3.4%
  • Özgür Şehirler (Bravos, Qarth, Valyria vs.)

Votes: 17 4.8%
  • Yabanıllar

Votes: 12 3.4%
  • Dothrakiler

Votes: 21 5.9%
  • Diğer (Lütfen Mesaj ile Belirtiniz!)

• Total voters
    353

Users who are viewing this thread

alt shift X hepsini döver bence adamın videoları aşırı geç çıkıyor ama söylediği her şeyi kitaptan alıntılar yaparak söylüyor ondan uzun sürüyor zaten hala final bölümünün açıklaması gelmemiş mesela

Oğuz Khan said:
SantaFante said:
Şunu gördünüz mü ? Acaip bir teori. Dizi sübliminel mesaj vermiş resmen.
Harika be. Olabilir.
olabilir ama bence olmaz. Sam in bilemeyecegi çok çok fazla detay var çünkü. Kaldı ki bu westerosun değil kişilerin hikayesi gibi gidiyor birazda

Dizinin ilk bölümünde introdaki usturlab dikkatimi çekmişti. Hatta baya üstüneki resimleri inceleyip hiç birşey anlamamıştım. Kitabı okusaydım resimler gayet anlamlı gelirdi :grin:
J2BO7B.jpg
4lOGZQ.jpg
0DAG4W.jpg

Daha yeni 6. sezonu bitti. Her sezon 10 bölüm. Toplam 60 bölüm oldu. 45 dakikaya kadar kısalan 50-55 dakikalık bölümlerden oluşuyor genelde. Özel olarak 1 saatin üzerine çıkan bölümler de var 6. sezonun son bölümleri gibi.

Geekyapar izliyorum da Jon hakkında güzel bir detay verdi hanenin başına piçlerin geçmesi durumuyla ilgili.
Bir hanenin başına piç geçince arma değişikliği yapılıyor mevzusu var. Targeryen-Blackfyre olayındaki gibi renklerin tersine çevrilmesi mevzusu hani. Stark bayrağı da beyaz zemin üzerine grip kurt. Jon da ters çevirirse Gri zemin üzerine beyaz kurt olacak. Hem Ghost(ki nereye kaybolduğu belli değil) hem de Robb'a Young Wolf dedikleri gibi Jon'a da White Wolf dediler. Beyaz kurt arması görebiliriz seneye.

CavalryMan said:
İzlemeyi düşünüyorum kaç bölüm oynadı şuana kadar ? Birde bir bölüm kaç dakika her bölüm.
Toplam 2 gün durmadan izlemen gerek.

colombos said:
Dizinin ilk bölümünde introdaki usturlab dikkatimi çekmişti. Hatta baya üstüneki resimleri inceleyip hiç birşey anlamamıştım. Kitabı okusaydım resimler gayet anlamlı gelirdi :grin:
J2BO7B.jpg
4lOGZQ.jpg
0DAG4W.jpg
Birincisinde bir yanardağ ve yangın var, büyük ihtimalle Targaryenlerin Valyria'dan Westeros'a kaçışını sembolize ediyor. İkincisinde ise ejderha, Targaryenler, geyik ile, Baratheonlar ile, savaşıyor. Arkadan da bir aslan, Lannisterler, ejderhaya saldırıyor bu da bariz bir şekilde Robert'ın İsyanı'nı betimlemiş. Üçüncüsünde ise bütün hayvanlar, haneler yani, geyiğe, Robert'a, biat ediyor. Bu da Robert'ın tahta geçişini anlatıyor sanırım.

Oha şimdi farkettim de adlarının yanında hane simgeleri varmış :shock: :shock: :shock: Resmen bakar körmüşüm :grin:

Kitapları okudun mu daha önce?Eğer okumadıysan Westeros ve Essos haritasını,Westeros tarihini falan öğren bence.Spoiler yememeye çalış  :lol:

Back
Top Bottom