NeO7 said:9 ve 10. bölümde sibel kekilli fahişe rolünde oynıcakmış
Evet. Bir Türk daha var ama ne rolünde olacak ne zaman başlayacak bilmiyorum.
NeO7 said:9 ve 10. bölümde sibel kekilli fahişe rolünde oynıcakmış
Deli Paşa said:NeO7 said:9 ve 10. bölümde sibel kekilli fahişe rolünde oynıcakmış
Deli Paşa said:Gerçekten güzel özetlemişsin Falathar. Dizi insanın üstünde uyuşukluk hissi bırakıyor. Ne olduğunu şaşırıyorsun. Bir süre sonra hikayeyi kendin kurguluyorsun. Hani ihtiyar kadınlar dizileri izlerken:"Kız grme oraya. Yapma etme. Bak bak bak bak. Dinlesene beni!" vs gibi laflar eder ya. Bu dizi dalga geçtiğiniz bu olayı size yaptırıyor. Bir de her hafta bir dahaki bölümü beklemek çok büyük sinir yapıyor. Bir de internetiniz yavaşsa bilgisayarı koruma altına almak gerekiyor. Ben ekimdeki netbooku duvardan duvara vurmamak için zor tutuyorum kendimi.
NeO7 said:ya beni ilk bölümler sarmadı 7 den sonrası süper sardı
birde :
9 ve 10. bölümde sibel kekilli fahişe rolünde oynıcakmış
NeO7 said:Deli Paşa said:NeO7 said:9 ve 10. bölümde sibel kekilli fahişe rolünde oynıcakmış
başka türklerdemi var dizide bak şimdi ilgimi çekti.
himpack said:vaay 10 numara diziye benziyor. warbandın dizi versiyonu gibi arkadaş bu ne böyle haritalar falan
TheVikings said:İlk 5 bölümü izledim gayet güzeldi.Çok güzel bir şekilde anlatıyorlar,insan sanki o dönemde yaşıyor gibi oluyor.Zıhlar ve atlara laf yok zaten.
Noventa said:Cidden çok iyi dizi bir de şu hanedanların sözlerini toplu olarak eklerseniz iyi olur.