Game not starting

Users who are viewing this thread

I've been trying to play Mount & Blade 2: Bannerlord recently and I just can't get the game to start. It used to just not start after clicking play on the launcher but now it starts but just crashes on the first loading screen. I have validated the files through steam and it says everything is fine. I have tried switching from 1.6.3 - Beta to 1.6.2 - 1.6.2 to see if it would work no hope. I have tried disabling firewalls but no hope. This has no mods on it and I have reinstalled it cleaning recently. I am at my wits end. Can anyone help?
 
Have you checked to make sure that all the core files are loading in the launcher? Check the "mods" tab in the launcher and make sure all core files are selected.

Also, you may need to delete all user data. Usually under Harddrive C, Users, Profile, Documents, Mount & Blade II Bannerlord.
 
Have you checked to make sure that all the core files are loading in the launcher? Check the "mods" tab in the launcher and make sure all core files are selected.

Also, you may need to delete all user data. Usually under Harddrive C, Users, Profile, Documents, Mount & Blade II Bannerlord.
Yep all the core files are ticked and there is nothing in the documents folder for it. Is there anywhere else user data could be stored for the game?
I also trying a mod that used a alternate launcher for the game still didn't work
 

Marek15

Veteran
What are your pc's specs?
The only things i can think of that could cause the crashes are:
1. Not enough memory.
2. If your cpu has a integrated gpu, it could end up being used instead of your dedicated gpu.
3. Out of date gpu drivers.
 
Top Bottom