Currently viewing this thread:

Version number
e1.5.7
Branch
Main
Modded/unmodded
No, I didn't use any mods.
Dump identifier (optional)
2021-03-04_11.05.39_151b0e394e1cd9b61871e61695181359
My game after 79h of campaign crashes after battle once I click "done" button for loot.
I reinstaled the game in a new folder and I deleted everything. I made a fresh reinstall and still crashes in the same way.
I had no problem untill yersterday. Its very frustrating.
I hope you will fix this crash in the next fix.
 
Last edited:

uçanbiblo

Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Hello, can you please send us a save file so we can further inspect the issue? You can upload the file to http://upload.taleworlds.com:8080/ address. Please paste the link to this thread as description so i can identify it. And please let me know if you encounter the issue on a new campaign.
 
Hello, can you please send us a save file so we can further inspect the issue? You can upload the file to http://upload.taleworlds.com:8080/ address. Please paste the link to this thread as description so i can identify it. And please let me know if you encounter the issue on a new campaign.
I just did it! Thank you for your time!
After the entire day of testing the game I came up with the only theory I have.
You see, the game don't crashes when I'm fighting in battles or I fight other settlements. Only crashes when I try to take an empire settlement.
I think thats because the mission "WEAKEN EMPIRE" which sais "...there should be fewer than 4 imperial-owned settlements.
If this happens, another kingdom can becomethe dominant power in Calradia."
At the moment there only 4 remain "Poros", "Lycaron" and "Syronea" (West Empire) and "Senopa" (Northen Empire). Every time I want to conquer one of those 4 settlemens, game crashes after battle when clicking "Done".
 
Hello, can you please send us a save file so we can further inspect the issue? You can upload the file to http://upload.taleworlds.com:8080/ address. Please paste the link to this thread as description so i can identify it. And please let me know if you encounter the issue on a new campaign.
I just solved the problem by using the command "campaign.give_settlement_to_player Syronea" that way the quest finally debugged and I could continue with my playthrough. Thanks anyway! Hope you guys get it fixed. I saw many people has the same problem.
 

uçanbiblo

Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Hello, i am glad the problem is gone. I have updated the devs about your findings, thank you for your time and for reporting it in. Please let us know if you encounter any other issues.
 
Top Bottom