Güzel Bir Mod

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

yakup10

Banned
svadya kralının oğlusunuz bütün her yer sizin herkez sizin emrinizde sadece bir yer emrinizde değil o kaleyide alıyorsunuz vegirlerden ve lordlarınızza paylaştırıyorsunuz kararınızı veriyorsunuz birden herkez itiraz ediyor isyan çıkıyor herkez emrinizden çıkıyor ve kalenize dönüdüğünüzde duvarlarda yuvarlak yuvarlak yerler var ucundada oklar sadece 1 lordunuz yanınızda ona soruyorsunuz oda korunmak için felan diyor herkez çıkıyor odada babanız tek kalıyor ve birden oklar ateşlenmeye başlanıyor bütün oklar babanıza geliyor.Kapıdanda siz izliyorsunuz arkada gizli bir bölüm var oradan babanızın karısı ve en güvendiğiniz lord içeri geliyor babanızın ölüsünü alıyorlar ve babanızı karısını ve lordunu öldürmeye çalışıcaksınız sizin yasınız küçük olduğunu için taht babanızın lorduna kalıyor ve sizin için tam 20.000 altın bahşediyor ölüsünü yada dirini getirene vericek sizde hemen babanızın kılıcını zrıhını ve atına atlayıp bozkır haydutlarına katılıyorsunuz ve bozkırlar adına bütün her yeri ele geçirmeye çalısıyorsunuz.

SON

böyle bir mod yapmaya çalısacağım senaryosu bu olacak yardım edebilecekelr mesaj atabilirse sevinirim                   

yazı için özür dilerim biraz hızlı yazdımda acele yaptık bi daha olmaz  :wink: daha modu yapmadığımız için resim koyamadım onun içinde özür dilerim yeni bir senaryo felan buldum gemi savaşları için 

Senaryo:
gemi savaşları için bütün her yer su içinde kalsa gemi savaşları felan yapsak limanlar olsa limanları alsak gemimizi geliştirsek top felan koysak gemilere oyuna girişte sandalla başlansa ateşli ok felan olsa aslında suda giden hayvanlar canavarlar felan olsa

yakup10 said:
Senaryo:
gemi savaşları için bütün her yer su içinde kalsa gemi savaşları felan yapsak limanlar olsa limanları alsak gemimizi geliştirsek top felan koysak gemilere oyuna girişte sandalla başlansa ateşli ok felan olsa aslında suda giden hayvanlar canavarlar felan olsa

Naptın Dostum :smile:

[HoLy] said:
yakup10 said:
Senaryo:

Naptın Dostum :smile:

Sen Oynu baştan yapmaya çalışmışsın da zaten deniz savaşlı benzer bir oyun var Sid Meirs Pirates diye eski bir oyun ondada gemin var gemiye top alıyon prenseslerle evleniyon falan filan

Not=Oyun İsmi Yanlış Olabilir

Dostum bunları yapmak zaman alır ayrıca 1250 li yıllarda oynanıyor oyun dediklerin acayip abartı olur bence orjinal modu en iyisi abartmaya hiç gerek yok :mrgreen:

yakup10 said:
yazı için özür dilerim biraz hızlı yazdımda acele yaptık bi daha olmaz  :wink: daha modu yapmadığımız için resim koyamadım onun içinde özür dilerim yeni bir senaryo felan buldum gemi savaşları için 

Senaryo:

sea dogs tam sana göre  :lol: ama ilk hikaye iyiydi  :wink:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom