Gün İçinde Başınızdan Geçen Olaylar V2

Users who are viewing this thread

Saat 5'te halı sahaya çağrıldım, 6'da maç başladı, 6:15'te kiraladığım ayakkabı ayağımı vurduğu için maçtan çıktım. Damn!
 
dragos said:
Saat 5'te halı sahaya çağrıldım, 6'da maç başladı, 6:15'te kiraladığım ayakkabı ayağımı vurduğu için maçtan çıktım. Damn!
Allah tan benim bir kramponum var hep işime yarıyor.Eskiden okul takımındaydım da hani  :cool:
 
gta'ya ana bacı sövüp deli gibi twitch'te gta yayını yapan erozbey, "Lol beberuhi oyunu Dota qinqqq xdd" gibi şeyler demişti ve bugün de;

8g9Em7.png
 
Findecáno Amandil said:
Otobüs ciddi anlamda tıklım tıklımdı değişik olaylar oldu, sanırım kızın biri tarafından fortlandım.
Marjinal sensin  :iamamoron: Ege de kızlar yazıyo abi
 
Yeni konu açılmış, güzel ama şu "V2" etiketini kaldırırsınız değil mi? Ayrıca biraz yenilikçi olmak gerek, üyelerin çoğu gün içinde başından geçenleri yazdığı gibi  önceki günlerde yaşadığını ya da sonraki günlerde yaşayacağını da yazıyor.

Bugün gördüğüm rüya çok korkunçtu, Türkçe foruma yeni moderatörler atanmış ve isimleri hatırlayamıyorum. Eskilerin yetkileri tamamen alınmıştı.
 
uu yeni konu

1 haftadır gece 1 civarında yattığım için aksayan uyku düzenimin acısını dün çıkardım. 6 buçuk gibi yatıp sabah yine aynı saatte kalktım. Çok dinlenmiş hissediyorum şu an kendimi.
 
Kolanın içine sadece bir tane mentos attım fışkırdıktan sonra biraz bekledim ve bir bardağa doldurup içine buz katıp birazını içtim.Ama internetten bulduğum yorumları görünce endişelenmeye başladım,şuana kadar bir şey olmadı.Şimdi bekliyorum ama korkuyorum ya :'( Çok az içmiştim ama.
Edit:Yaklaşık bir saat geçti ölmedim.
 
Back
Top Bottom