Gülmekten Altınıza Edeceksiniz..! Karşınızda ''kitapa''

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

andrew

Banned
Old Guard
Arkadaşlar yazışmaları okumadan önce şunu söylemek istiyorum ki kitapa rumuzlu furkan kardeşimiz daha 11 yaşında...
Birşeyler yapma isteği ve içinde büyük bir mount&blade aşkı var bunu iletilerden anlayacaksınız...
Çoğu kişiden daha saf ve temiz olan bu kardeşimiz için bundan sonra hiçbir kötü söz söylenmemesini istiyorum...

Evet kitapa rumuzlu furkan kardeşimize ufak bir oyun oynadım...

kitapa.png

kitapa2.png

kitapa3.png

Çocuk küstü bana yaaa :sad:

kitapa4.png

kitapa5.png

Boyle birseyi yayınlaman ne kadar dogru bilmiyorum :!: ama valla ben artık ne olursa olsun kitapa hakkında konusmam... (crack kullanmayıda bıraktıgı zaman tam adam olur)

Yarıldım baba bune ya  :mrgreen: Armağan Beyle tanıştırcam falan çok iyi keklemişsin çocuğu  :mrgreen:  :twisted:

ya çok üzüldüm ama çocuğa ya baksana nası da sevindi çok mutlu oldu oyy kıyamam yaa
sıkarım onun ben yanaklarını bıcır bıcır

Ben bile üzüldüm çocuğa...
Duygularıyla oynamışınız.
Sana biri ben Volkan Demirel dese inanır mısın? Gel FB ye dese  :grin:

Ablamın kullanıcısına girip diyorum bunu size

forumdakilere güven kalmamış artık sağımı dönüyorum yalancı solumu dönüyorum yalancı diyen şakacı kime güveniyim?

Ativan yada bi moderatör duyuyorsa silin lütfen şu resimleri.

harbiden yazık çocuğa ya ne olursa olsun oda bir insan ve duyguları var.Kendinizi onun yerine koyupta düşünün. Zaten sizden şikayetçi diyorki sürekli arkamdan konuşuyolar hiçbirimize güveni kalmamış.

ridvan95 said:
harbiden yazık çocuğa ya ne olursa olsun oda bir insan ve duyguları var.Kendinizi onun yerine koyupta düşünün. Zaten sizden şikayetçi diyorki sürekli arkamdan konuşuyolar hiçbirimize güveni kalmamış.

Rıdvan Sana güveniyorum tek

@Andrew: ablamın üyeliği bu gerçekten(şifresini gördüm yazarken) de bilen bilir bu arada Neden yaptın bu şakayı bende insanım

İşallah sen de büyük bi şakayla yanıp durursun hislerinle

Ben gidiyorum anlayan anlar bu sözlerimi  forumun heryeri ayrı bir güvensizlik le dolu bu forum da böyle kişiler olduğu sürece forumdan ne aile olur nede forum.Modlara adminlere saygım sonuz hadi size bay bay ama ben asla bi dostuma ihanet etmem böyle kırıc şakalarda yapmam.Gerçek dostluğu yaşayan var mı aranızda ben bunu yaşayarak söylüyorum siz de bi insanın krılacağı incileceği bi şaka şaka  deildir yalandır.

Eğlenin sonuna kadar ama birgün benim hissediklerimizi hissedersiniz belki

Adamın hevesini kırmasaydın keşke birader adam daha 11 yaşında ve harbiden hayal gücü geniş. Belki de (cidden) ilerde çok büyük modlar yapacak bir adamın önünü kestin. Ne diyim aynısı başına gelir umarım.

andrew 'i banlanmış bi adamın arkasından onla dalga geçer gibi bi konu açtığı için moderatöre bildirdim umarım silerler ilk postu. hatta konuyu

Oyun yazar oyun Satarım, Senin Gibi Modcuları ben oyunumda reklam Arasında Oynatırım.

Kendini Birşeymi Sanıyorsun? Doğru Sanıyorsun Ama Ne Sanıyorsun onu bile bilmiyorsun..

Sen Artık hayatımdaki Çöp Kısmına Gittin taleworlds la iyi muhattap Ol Bundan Sonra, Yerin Çöplük Hayatımda..

Hayatta 2 Güvencim Vardir ;
1 - Aynanın karşısına geçtiğimde Gördüğüm karakter
2 - Yukarıya Ellerimi Açtığımda Dua Edip Göremediğim Huzur..

Anladımki hayatımda Sigara gibisin Sadece Zarar veriyorsun Kalbime ve Beni yaşatan Diğer Duygularıma O Yüzden Bırakıyorum Seni Adımı Anma Birdaha..

Hayat Senin için Pembe Bulurlarla kaplı Bir Dünya Benim için İSe, Yağmurlu ve güçlülerin Ayakta Durduğu Bir Dünya, Aramızdaki fark Burada!

Ruhum Saf ve temiz Ne Sen Kirletebilirsin beni Neden Düşüncelerin etkiler beni Defol şimdi..

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom