Görevler Hakkında Bir Yardım..!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Arkadaşlar ben bi görev aldım. Bir adamı öldürecem. Bir köyde saklanıyormuş. Köye giriyorum köylülere, köyün yaşlılarına soruyorum bana aşağıdaki resimdeki şeyi söylüyor. Köyle aramız da iyi. Beni onaylıyorlar ( 10 ) Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz !

1zwzrsz.jpg

Sen Bi Kiralık Katili öldür görevini almışsın köyde dolaş gergin adam'diye birini bulcan onun yanına git konuş felan en son kılıcını çeker sende gebert kılıcını cekınce

sultansuleyman said:
Sen Bi Kiralık Katili öldür görevini almışsın köyde dolaş gergin adam'diye birini bulcan onun yanına git konuş felan en son kılıcını çeker sende gebert kılıcını cekınce
Adamın ismi Yoksul Danyad idi. Suçu da birini öldürmekti. Kral da ona ceza vermek istiyordu o da beni tuttu. Deniyorum dediğinizi...

gergin adam evlerin arka tarafında bulunur köyün içinde köylülerle birlikte göremezsin

Etrafa bak . Genellikle Emre'nin dediği yerlerde oluyor . Adamla konuş . Komşularına soracaz diyorsun kılıcını çekiyor . O zaman öldür . Yalnız öldürdüğün zaman köyle ilişkin düşüyor :sad:

Köyde kuytu köşelere bak genelde oralardan çıkıyorlar. Konuş onunla sonra kılıcını çekicek. Sen de bi koltuklanmış kargı çak indir :wink:

Demek ki onca insanın günahını almışız post kasıcı diye. Rütbeye etkisi yokken bile defalarca aynı şeyler tekrarlanabiliyormuş. Sabaha bıraksam kilitçiler bitecek burada. Kilitliyorum.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom