gördüğünüz en çok askerli grup ??

Users who are viewing this thread

black_11

Regular
geçen gün inanamadım 897 kişi tek bi grupda  :shock:

üstelik bi ülke kralı değil  :shock:

işte SS si :

peki siz en fazla kac kişi ile savaşdınız ? ? ?

black_11 said:
geçen gün inanamadım 897 kişi tek bi grupda  :shock:

üstelik bi ülke kralı değil  :shock:

işte SS si :

peki siz en fazla kac kişi ile savaşdınız ? ? ?

şaşırılacak bir şey değil bir kale kuşatmıştır (veya şehir) yanında bir sürü lord vardır ancak ilk siege işini o açmıştır esirleride o almıştır. ben bir kale kuşatmasından 600 adam almıştım :grin:

masstr o senin
bak buda harlaus'ın
türkçe karakterleri göstermiyor bende şu an dil dosyasını düzeltmedim henüz
mb1f.jpg

Fugi said:
masstr o senin
bak buda harlaus'ın
türkçe karakterleri göstermiyor bende şu an dil dosyasını düzeltmedim henüz
mb1f.jpg

bi ara gelsin kapışak :grin:  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: görelim kimin kılıcı daha keskin....

böyle bişey nası oluo yahu seneyle mi alakalı yani 1200 lerde baslıo ya bu oyun 1500 lerde felanmı oluo böle

isot12 said:
böyle bişey nası oluo yahu seneyle mi alakalı yani 1200 lerde baslıo ya bu oyun 1500 lerde felanmı oluo böle

KARAKTERİNİ EDİTLİYOSN MİSAL BENİM  ok atma 2 el silah yeri 699 orta taraf hepsi 10 sol taraftaki en alttaki 70000 en üst 1000 altındaki 65 bi altındaki 1000
70000+ asker alabiliyorum 100+ esir alabiliyorum baya büyük inventory var lvl 62 fln editledim ölümsüz gibi bişeyim kendi kendimi bile öldüremiyorum ctrl + f3 :grin:

okadar askeri cheat mod ile atiyorum yoksa imkansız :grin:

MassTR said:
isot12 said:

KARAKTERİNİ EDİTLİYOSN MİSAL BENİM  ok atma 2 el silah yeri 699 orta taraf hepsi 10 sol taraftaki en alttaki 70000 en üst 1000 altındaki 65 bi altındaki 1000
70000+ asker alabiliyorum 100+ esir alabiliyorum baya büyük inventory var lvl 62 fln editledim ölümsüz gibi bişeyim kendi kendimi bile öldüremiyorum ctrl + f3 :grin:

nasıl oluyo bu edit ?

Kül Tengri said:
MassTR said:
isot12 said:

nasıl oluyo bu edit ?

istersem 100 binde alırmda işte 1 günde tüm inventory yemek ile dolsa bile bitiyor :grin: akıllara zarar

not nords ile birleştim normalde tüm khergits & veiger & swadiansları almıştı nords kralıyla konustum maksatım onları bana çekmekti ama ben onlara gitim neyse sağlık olsun :grin: bi rhodoks kaldı oyunda bütün ırklar finishim :grin: video programı olsa tüm haritayi çekip koyardım ama neyse artık bunlarla yetinceksniiz:grin:

masstr o özellikleri nasıl 7000 filan yaptın en fazla 63 olmuyor mu?
yoksa eski sürüm oynuyorsun da onda mı olabiliyor?

Back
Top Bottom