Gönlüllüler seviye atlamıyor

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Couldnt_See

Recruit
Sa beyler konudada belirtiğim gibi Gönüllüler seviye atlamıyor ne zaman köyden gönüllü alsam hep 1.seviye kalıyorlar vede paralı askerlerde sürekli acemi olarak duruyor bunu nasıl düzeltebilirim.
Birde oyundayken sol tarafta sureklı kırmızı yazılar çıkyıor bunu nasıl duzeltebılrım

hyr olmuyor paralı askerler hep acemide kalıyor gönlüllülerde seviye atlamıyor mesela sana şöyle söyliyim warbandda mesela nord savaşçısıyken dier seviyenin kahraman nord oldugu yazıyorken bunda hıc bırsey yazmıyor bunu nasıl duzeltıcem

Hile ile dene bir. Bak şimdi Grup menüsünden Gönüllüleri seç. Sonra Ctrl+X yap sürekli. Seviye atlamıyorsa Oyun dosyalarında bir hata vardır veya zaten Level atlamayan bir Troop tur. ben bir bakam ona.

Baktım. Volunteer_Milita-No Uprage Path. Seviye atlamıyorlar. Sadece Gönüllü.

oda olmuyor ben galiba anlatamadım mesela köylerden gönüllü toplayınca bır sonrakı sevıye açılmıyor yanı son seviye gibi gözüküyor gönüllüler

Arkadaş niye indiriyon ki al orjinal cd yi 15-20 tl ne olcak uğraşma korsanla onlarda virüs olabilir.

ben para verip alırım ama daha ankarada yeniyim kaybolurum diye korkuyorum :grin: burda bi alışveriş merkezi var eyer akrabalarla gidersem o zaman alacam ama sımdılık bunlarla ugrasıyorum :grin:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom