Full version ??

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Gloriel

Recruit
tebrikler walla bu oyunda hiçbir oyunda bulamadýðým þeyleri buldum :grin: Yani bu tarzdaki oyunlar savaþlarda birebir manevra imkaný vermez pek ama M&B..! Oynuna alýþýnca çok zevkli oluyo (ilk baþta biraz zorlandým ama ) Gerçi ben sadece version_0632 yi oynadým, da merak ediyorum acaba full versionla aralarýnda "daðlar kadar fark " var mý? Yani farklý daha çok görev ya da diðer þehirlerin içini de görebilioz mu?

Tesekkurler Gloriel, oyunun son versiyonuyla su andaki hali arasinda oynanis acisindan cok fark olmayacak. Ama daha cok ve cesitli sehir grafigi, ic mekan grafigi, daha fazla quest olacagi kesin.

Ilgine tesekkurler...

Oyunun tamamlanmasýna daha ne kadar var bilmiyorum ama oyuna diplomasi yeteneði katýp diyaloglarýn biraz daha renklenmesini saðlayabilirseniz çok güzel olurdu :wink:

þimdi indiriyorum, herkez çok güzel diyo SS lere baktým böyle bi oyun ilk defa görüyorum helal size :smile:

Hey Allah'ım ya. Ne olmuş kardeşim? Saçma sapan şeyler yapıp duruyorsun. Kaç yıl önceki konuları diriltiyorsun.!!

So what? demek geliyor içimden

Light In Extension kardeşim imzanı değiştirmeni şitdetle tavsiye ediyorum türk bayrahında ki anplemi sen nasıl o sekilde rencide edebilirsin diğerlerine yapmamalıydın saygı denen bişi var

yani arkadaş demek istemişki armagan ve ipek bizimle ilgileniyordu artık ilgilenmiyor felan filan boşverin :grin:

kral_fb said:
Light In Extension kardeşim imzanı değiştirmeni şitdetle tavsiye ediyorum türk bayrahında ki anplemi sen nasıl o sekilde rencide edebilirsin diğerlerine yapmamalıydın saygı denen bişi var
EVET gerçektende forumda bu tarz bi şerefsizliğe adiliğe o.ç luğuna nası izin veriyorlar anlamıyorum eski nickiyle winterfest denen şahıstır aslında Light In Extension e-posta adreslerini karşılaştırabilirsiniz şimdi winterfestin ne b.k olduğunu anlayın...

REDİL said:
kral_fb said:
EVET gerçektende forumda bu tarz bi şerefsizliğe adiliğe o.ç luğuna nası izin veriyorlar anlamıyorum eski nickiyle winterfest denen şahıstır aslında Light In Extension e-posta adreslerini karşılaştırabilirsiniz şimdi winterfestin ne b.k olduğunu anlayın...

Tamam, hadi diyelim rencide edici ama yine de küfür etmeni , argo kullanmanı haklı çıkarmaz bu. Bu bizim değil moderatör ve Adminlerin bileceği iştir. Sadece üyeye ricada bulunursun. Yoksa altında kırmızı veya yeşil yazılar oluşabilir(Mutelenmek , banlanmak ve Gözlem altına girmek).

Edit : Durun tahmin edeyim : Lider Sen misin?  :???:

chrisss said:
REDİL said:
kral_fb said:

Tamam, hadi diyelim rencide edici ama yine de küfür etmeni , argo kullanmanı haklı çıkarmaz bu. Bu bizim değil moderatör ve Adminlerin bileceği iştir. Sadece üyeye ricada bulunursun. Yoksa altında kırmızı veya yeşil yazılar oluşabilir(Mutelenmek , banlanmak ve Gözlem altına girmek).
senca banlanmaktan veya gözlem altına girmekten korkan birine benziyomu? küfrederek formun düzenini bozuyosun  :mad:

REDİL said:
kral_fb said:
kardeş iyi güzelde haklı olsan bile bu kadar hakaret içerikli mesaj yazman doğru değil

Pm ile de söyledim. Defalarca uyarmaya gerek yok bir kişiyi.  :smile: 

Lütfen şu şahsın benzer konularına daha fazla ileti atmayınız.!!

Delidir naapsa yeridir hesaaaabı...

Bari konu dışına yeni konu aç: "bir zamanlar türkçe forumda primary deplover(neyse işte ondan) falan vardı" gibisinden.

Ativan(Yada mael tabi sorunları geçtiyse) konuya bi kilit arkadaşa bi uyarı(Emir büyük yerden hesabı) iş bitsin uzatmayın post kasmayın...

bana katılan ve fikrini döylemekten çekinen birçok kişi olduğuna eminim :smile: banlanmakmı :grin: içim rahat pm falanda göremiyorum...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom