FPS arttırmak istiyenler buraya

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar uzun süredir performans sorunu yaşıordum ekran kartım Nvidia gtx1050 olmasına ragmen oyunu oynarken gerçekten zorluk çekiyordum en düşük ayarda bile,fakat MSI AFTERBURNER indirdim overlock attım ve şu anda 50 fps den 70-80 fps ye kadar çıktı 100vs100 savaşlarım.Gerçekten artık sistem kendine geldi
size tavsiyem hemen overlock atmanız.gerçekten etkili
 
Ekran kartının ömrünü yersin bro, iyi soğutman yoksa sıkıntı.
gene program ekran kartının kaç derece oldugunu gosteriyor ortalama oyun sırasında 40 derece oluyor pc de oyun yokken 28 derece sabit oluyor araştırdım biraz ve 40 derecenin ekran kartı için hiç bir zararı olmayacagına kanaat verdim birde masa üstü pc kullanıyorumç
 
Ama denemekte istiyorum açıkçası,ayarlamaları stabil şekilde pc'ye zarar vermeden nasıl yapabilirim?

Drop sorunları oyunda haila devam etmekte.
Programda yaptığınız işlemleri sıfırlamak gibi bi özellik var baktınız pc ısındı vs.. ayarları sıfırlayabiliyorsunuz yani eski haline çevirebilirsiniz.
Yeni nesil ekran kartları bildiğime göre artık yanma gibi özellikler olmuyor belirli sıcaklıga ulasınca ya pc kapanıyor ya da oyun kapanıyor yani zarar vermesinden korkmayın.En stabil ayarları ogrenmek istiyorsanız Ekran kartınızın modeli ni google da aratmanız lazım şu şekilde örnek:
( Nvidia gtx 1050 overlock) bunu yazdıgınızda google hazır uygun overlock ayarları bulunmakta bunları yapabilirsiniz.

bu videoda ovlerlock nasıl yapılır bunu ogretmiş fakat ekran kartınızın modelini bana yazarsanız size detaylı bilgi verebilirim.
 
Drop problemlerinin devam etmesi sıkıntı aslında benim için,fps adına pek de problemim yok denilebilir.Oyunu Sdd'ye kuracağım yarın,orta derece drop ve yükleme sürelerini yok edebiliyormus,yararını görürsem yazacağım buraya!
 
Hocam niyetiniz iyi olabilir çok teşekkürler ama bilmeyenler olabilir öyle hemen overclock atmalısınız demeyin bence. İyi bir soğutucu yoksa sisteme çok büyük zarar verebilir hatta yanmasına bile sebep olabilir.
 
Hocam niyetiniz iyi olabilir çok teşekkürler ama bilmeyenler olabilir öyle hemen overclock atmalısınız demeyin bence. İyi bir soğutucu yoksa sisteme çok büyük zarar verebilir hatta yanmasına bile sebep olabilir.
Attığım videoyu izlemeni tavsiye ederim.orda gerekeni söylüyor.zaten forumda overlock atın dedi diye kimse atmaz önce bi araştırır :smile:
 
Memory clenear kullanabilirsiniz parçaya zararı yok. İyi soğutmaniz falan yoksa hiç denemeyin ben kartı yakmistim zamanında hele hele oyun zaten çok yükleniyor pcye haberiniz olsun.
 

Similar threads

Back
Top Bottom