Forumun acayip konuları :D

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,66237.0.html

Khergit'ten bu konu Sirpeter'den anca bu cevap beklenir phauhahah

konuyu gördüm ve sandalyeden düştüm sonra farkettim ki en sevdiğim yerim kasemmiş (kırılınca farkettim)

Bazı Üyelerin açtığı konulara  daha dikkatli yorumlar yaparak konular açmalısın :: karalord :: :wink:
Sonuçta bu yazılar senin yorumların ve istediğin şekilde  ve yazarsın ama dikkatli ol.Başkalarını küçük düşürmek hoş bir şey değildir.
Alaycı Arkadaş

Varya bunları okurken ben sandalyeden düştüm  :lol: Amacım küçük düşürmek değildir. Ben zorlamadım böyle acayip konular açın diye. Herkez konu açmadan önce yazacağını tartsa biçse... . Benim açtığım konuları kötülemek için bu kadar kendini yorma bence Galbatorix.  :wink:

Yukarıdaki konuları okurken sandalyeden düşecek kadar neye güldüğünü anlamadım. Onu geçtim keşke içlerinde bir tane komik yada acayip birşey olsaydı.
Onu da geçtim keşke aynı konular 50 kere açılmasa da forumumuzu temiz tutsak!  :lol:
Neyse, as you were gentlemen.

Açtığın Konuları Kötülemek İstesem Bana İlk Geldiğimde Senin de Dahil Olduğun bazı kişilerin  yaptığı gibi İftira atmayı denerdim arkadaş.Ama çabaların bir işe yaramaz söyleyeyim.Ben tartışma istemiyorum diye en başından söylemiştim.Ama illa ki kavga arıyorsan Ativan'a "Pm"atabilirim.O sana gereken uyarı da bulunur sanırsam.Benimle derdin nedir tam çözemedim ama bir kez daha bana bulaşman gibi bir olayı yaşarsam emin ol kendimi tutamaya bilirim.
Arkadaş.

Cleidophoros said:
Yukarıdaki konuları okurken sandalyeden düşecek kadar neye güldüğünü anlamadım. Onu geçtim keşke içlerinde bir tane komik yada acayip birşey olsaydı.
Onu da geçtim keşke aynı konular 50 kere açılmasa da forumumuzu temiz tutsak!  :lol:
Neyse, as you were gentlemen.
İmada bulunmak istedim fakat anlamadıysan benim problemim değil.
Asıl ben sana söyledim kavga istemediğimi ama sen hala iftira diyebiliyorsun sana iftira falan atmadım çünkü eminim. İstediğin kadar saklana bilirsin konu kaltırıldı ve kilit.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom