Gargoyle13
Bilerek yapmadım allahallah pardon yha!
evet dediğin gibi bazen saçma oluyor.mesela:Asi said:dostlar bir de isim yazsanız, mümkünse "yakhıshıklıe chocuck" tarzı şeyler olmasın
adı Mando'ade olabilirMandalorian said:beni koyarsan alkolik paragöz ama iyi at kullanan sarışın biraz deli ama belgeli değil biraz kılıç kullanmasını bilen biri koy
eğer istersen bir ss ile sana yollayabilirimAsi said:kenterte said:Eğer beni Eklıceksen küçük /15-18 yaşlarında/ kılıçta ve kargı da iyi hafif ve hızlı at seven çevik zeki ve karizmatik dost canlısı parayı çok önemsemeyen arkadaşlarını satmayan /baza uzadı/ ışte öyle birisi olabilir..
Edit- Beni gruba alabilirsin npc olarak
tip diyorum ya tip ! sarı saçlı mavi gözlü 90-60-90 gibi yani
maldo, ben isim alıyorum ama kimi koyacağım hala belli değil.romanın gidişatına göre değişecek
Sezer239 said:Helal valla @Asi
Kalvyen dert görmesin
Risinq said:Asi şimdi tamamen okudum romanını.
Aslında sen bitirene kadar okumayı düşünmüyordum.
Tebrikler,çok güzel yazmışsın.4. bölümü (sanırım) heyecanla bekliyorum.
SoulStealer said:insan okuyunca tekrar tekrar okumak istiyor ne kadar harika yazıyorsun tıpkı okuduğum o romanlar gibi ama gerçekten bunu kitap şekline dönüştürmeliyiz.ciddiyim çok harika bir yazı bu cümleler özenle seçilmiş,bu anının da ötesi olmuş galiba ben cumartesiyi bekleyemeyeceğim.lütfen izin ver de ben de bu yazıya yardım edeyim.şuan devam ediyorsan pm le bana atabilirsen çok memnun olurum