FORUMUN İLK EDEBİ ROMANI!!! Kalradya Serisi 1. kitap- Svadya Tahtı

Sizce Knourel kime varacak?

• Asi

Votes: 0 0.0%
  • Falathar

Votes: 2 7.7%
  • Rengio

• Ollegar

Votes: 1 3.8%
  • Talimci (yaşlı kurt)

Votes: 3 11.5%
  • Veltor

Votes: 1 3.8%
  • Harlaus

Votes: 2 7.7%
  • Grankh

• Bana varacak!

Votes: 3 11.5%
  • Kimseye varmayacak, kız lezbiyen lan :D

Votes: 14 53.8%

• Total voters
    26

Users who are viewing this thread

2 aydır aralıksız izlemedeyim aslında hiç uyarın yoktu sonra spam dan dolayı %10 uyarı aldım sinirlendim o zamandan beri hep bişeyler yapıyorum hep izlemedeyim neyse konuyu fazla dağıtmayalim... :smile:

Asi said:
dostlar bir de isim yazsanız, mümkünse "yakhıshıklıe chocuck" tarzı şeyler olmasın :smile:
evet dediğin gibi bazen saçma oluyor.mesela:
SoulStealer (!) hana girdiğinde orta yaşlı gözüken,ancak sarhoşluktan ve şişmanlıktan yüzü büyümüş ve kırışmış bir sarhoş ona garip garip bakıyordu.
mesela yani :grin: ama beni koymak istersen şunları yazabilirsin:
Priatus,23 yaşlarında hafif sakal ve bıyıklı siyah saçlı bir gençti.Kılıç ve kalkanı çok iyi kullanır,kargı konusunda kimse eline su dökemezdi.En büyük hayalleri ise St.Clare'de ikamet eden Jessica'yla evlenmek ve Kalradya'da şan ve şeref sahibi olmaktı.
(bu 1.011 Wedding Dance'deki charım :wink: ) ama bu hikayene eklemeni engellemez.yani Jessica kalabilir ama St.Clare'yi silebilirsin
insan okuyunca tekrar tekrar okumak istiyor ne kadar harika yazıyorsun tıpkı okuduğum o romanlar gibi ama gerçekten bunu kitap şekline dönüştürmeliyiz.ciddiyim çok harika bir yazı bu cümleler özenle seçilmiş,bu anının da ötesi olmuş galiba ben cumartesiyi bekleyemeyeceğim.lütfen izin ver de ben de bu yazıya yardım edeyim.şuan devam ediyorsan pm le bana atabilirsen çok memnun olurum

Bu hikayeyi aslında Mount&Blade Deluxe Edition  :smile: çıkarsa içinde olsa çok çok güzel olur çünkü bütün oyunalra artık buna benzer hikayeler çıkıyor kutucuklarının içinden

Mandalorian said:
beni koyarsan alkolik paragöz ama iyi at kullanan sarışın biraz deli ama belgeli değil biraz kılıç kullanmasını bilen biri koy :grin:
adı Mando'ade olabilir :wink:

Asi said:
kenterte said:
Eğer beni Eklıceksen küçük /15-18 yaşlarında/ kılıçta ve kargı da iyi hafif ve hızlı at seven çevik zeki ve karizmatik dost canlısı parayı çok önemsemeyen arkadaşlarını satmayan /baza uzadı/ ışte öyle birisi olabilir.. :smile:

Edit- Beni gruba alabilirsin npc olarak :smile:

tip diyorum ya tip ! :grin: sarı saçlı mavi gözlü 90-60-90 gibi yani :grin:

maldo, ben isim alıyorum ama kimi koyacağım hala belli değil.romanın gidişatına göre değişecek
eğer istersen bir ss ile sana yollayabilirim :wink:

Asi şimdi tamamen okudum romanını.
Aslında sen bitirene kadar okumayı düşünmüyordum.
Tebrikler,çok güzel yazmışsın.4. bölümü (sanırım) heyecanla bekliyorum.

Sezer239 said:
Helal valla @Asi

Kalvyen dert görmesin :grin:

Risinq said:
Asi şimdi tamamen okudum romanını.
Aslında sen bitirene kadar okumayı düşünmüyordum.
Tebrikler,çok güzel yazmışsın.4. bölümü (sanırım) heyecanla bekliyorum.

SoulStealer said:
insan okuyunca tekrar tekrar okumak istiyor ne kadar harika yazıyorsun tıpkı okuduğum o romanlar gibi ama gerçekten bunu kitap şekline dönüştürmeliyiz.ciddiyim çok harika bir yazı bu cümleler özenle seçilmiş,bu anının da ötesi olmuş galiba ben cumartesiyi bekleyemeyeceğim.lütfen izin ver de ben de bu yazıya yardım edeyim.şuan devam ediyorsan pm le bana atabilirsen çok memnun olurum

ve beğenen herkese teşekkür ederim.2 gün sonra hayatımın sınavı olduğu için romanı şimdilik bir kenara bıraktım :grin: umarım üzülmezsiniz, ama hemen cumartesi sınavdan sonra 4. bölümü koyacağım.
daha önce de dediğim gibi elimden geldiğince bu forumdan arkadaşları romanda "yardımcı karakter" olarak koyacağım ama bunu romanın gidişatını değiştirmeden yapacağım.

herkese yeniden teşekkür ediyor, izninizle integral çalışmaya gidiyorum :grin:

ulan daha dün rüyamda ankette sana köstek olmak istiyorum bölümünde 26 kişiydi güzelmiş grubu ise hala 16 kalmıştı.
(yanlış anlamayın burdaki amacım post kasmak değil bu rüya gerçek)

Back
Top Bottom