Forumu Bırakıyorum! - Foruma Geri Dönüyorum! - Foruma Ara Veriyorum!

Users who are viewing this thread

Foruma geri dönüyorum malum Bannerlord durumları. Eski kullanıcı ismim ''Silthar''dı, profil fotoğrafı olarak Darth Vader'lı bir PNG kullanıyordum. Hatırlayan vardır, herkese selam olsun dönüşlerdeyiz.
 
2010'dan beri içinde bulunduğum M&B topluluğunun yeri benim için her zaman özel olmuştur, Bannerlord ile beraber bu kitlenin daha da büyümesini hep beraber izlemek mutluluk veriyor. Hayatımın önemli bir dönemecinde olduğum için foruma bir süre ara vermiştim, forumun yeni temasına alışamamam sebebiyle çok daha uzun süreli uzak kalmayı düşünüyorum. Son demlerine yetiştiğim 3OK'ta bulunmak ayrı bir zevkti, 3OK'ta tanıdığım tanımadığım herkese selamlar :smile:
 
Last edited:
Selam vermek istedim, yeni yetme ortaokullu bir çocuktum bannerlordu beklemeye başladığımda. Geçen steamde görüp satın aldım ve bu forum geldi aklıma, şimdi üniversiteyi bitireceğiz neredeyse :smile:
 
Bu manyak forum artık bende bağımlılık oldu, aynı bırakılamayan sevgili gibi. Böyle boşlukta hissettikçe “maraba” diyerek dönüş yapasım geliyor.. Ki görebildiğim kadarıyla her nesilden izi belirgin birkaç üye buralarda varlığını devam ettiriyor. Bundan sonra buralardayım, kişisel gelişime ayırdığım süreden birinci derece sorumluluklarımı bile ihmal ediyorken geyik yapmaya ne kadar vakit ayırabilirim bilmiyorum. Ama yorumlarımla bir şey katabileceğim yoğunlukla bir şeyler yazarım.

Foruma ilk kayıt oluşumda en troll kullanıcının bile kanaatini kazanmak için yazdıklarımı bin bir elekten geçirişlerimi hatırlıyorum da :grin:d
 
Back
Top Bottom