Forumu Bırakıyorum! - Foruma Geri Dönüyorum! - Foruma Ara Veriyorum!

Users who are viewing this thread

15 Marta kadar forumu bırakıyorum arkadaşlar sınavlar üst üste geldi sanırım biraz rahatlamam gerekiyo
 
sa hafiften canımın sınav yüzünden sıkılmasıyla siyasi konularda takılacağım izninizle.
 
Forumdan galiba artık ben de sıkıldım. Her sene, geçtiğimiz seneyi özletiyor. Belli belirsiz bir süreliğine foruma ara veriyorum. Tanıyıp tanımayan herkese Selametle!
 
Yaklaşık 2 aydır beklediğim işi sonunda ayarladım. İş için, yeni bir hayat kurmak adına Almanya'ya taşınıyorum. Türkiye'den göçerken de gündemle alakalı bilgi edinmeme aracı olan bir takım sosyal ağlardaki hesaplarımı da burada bırakıyorum çünkü Türkiye gündemini takip etmek, açıkçası beni yordu. Aklımı bunlarla meşgul etmek istemiyorum. Anca işte bayrama seyrana gelip iki el öperim. Burada çok yazan birisi değildim ama çok okuyan biriydim yani o bakımdan güzel oldu zaten her zaman öyleyimdir çok konuşmam ama çok dinlerim. Kendinize çok iyi bakın arkadaşlar. Lucien kaçar.
 
"İnternetten kurtulmaya çalışıyorum" yazalı bir yıl olmuş ve ben yerimde saymaya devam etmişim. Birkaç güne interneti modem arayüzünden sadece telefonun güncellemeleri alabileceği şekilde kısıtlayacağım, bir tek youtube haricindeki google uygulamaları ile .edu .gov uzantılarına izin vereceğim, bir de spor yaparsam diye nike training'e veririm, modemi de sıfırlayamamak için kilitli bir sandığa koyup anahtarını kaybedip internetle olan bağımı koparmayı umuyorum. Sonra da hedeflerim için çalışmalara başlarım. Allah'ın izniyle.

Şimdiden forum üyelerine ve sanal camiada birlikte olduğum bütün arkadaşlarıma selam ederim.
 
Okumam gerken oldukça fazla kitap ve aldığım test kitapları boşa gitmesin diye çalışmam gereken bir matematik var. Bir süre foruma ara veriyorum görüşürüz.
 
Uzun süre foruma ara verdim çünkü yaz tatili ve pek foruma bakıcak halim yok ama gerdi dönüyorum hergün girmeyeceğim ama boş zamanlarda girerim
:grin:
 
Back
Top Bottom