Forumu Bırakıyorum! - Foruma Geri Dönüyorum! - Foruma Ara Veriyorum!

Users who are viewing this thread

Ayın 17 sinde askere gidiyorum. Burada iyi kötü günler geçirdim, güzel dostluklar edindim forumdaki 6.yılıma girerken de askerde olucam şimdiden herkese selamlar, kalbini kırdığım kim varsa hakkını helal etsin, etmezse de canı sağ olsun. Sağlıcakla kalın..  :wink:
 
"Nomissiz" ailem düşük sınav notlarım sebebiyle 22 Ocak 2016'ya kadar bana bilgisayarı yasakladığı için foruma ara vereceğim. Burada takılmak güzel. Aman diyim ortalık ben yokken karışmasın.

Ulan anne, asla 21. yüzyıl neslini anlayamayacaksın biliyorsun değil mi? Evet, ben de siz 20. yüzyıl neslini anlayamayacağım.
 
Umarım yokluğum anlaşılmaz, zaten ne hayrımı gördünüz burada Geçmiş olsun.
 
Bu aralar yönetime göre fazla hareketli olduğumdan dolayı ve hatta spam yaptım diye tekrar forumdan uzaklaştırılmam söz konusu olduğundan dolayı foruma birazcık ara veriyorum. Yoksa kendimi yine tutamayacağım. Ayrıca yönetim dün dediğini bugün hatırlamıyor. Uyarınca da sürekli bir cevapları oluyor. Bezdim doğrusu. Birazcık ara vermem benim için en iyisi, eminim onlarda birazcık nefes alırlar sayemde.
 
Bu hafta yeni işime başlıyorum. Uzun süre buralarda olmayacağım. Değerli insanları tanımak çok güzel. Hadi kendinize iyi bakın görüşrz
 
Forumu bırakıyorum. Ne zaman gelirim bilmiyorum. Yeni bilgisayar alabilirsem yaza doğru belki gelirim. Görüşürüz.
 
Back
Top Bottom