Forumu Bırakıyorum! - Foruma Geri Dönüyorum! - Foruma Ara Veriyorum!

Users who are viewing this thread

10 15 gün online olamıyacağım , kısa bir süre için bensiz devam edersiniz  :lol: :lol: saat 4:30 5 gibi çıkarım artık , referandumdan öncede dönerim , hoşcakalın  :neutral:
 
İstanbula sabah 8de döndüm ve hemen ders hazırladım buyrun
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,134002.0.html
 
N'evet. 15-16 saatlik otobüs yolculuğunun sonunda evimdeyim. Herkeşin bayramını kulaklarından öperim.
 
Forumdaki aktifliğim azalacak okullar nedeninden dolayı ( gerçi son zamanlarda da pek aktif değildim orası ayrı :razz: ) Ara sıra açarım ama fazla girebileceğimi sanmıyorum.
 
Foruma 1 sene ara veriyorum . Sizi üzdüysem özür dilerim  :grin: Seneye görüşürüz umarım yarın dershanem başlıyor . Umarım bu yaz olduğu gibi renkli oyunlar oynarsınız . Fazla duygusallığa gerek yok , hoşçakalın  :sad:
 
Okul maratonu başladığı için bende bırakıyorum.Herkese hayatında başarılar.üzerimde hakkı olanlar hakkını helal etsin hakkım olanlara hakkım helal olsun.Hadin Eyvallah Taleworlds Ailesi  :roll:
 
daha yeni geldim pek tanınmıyorum ama bende karne alınına kadar yokum hadi kalın sağlıcakla... :smile: son 3-4  günüm :sad:
 
Forumda bayadır yoktum, nedeni oyuna da ara vermiş olmamdı. Biraz PS2 ile ilgilendim bilgisayarda oyun oynamadım. M&B'ye de yeniden başlayınca foruma da döndüm. Yeniden merhaba. :grin:
 
Artık hiç girmeyeceğim.Herkese elveda  :cry: Tanıyan kaldıysa tabii.(Hikayemi de siliyorum-Hatırlayan kaldıysa tabii :grin:-)
 
Ya beni hatırlayan yok ama. 2007 ortalarında üye olmuştum. Gençlik işte. Baktım forumda çok akılsız ve boş kalıyorum. Ozamanlar silme fonksiyonu açıktı. Sildim çıktım. SOnra ara ara giriyordum. Bir ara 2009 başlarında daha bi bağlanmaya başladım. Yeniden M&Bye başladım filan.

2009 sonlarında iyice bağlandım sonrada üye oldum.  :smile: Yıllarımı harcadım buraya  :lol:
 
artık insan oldugumun farkına varma zamanım geldı :razz: gerçi öyle cok göze batıcak kadar onlıne deıgıldım ama yinede soliyim ben biraz afk olucam .süresi bell deel hadi kalın salıcakla  :cool:
 
hop bende giderayak olam artık hem "Forumu Bırakıyorum!" hemde "Foruma Ara Veriyorum!" nedeni belli artık saçma sapan nedenlerle ceza almaktan bıktım,ayrıca okullar da başladı.ama finarfinin tehditlerinden sonra arada girip bakınıcam foruma oyuna da ara hop haydin sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın.
 
Sadece Cumartesi ve Pazar girebilcegim. :grin: Diger gunler parkour, ders, fitness karisimi yuzunden giremiyecegim.
 
Back
Top Bottom