Forumla büyüyenler

Users who are viewing this thread

Ekim 27, 2007, 09:08:26 ÖS

Noventa ile 10. yıl özel programı  :party:

Mandalorian said:
Şaka maka neredeyse 7 yıl oldu benimde. Önceden ne din tartışması dönerdi be. Allegro tozunu attırırdı buranın, forum ağlardı resmen.
Birde küfür serbestti.
Sanki bir oyun forumunun konu dışı bölümü değil de Tarihin Arka Odasıydı mübarek :lol: Şaka bir yana seviyeli ve kaliteli tartışmalar dönüyordu.
 
The Braveman said:
Kararsiz_Atom said:
Ocak 31, 2010, 03:58:20 ÖS

Ben kayıt olduğumda forum yoktu. Üzerime inşaa ettiler.

Mandalorian said:
Şaka maka neredeyse 7 yıl oldu benimde. Önceden ne din tartışması dönerdi be. Allegro tozunu attırırdı buranın, forum ağlardı resmen.
Birde küfür serbestti.

Unutulduk mu hocam...

Sezgin sen nerelerdesin yavrum, özledik..

Kayıt olurken lisedeydim, bu yaza düğünüm var hocam..
 
İlk başlarda ziyaretçi olarak takılıyordum , ilk 2009 civarı görmüştüm sanırım yaşım o zaman bayağı küçük o yüzden tam kavrayamadığımı sanıyorum haber sitesi sanmıştım :
Arada girip kontrol ediyordum böyle 5 - 6 günde bir sonra bayağı bi süre geçmiş sene 2011 ben bu arada hiç foruma bakmamışım , 2011 de tekrar ziyaretçi olarak takip etmeye başladım içerikler olsun forum oyunları olsun vb vb .

O zaman çocukluk tabi arkadaşlara anlatınca dalga geçtiklerini hatırlıyorum , bir süre ara verdim yine .

2013 te sonunda hesabımı açabildim , bu sene ve geçen senenin son 4 ayı aktif değildim fazla ama şuan daha çok ilgilenmeyi düşünüyorum forumla

İlk nick'im adım soyadımdan oluşuyordu nalet olsun :sad:
 
İlk 2009'da takip etmeye başlamıştım. Sonrasında "yenichery"  :facepalm: adlı ilk hesabımı açtığımda yıl 2010 falandı. O zaman da ortaokuldaydım. En çok hatırımda kalan konu ise o zamanlar da herhangi bir tartışma konusuna girdiğimde hiçbir bilgi birikimim olmadığı için her yazılana hak verip sonra kafam bayağı karışık bir şekilde konulardan çıkıyor olmamdı.
 
Katıldığımda 10 yaşındaydım. Şimdi 15 yaşındayım, bu forum olgunlaşmam için en büyük etkenlerden biri oldu. O zamandan bu zamana çok şey değişti.
 
Back
Top Bottom