ben alhedras'ın paylaştığı bir videoyu hatırlıyorum, warband'da hana gidiyordu, ordaki "kavgacı sarhoş" denen NPC yerine "Muratcan DMR" yazıyordu, bir diyalog sonra seni sopayla dövüyordu alhedras, hiç unutmamMuratcn DMR said:Bende 25 nisan 2009'da kayıt olmuşum. Hatırlıyorum çocuktum daha Alhedras'tan susturma cezası yemiştim.

Kierra said:Merhaba Hepinize Selamlar Olsun. Ben Bu Sıcak Foruma Yeni KAtıldım Ve Hemen Sorularımla Başlıyorum.
Ben Çok Acemiyim Saçma Şeyler Sorursam Gülmeyin. Sorulara Başlayalım.
1) Ben Yeni Mod İstiyorum Fire Arrows Mesela Kendi Krallığımı Kuracam Falan Ama İndirmeye Çalıştım Tuhaf Bi Siteden 200MB Lik Dosya Saniyede 4 KB İle İniyorRapidshare.com'Dan Bulabilir Miyim ???
2) Modları Türkçe Oynamak İstiyorum İngilizcedn Hiç Anlamam Kusura Bakmayın Modu İndirdiğimde Direk Türkçe Mi Yoksa Yaması Mı Var Varsa Yine Bana Uploadını Bulabilirmisiniz ???
3) Millet Uçmuş 1000 Adam Alıyor Ordusuna Ban 40 Kişi İle Geziyorum 300 Kişi Bile Bana Yeterde Artar. Kodlarla Oynamaktan Bahsediyor Dediğim Gibi Oyunu Oynamaktan Başka Pek Anlamıyorum Bu İşlerle Nasıl Yapabileceğimi Kısaca Anlatabilir Misiniz ???
4) Oyunda Kral Olabiliyor Muyuz ? Olamıyorsak Bir Krallığı Batırabiliyor Muyuz Mesela Bütün Lordları Kralı Esir Aldım Ama Kaçıolar Para Veriolar Devam Edioruz Bir Türlü Yok Edemedim Khergitleri
Sorularım Bu Kadar Sizin Cevaplayacağınızdan Hiç Kuşkum Yok Bana Yardım Ederseniz Çok Mutlu Olurum Hepinize Buradan Teşekkürlerimi Sunuyorum İyi Oyunlar Dilerim ...