Forumdaki komik diyaloglar ve sözler

Users who are viewing this thread

Roffron said:
Bence mülteci olarak alalım. O coğrafyanın kızları insanları iyi diyorlar. Hem mülteci almaya da çok hevesliyiz sınırda duvarımız olmasına rağmen..
The White Wolf said:
Yok aga biz bu yola Ukrayna kızları diye çıktık. Venezuela'ya düşemeyiz kendinize gelin.
 
lqZqgJ.png
 
Balbazar said:
Merhaba,

Bu foruma ilk kaydolduğumda 2010 yılındaydık.O zamanlar henüz 13 yaşında, ortaokul 7. sınıfa giden,bütün gün deli gibi Warband oynayan bir çocuktum. 3 yıl boyunca forumu aktif şekilde kullandım ve sanırım 2012 veya 2013 yılında hepimizi heyecanlandıran o teaser yayınlanmıştı. Her ne kadar yayınlanan videoda oyunla alakalı herhangi bir bilgi verilmese de hepimiz yeni oyunu çılgınlar gibi bekliyorduk. Artık Warband'i defalarca kez baştan başlayıp bitirmemden midir yoksa lisede derslerin ağırlaşmasından mıdır bilemiyorum ama 2013 yılında forumu kullanmayı yeni oyun çıkana kadar bıraktım. Tabii yıllar yıllar geçti bunların üzerinden ve artık 22 yaşında bir üniversite son sınıf öğrencisiyim. Seneye işe başlayacağım her şey rast giderse.

Her neyse. Bu oyunu bekleyen insanların kıçındaki kıllar kadayıf oldu, o zamanlar çocuk olan kişiler büyüyüp işe girdiler,belki bazıları çoluk çocuk sahibi oldu. Nice orta yaşlı abimiz 40'ına merdiven dayadı. Sayın Taleworlds yetkililerine bir sorum olacak:

NERDE LAN BU OYUN?

Yine Bannerlord bölümünden haklı bir isyan... :grin:


EDIT:

yasinturhan22 said:
Arkadaşlar ben kafamı s*****m aptal gibi sinirlenip en sonunda hile açtım ve VAC ban yedim kalıcı olarak ve ne topluluk sunucusu falan hiçbir oyuna giremiyorum hiç mi kurtulamam cevap verirmisiniz?

Küfrederken bu kadar da dürüst olunmamalı ama her ne kadar sansürü bana koydurtsa da şimdi biraz haklı
 
Back
Top Bottom