Uyarı: Siz iletinizi yazarken 3 yeni ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.
FŞKLSDAJRNFLKJSAD forumda bu vardı dimi bi ara. görmeyeli 100 yıl olmuş, postlarda gezerken gördüm text olarak
Uzun süredir takıldığım başka bir forum 3 gün önce reddite geçti,, forum işinin artık tam olarak sona erdiğini kabul edesim gelmiyor ama durum bu sanırım.Ben de çok çok uzun süredir göremedim bunu.
Boşver be. Giden gider, kalan sahalar bizimdir.Uzun süredir takıldığım başka bir forum 3 gün önce reddite geçti,, forum işinin artık tam olarak sona erdiğini kabul edesim gelmiyor ama durum bu sanırım.
Yorgun Demokrat tarzı bi edit yapmak lazım sana Flecha ya, benim de aktif olmadığım son 4 yıldır falan ne girsem foruma senin 2-3 mesajına denk geliyorum. Son kale, yorgun demokrat, laz ziya tarzı bi edit yakışır bu karizmaya.
ahahsjwjfk2kckw aynen bu sekil bi edit. draması bol işlere de ayrı varım zaten.Şey de dememi ister misin, '' @Kiron sen kısa pantolonla milleti sustururken, ben 5000 kişiyi banlıyordum Kiirrrooonnn ''
Hem puro içip hem de testereyle adam banlıyoruz daha ne yapalım.
Şimdi Laz ziyanın sesiyle okudum bir Youtube gidiyorum ben.
Sayın Karahanlı, sadakatini takdir ediyor.Banlanmak dediğin nedir ki be? Ben senin için banlanmayı değil, forum da kalmayı göze aldım be gülüm. 🌹🌹🌹