Orhankahveci001
Veteran

tamamdır eyvallahBoş söz, boş muhabbet demek.
tamamdır eyvallahBoş söz, boş muhabbet demek.
Şşş. Sakın tek bir kelime daha edeyim deme... Niye biliyor musun?Özledim biliyor musun.................
Forumun bu boşluğuna gerçekten gözüm alışmadı. Nasıl öldü acaba forum, evet Türkiye'de genel olarak forumlar ölüyordu ama Taleworlds göz açıp kapayıncaya kadar yok oldu adeta. Çok garip.Şşş. Sakın tek bir kelime daha edeyim deme... Niye biliyor musun?
Forumun bu boşluğuna gerçekten gözüm alışmadı. Nasıl öldü acaba forum, evet Türkiye'de genel olarak forumlar ölüyordu ama Taleworlds göz açıp kapayıncaya kadar yok oldu adeta. Çok garip.
Hayırlı tezkereler dostm, herkesin hayatının öyle ya da böyle düzene girmiş olduğunu okumak çok hoşuma gidiyor.Buralar çok değişmemiş ama ben çok değiştim. Şu forum temasını yine sevemedim, forumun ölmesinin sebeplerinden olabilecek kadar kötü bir seçim olmuş gerçekten.
Forumu bıraktığımdan bu yana okul bitti, staj bitti, avukat oldum. Hayatımda güzel gelişmeler yaşadım, her şey yolunda gitmeye başladı. İş, aşk ve diğer önemli konularda daha rahat adımlar atabilmek için askerlik vazifesini tamamlamam gerektiğini düşündüm. Hava kuvvetlerinde yedek subay olarak 1 yıl görevde bulunacağım. 3 gün sonra eğitime gidiyorum, umarım arkamda güzel anılar bırakıp dönerim.
Askerlik öncesi 2 haftalık boşlukta hayatımı baştan sona tahlil ettim, bu sabah da aklıma burası geldi.Bu forum (banlanan hesabımla birlikte) ergenlikten yetişkinliğe geçişimi gösteriyor, hayat çok garip
![]()