Forum İtirafları

Users who are viewing this thread

A. Marie said:
Hakan Balamir said:
gofret bey said:
o kadar zeki olduğumu düşünüyorum ki bütün insanlar gözümde csdeki cs_italy mapindeki tavuklardan farksız
images
ne alaka
"bütün insanlar"
 
5. sınıfta sınıfta parti gibi bir şey yapılmıştı. Herkes meyve suyu falan getirmişti.  Bizim öğretmen de derste hiçbir yere yollamıyordu. Bir şişe suyu içmiştim, deli gibi çişim geldi ve ben de sınıfta işedim. Herkes benim olduğum tarafa baktı, ben de bir şey dökülüyor dedim. Öğretmen sınıfı "Ben size meyve sularını kaldırın dememiş miydim!" diye azarladı.
 
ama konuk'un artik yazacak ilginc bir seyi kalmadi. bundan sonra yapacagi itiraf hala duze cikamadigini yinelemek olur. (ama cok yaklastigini fisildayarak)
 
Hayatım boyunca 1 kere sınıf başkanı olmuştum ondada beceremeyince hoca geri almıştı başkanlığımı
 
Başkanı tuvalette sıkıştırmışlardı diğer arkadaşlarım. Bizde o sırada sınıfta propaganda yapıyorduk, başkanın yakın arkadaşlarını tutuklamıştık, sonra döve döve başkanı sınıfın ortasına kadar getirdik. Aynen başkan şu sözleri söyledi. "Kendi isteğim ile başkanlıktan çıkıyorum başkanlığımı Oğuz'a (yani bana) devrediyorum."

Her şey tam rayına oturmuşken Ex-Başkanın arkadaşları büyük kuzenleri geldi ve bir güzel dayak yedik. Yani kısaca başarısız olduk, halk demokrasiyi seçti.   
 
Foruma oyun için yaptığım bir modda hata çıkınca çözüm bulmak için kaydolmuştum. Konu falan açmıştım. Black dead størbeck falan vardı. O zamanlar bende forum kurallarından haberim yok yaş da küçük. Biraz ukalalık edip boş boş konuşmuştum. Sonra ayrı bir hesap açmış. Aynı konuya farklı biri gibi falan yazmıştım tabi dupe olaylarını vs bilmiyoruz o tarihlerde. ortaokul 6 veya 7 falanım.
MMMetehan17
MMMetehan2012(sözde gizli hesaptı bu isme bakhahahahah daha bir de aynı konua yazmışım(
Sovyet Süpergüç
Bunlar hep benim hesaplarımdı. Daha çoğusunu da hatırlamıyorum bu arada.(Keşke bulabilsem. Acaba o hesaplardaki proxy'den falan bulunur mu acep?:smile:) Allah bilir başka hangi hesapları kurdum. Neyse işte sonra olayı çaktım. Ara verdim biraz ardından da bu hesabı kurdum. Gizli bir dupe olarak uzunca bir süre de takıldım buralarda. Deli gibi aktif olduğu akşamlar hâlâ aklımda. Cioss'un açtığı meme döt konusunun aktif Dies İrae'nin moderatörlük yaptığı yıllardı. Hayatım bok gibiymiş aslında şimdi bakıyorum da. Kotalı internet. Deli gibi bir aile baskısı. Asosyal utangaç bir çocuk. Çoğu zaman orada burada tek başıma takıldığım zamanlar. Evdekiler çatmasın diye elimde telefon ışığı kapatıp uyuyor gibi yaptığım akşamlarda bu forumda takılırdım. Hem internet az yerdi hem eğlenceliydi. Sonra liseye geçtim. İlk aşkımı anlattığım iletiler.(Bu hesapta hâla duruyor. 2016 yılı:grin:) hatta o ilk aşkımın devamlı olarak kendini hatırlatması. Lise 3'te tekrar hoşlanmaya başlamam. Lise 4'te onu anlatan uzun bir yazı yazmam. (Sonra kafam falan değişti tabi. Bende değiştim bu konularda) Resmen günlük gibi kullanmışım burayı. Yıllar geçti 18 olduk. Ama hâlâ burası kadar herkesin herkesi tanıdığı kaliteli bir forum bulamadım. Ya çok kalabalıktı ya da aktif insan yoktu. Hep eğlendim bu forumdayken. Yalan söylemeyeyim arkadaş biriktiremedim.:grin:. İtici bir adamım herhalde. Öyle yani bu da bir itiraftır mesela.
 
Back
Top Bottom