• We'll be making a number of structural changes to the forums on Wednesday, 06.12.2023. No downtime is expected. Read more here.

Forum İtirafları

Users who are viewing this thread

Evet oruçluyken çekmek günah mı diye google'de bir araştırmam olmuştu.

Forumdaki iletilerimi okuyunca  kendimi 14 yaşında çocuk gibi hissediyorum. O kadar teknoloji forumu filan var onlara gitmek istiyorum ama bu lanet olası yeri bırakamıyorum valla.

Konuşma bittikten sonra bile, telefon kulağımda kalıyor. Unutuyorum. Yolda öyle yürürken, birden dank ediyor. On dakika öyle yürüdüğümü bilirim.

Bazen de bi tıkırtı filan duyup, televizyonun sesini kısıyorum, sesi anlamak için. Yine aynı şekilde, unutup on-onbeş dakika  öyle izliyorum televizyonu. Küçüklüğümden beri var bu.

8-9 yaşlarımda süperkahramanları taklit ederek acaba onların süpergüçleri bende de var mı diye deniyordum asdsdasdsd

Bir de 1.sınıfta hoca "aklınıza kazıyın" deyince parmağımla saçıma o kelimeyi yazardım tam bi malmışım :grin:SA:

Astendrache said:
8-9 yaşlarımda süperkahramanları taklit ederek acaba onların süpergüçleri bende de var mı diye deniyordum asdsdasdsd

Bir de 1.sınıfta hoca "aklınıza kazıyın" deyince parmağımla saçıma o kelimeyi yazardım tam bi malmışım :grin:SA:
Aklıma GTA oynayıp apartmandan atlayan çocuk geldi.

Astendrache said:

Koltuğun sırt kısmında sıpaydırmen gibi durmaya çalışırdım.

Kimmer said:
Astendrache said:

Aklıma GTA oynayıp apartmandan atlayan çocuk geldi.
Benim aklıma da Pokemon'u yasaklattıran çocuk geldi :lol:

küçükken bulutları sabit sanırdım. Sonra birgün gökyüzüne baktım aman allahım oda ne! bulutlar hareket ediyor beyine bak be ben süper zekayım dediğim olmuştur :SDaDa.:sad

Küçükken bir civcivi sıkıp öldürmüştüm. Hala vicdan azabı duyuyorum  :cry:

Küçükken çiçekli halıya işemiştim.Annemlere de çiçekleri suluyorum demişim.Bir aralar çiçeklerini suladım muhabbeti gibiymiş yani.Yıllar sonra annemden öğrenmiştim bu olayı da.

İtiraf ediyorum http://forums.taleworlds.com/index.php?action=who buraya bakmadan edemiyorum çok pis huy oluştu.

colombos said:
İtiraf ediyorum http://forums.taleworlds.com/index.php?action=who buraya bakmadan edemiyorum çok pis huy oluştu.
Oha burayı ilk defa görüyorum o.o çok güzel lan adamın kişisel ileti göndermesi bile yazıyor :'D

Tezekyalayan said:
colombos said:
Oha burayı ilk defa görüyorum o.o çok güzel lan adamın kişisel ileti göndermesi bile yazıyor :'D
Hemen hemen her forum scriptinde mevcut. Sonuçlar biraz eski ve hatalı olabiliyor çeşitli nedenlerden dolayı.

Edit . Eski derken 3-4 dk önce baktığı konu gösterilebiliyor.

Back
Top Bottom