Need More Info Flickering graphical glitch

Users who are viewing this thread

Version number
1.6.1
Branch
Main
Modded/unmodded
No, I didn't use any mods.

PULLA

Recruit
Summary:Flickering graphical lightning effect
How to Reproduce: It happened after fairly long amount in battle, 12m+ and after having played with photomode including different filters
Have you used cheats and if so which:No
Scene Name (if related):
Media (Screenshots & Video): Computer Specs:
OS:win10 (upgrade from 7)
GPU:RX 590
GPU Driver Version:20.10.35.02.200821a-360470C-ATI
CPU:FX-8350
RAM:16gb ddr4
Motherboard:Sabertooth 990FX R2.0
Storage Device (HDD/SSD):SSD

The issue seemed just flickering yellow tone at first but observing it more it follows the sun and is strongest at direct sunlight but ever present, another screenshot of that included.
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Forwarded to the QA team for further investigation. We will reach out again if we need more information. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 

PULLA

Recruit
Well it has only happened twice ever to me, I remember this happening very early on in the development once and now this time, it also only lasted about 3 minutes and went away on its own.

Only thing that sets it apart from any other battle is I used photomode and the battle lasted a while, specifically I tried different filters, I wasnt able to reproduce it but I didnt try many times either.
 
Top Bottom