Fleshcer

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Aimbotun dinamiklerinden pek anlamıyorum o yüzden hızlı dönme vs. konularda yorum yapamam.Ancak 0:30 da flescher yerine nEwpLaYeR_2005TR gibi biri olsa tartışma olmadan ban yerdi.Bunun gibi titremelerden daha önce bir sürü kişi ifşalandı ya da ban yedi (en ünlüleri wisher ,reapsot vs. ki banlanmalarıda gerekiyordu).Bu titremenin görmemezlikten gelinmesi bana oldukça komik geliyor.
Katılıyorum. O titremeyi nasıl açıklarsın ki?
 
hayır. videoda hile ibaresi var. ya da sanki -20 derece oynuyor oyunu. okçular genelde olabildiğince düşük senste oynar. anlayamadım orasını artık. hilelerle aram yoktur. ama videodaki kişi gerçekten fleshcer mi diye soruyorum ben. whitewashing yok. ama haksızlıkta yapmayın kimseye.

oyunun azımsanmayacak kadar fazla bir kısmı hile bir kısmı da trol. napoleonic warsa falan hiç girmiyorum bile. konu en yakın zamanda kilitlenir umarım.
Video mercs modunda çekilmiş.Mercs modunda websitesinden bir karakter yaratıp o karakterin ismini keyine geçiriyorsun kısaca sunucuya senin aldığın isimle başkası başka keyle girmeye çalışırsa girdiği anda sunucudan atılır.Zaten flescher'ın burada bu ben değilim gibi bir itirazı yok.
Bırakın şu boş işleri ya ;D Video'da 30. saniye dışında en ufak bir hile ibaresi yok ki o da çok yetersiz bir kanıt. En azından bu kadar zaman harcamışsın adamın hs attığı bir klip falan çekseydin. Zamanın bundan daha değerli, bırak kim ne kullanırsa kullansın er geç ortaya çıkıyor zaten.

2- Hilede eğer süvariye aim alıyorsa aim bildiğin keşkül gibi titrer.(bu da denendi onaylandı.)

Ben gerekli açıklamayı Merc forumunda Blade isimli arkadaşa ve topluluk üyelerine yapmıştım, beni tanıyanlar iyi tanır, 10 yıldır bu ortamdayım, sayısız klana girdim, sayısız turnuvada, sayısız başarımlar edindim.
Like the 20IQ guy who owns this video; People who think themselves as funny and intelligent, who have no other purpose in this life, try to decipher and try to bring down the people they target.

It's not your fault to have a little brain, even people who have limited intelligence and capacity know where they're going to stop, when.
The tiny fish doesn't try to eat the big fish.

Grow a pair, pull your sh*t together, make friends(real friends) and take up a new hobby and hobbies, rather than picking a target and attacking it.

Taleworlds forumunda "1725936" ID'sini aratırsanız aklınızda olan soru işaretleri, benim yıllarca piyade oynadığımı gördüğünüz zaman kalkacaktır. (Bu ID sizi 6-7 yıl geri götürür, daha fazla bilgi edinmek isteyen olursa, eski in-game ID'mi özelden atabilirim.)

10 yıl içerisinde ne Merc olsun, ne WBMM olsun, ne de Warband Communitysinde olsun, hiç bir sunucudan-moddan-turnuvadan uyarı dahi almadım.

Yukarıda birkaç arkadaş savunma vermemi istediği için yukarıdakileri yazıyorum. Haricinde Blade nickli arkadaşımızın troll(?) niyetiyle hazırlamış olduğu bir video.




Bu arada arkadaşın bilgi eksikliğini ben düzelteyim, Bannerlord'ta ne Skirmishte ne de Clan Maçlarında Okçu oynamıyorum. [RM]'yi takip edenler bilir hatta, Bannerlord'u bile düzgün oynayamadım.
Afedersinizde çocuk mu kandırıyorsunuz biri titreme yokmuş gibi aimbot olsa titrer diyor biri 0:30 a yetersiz kanıt diyor biri ben 10 yıldır bu ortamdayım açıklamamda burda diyip ingilizce bir açıklama atıyor açıklamada kendisini temize çıkaran adam akıllı bir şey yok videoyu yapana 20IQ bu adam troll diye geçiştiriyor.(ki 10 yıldır bu ortamda olman hile olduğunu değiştirmez.)

Aşağıya bu titremelerden ban yiyen 3 kişinin videosunu atıyorum.

konu linki: http://forums.mbmerc.com/index.php?/page/reports.html/_/eu-servers/sassy-aimbot-r7176

konu linki:http://forums.mbmerc.com/index.php?/page/reports.html/_/eu-servers/aimbot-r5067

0:05 ve 0:40
konu linki:https://forums.taleworlds.com/index...uvası-Şampİyon-creed-tebrİkler.390342/page-10

Videolarda gördüğünüz gibi arkadaşlar paso "hs" atmıyor ya da hep vurmuyor."Yav hiç vurmamış nasıl aimbot" gibi cümleleri geçin.
Allah aşkına şu 3 videoya bakıp sonra konunun başındaki videoya bakıp nasıl bu adam aimbot değil diyebiliyorsunuz.Bilmiyorsam lütfen adam akıllı boş açıklama yapmadan şu konuyu bana anlatın ben de aydınlanayım.
 
Dostum farkındaysan dedim ki: 30. saniye dışında herhangi bir hile belirtisi yok videoda ki öyle. Sadece 30. saniyede mekaniksel bir titreme olmuş. Zamanında ben de çok fazla "hile kullanıyorsun" iftirasına maruz kaldım, oyunu oynamadığım halde bile devam ediyor.(Konuya mesaj atınca, konuyu açan arkadaş özelden benim de kullandığımı bildiğini söyledi ;D) Her neyse, attığın videolardaki mekaniksel hareketler çok daha fazla fleshcer'a göre. Ben düşük dpi ve düşük sensivity olarak oynuyordum, fleshcer hem yüksek dpi hem de yüksek sensivity olarak oynuyormuş. Emin olamamakla birlikte bu kısacık mekaniksel hareketin yüksek dpi'dan kaynaklanması durumu olabilir. Öbür türlü sağa sola birden hızlıca çekip birisine hs atması ve bunun mekaniksel görülmesi normal çünkü adam flick atıp vurabilir ve izleyici olarak bunu izlemek mekaniksel gözüküyor bazen, ben de şahit oldum bunlardan birkaçına. Titreme mevzusu apayrı olduğu için buna hile belirtisi değil diyemem. Hem aimbot kullanıp hem de normal okçulardan bile az vurmanın mantığını ben çözemedim. Madem atışlarının %90'ı attığını bulmayacak aimbot'un mantığı ne burada? Yani adam her attığını vurur ve aimi titrer o zaman anlarım da adamların hem aimi titriyor hem atılan atışların %90'ı boşa gidiyor.
 
Dostum farkındaysan dedim ki: 30. saniye dışında herhangi bir hile belirtisi yok videoda ki öyle. Sadece 30. saniyede mekaniksel bir titreme olmuş.
Valla ne kadar titreme gördüysem hepsinde bir hile çıktı hiç hile olmayıpta "mekaniksel titreme" diye bir şey görmedim.
Her neyse, attığın videolardaki mekaniksel hareketler çok daha fazla fleshcer'a göre. Ben düşük dpi ve düşük sensivity olarak oynuyordum, fleshcer hem yüksek dpi hem de yüksek sensivity olarak oynuyormuş. Emin olamamakla birlikte bu kısacık mekaniksel hareketin yüksek dpi'dan kaynaklanması durumu olabilir.
Bunun için aşağıya fleshcerla wisherın videolarını gene aşağıya atıyorum.

0:30

0:05 ve 0:40 a tekrar bakarsan wisher en fazla flescher kadar hatta flescherdan daha az titremiş.(Wisher'ın kim olduğunu az çok bu oyunu oynayanlar biliyor.Bilmeyenler için ban yiyen en ünlü hilecilerden biri.)
Ayıptır söylemesi ben de yaklaşık 10 yıldır oynadım her türlü dpi ayarlarıyla bende bir kere o "mekaniksel titreme" olmadı.Ya da daha önce titreme videoları çıkan kişilerin "yüksek dpi yüksek hassasiyet" gibi bir şikayetleri olmadı ya da dikkate bile alınmadı.

Bu videoda da bladeenin 8k dpi ile oynayışı var biri izleyici biri kendi ekranından olmak üzere.

Ayrıyeten şimdi mercten ban yiyen başka birinin videosunu buldum onu da atıyorum aşağıya.


0:16 daki titremeden ban yiyor.Bu da flescher'ın titremesinden oldukça az.(Bu arada bu arkadaşta pek bir şey vuramıyor.)
konu linki:
Daha bu arkadaşlar gibi bir sürü örnek bulunabilir.Titremenin az olması demek hile olmadığı ihtimalini güçlendirmez.
Madem atışlarının %90'ı attığını bulmayacak aimbot'un mantığı ne burada? Yani adam her attığını vurur ve aimi titrer o zaman anlarım da adamların hem aimi titriyor hem atılan atışların %90'ı boşa gidiyor.
Gameshero'nun yaptığı videoda aimbotun belli ayarlarını gösterdi ayarları yaparsan hata payı hız gib şeylerle oynayabiliyor.Kısaca şüphe çekmemek için aimbotun ayarlarıyla oynanabilir ve daha doğal bir görünüme sokabilir.(Konudaki video ne yazıkki bende hata veriyor koyamadım konu linkini koydum.)
konu linki:https://forums.taleworlds.com/index.php?threads/warband-multiplayer-ölüm-noktası-farkındalık-videosu.389661/page-4

Son olarak "yav hiç kill alamamışki vuramıyor" lafı için aşağıya flescherın 5 gün önce kendi aldığı ekran görüntüsünü atıyorum.
1DED3918F6E5B9821D105EF79303FA265A43B44B
ekran görüntüsünün linki:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2229582724
 
Last edited:
Like the 20IQ guy who owns this video; People who think themselves as funny and intelligent, who have no other purpose in this life, try to decipher and try to bring down the people they target.

It's not your fault to have a little brain, even people who have limited intelligence and capacity know where they're going to stop, when.
The tiny fish doesn't try to eat the big fish.

Grow a pair, pull your sh*t together, make friends(real friends) and take up a new hobby and hobbies, rather than picking a target and attacking it.
Elemanın "gerekli açıklama" dediği şey açıklamadan ziyade süslü bir hakaret silsilesi. Evet knk herkes senden çok nefret ediyor seninle uğraşmaktan başka bi işimiz yok zaten. Adamı tanımıyorum bile ama bu videoyu izleyen biri 30. saniyede net bir şekilde aimbotu görebilir. Oynayanın kim olduğunun zerre önemi yok. İşin komik tarafı şurda adamı az çok savunmaya çalışan biri bile
30. saniye dışında herhangi bir hile belirtisi yok videoda ki öyle
diyor yani o bile hile belirtisinin farkında. Ama hayır çekemiyoruz dostum. 20 IQya sahibiz. Senden başka işimiz yok hayatta başka amacımız da yok tek hedefimiz seni indirmek. Hiç güleceğim yoktu :grin: Toksiksin.
 
Şu titreme konusuna bir açıklık getirmek istiyorum ki konuyu daha da kolay anlayabilesiniz.

Aşağı da vereceğim bilgiler şu hileleri içeriyor:
• Lemoncheats
• Mercenary_Frank Gold - Silver - Bronze version.
• DrMedic Autoblock & Aimbot (Outdated)

Mercenary_Frank Gold Version:
Aimbot'un başlıca ayarları;
Aim Lock: Bildiğiniz otomatik target alma.
Predectable: War Thunder örneği vereceğim. (eğer oynadıysanız) bilirsiniz ki bir uçak belirli bir yöne doğru giderken size aim almanız gereken yeri ufak bir nokta ile gösterir. Heh aynısı. EK OLARAK Aim Lock'ta bu predectable noktaya kilitleniyor.
Target Lock: F Tuşuna basarak sadece bir hedefe kilitleniyor. Aksi taktirde hiç bir şekilde aim lock almıyor. Şuna da bir açıklık getireyim bir hedefe lock aldığı zaman 2 defa ard arda F tuşuna basmadığı sürece Lock değişmiyor.
FOV - Range: Bu aslında FOV'unuzu genişletmiyor şöyle bir çalışma prensibi var, Sizin atış göstergeniz ile hedef arasında ki mesafeye göre lock alması. Örneğin hedef sizin aiminizin yaklaşık 3 santimetre sağında. Eğer siz bu ayarı 2cm yaparsanız istediğiniz kadar target lock tuşuna basın aim almaz. Sadece 2 cm yakınında ki kişilere lock atar. Range olayı ise maksimum uzaklık. 200 metreye ayarladınız diyelim adam 201 metrede ise ona lock almaz ama Predectable ayarı hala göstermeye devam eder. Kısacası manuel olarakta sıkabilirsiniz.
Area Selector: Adından da anlayacağınız üzere bölge seçimi. Bu da 100'delik üzerinden ayarlanıyor. Kafa için değer 100. Diyelim bunu 89 yaptınız yaklaşık olarak boyun ve çene bölgesine ok atacaktır.
Aim Speed: Bu da anlayacağınız üzere locklama hızı. ne kadar yavaş o kadar legalize. Tabii ki gene de belli ediyor kendisini.

Ek bilgiler:
• İstediğiniz ayarı yapın süvariye lock attığınızda aim titriyor. (Sürekli)
• Aim aldığınız kişi tümsek gibi bir yerden geçiyorsa aim titriyor. (Anlık olarak)
• Lock attığınız kişiden asla ayrılmıyor. Kısacası target switch 2 defa F tuşuna basmadığınız sürece değişmiyor.
• Rakip oyuncu sağ sola ani manevralar yaparsa aim predectable kısmı aktifleşiyor ve sadece o noktayı takip ediyor. Yani aimbot kullanan kişiyi manyak gibi bir sağ bir sola doğru dönerken görebilirsiniz.
• Aim bazı durumlarda sapıtabiliyor örneğin güncelleme sonrası veya sunucudan kaynaklı saçma sapan yerlere aim alıyor ve sürekli yani bir nevi spin atıyor adam olduğu yerde. Daha sonrasında ise tüm server crash alıyor.
• Titreme olarak predectable kısmını kapatsanız dâhi o nokta üzerinden kilitlenmeye devam ediyor FAKAT sadece predectable'ı açarsanız manuel olarakta ok sıkabilirsiniz veya FOV'u 0'a getirip manuel olarak o noktaya nişan alıp F tuşuna basmalısınız.
• Frank bütün warband hileleri arasında kodlamasını en iyi yapan kişi. Silver ve bronze versiyonları berbat yani o hileler aim titremeyi lock almayı bırakın sadece autoblock için var diyebiliriz.

Lemoncheats:
Yukarıda yazdıklarımın neredeyse aynısı. Sadece 1-2 ayarı yok ve aimbotu MFGV'den daha kötü. Bu hile de titreme oluyor ve ücretsiz bir hile.

EKLEME: Titremeden kastım anlık bir titreme değil sürekli olarak ufak bir titreme. 3 şahıs bunu zor farkedebilir ama kişi görüntüsünü atarsa anlarsınız. Çok eskiden CS 1.6'da SXE'li serverlarda hile açınca aim titrerdi ya. Aynı şey.

Drmedic:
Aslında bu arkadaşı autoblock üzerine yoğunlaşan biriydi eskiden ama sonrasında ücretli bir aimbot yapıp piyasadan çekildi. Çok outdated kaldı ama en kötü aimbot bu diyebiliriz. Hiç bir özelliği yok sadece hedefe ok sıkarken bir anda aim kaydırır.



EDIT: Sizler de biliyorsunuz ki bu hileyi araştırmak için hem paramı hem de zamanımı verdim. videoda gözüken 0:30 saniye harici şüpheli bir durum yok. Şahsi görüşüm oyundan kaynaklı bir hata olabilir ya da lemoncheats olabilir. Frank'in hilesi olsaydı bu şekilde bir titreme söz konusu olmazdı. Fakat gene de 1. şahıs oynayış videosu gelmeden yargısız infaz yapmamanız tercihindeyim. Gerisini sizin kararınıza bırakıyorum ve pasif olmaya devam ediyorum. İYİ FORUMLAR!
 
Last edited:
Gameshero said:
1- Hilenin lock alma mantığı böyle işlemiyor "target switch" olayı yok. Outrange kalmış olsa bile anasının nikahındaki adama kilitlenmeye devam ediyor. (Youtube'da videosunu da paylaşmıştım.)
Videoda sürekli olarak hedef değiştirdiğimi görebiliyorsunuz zaten.

Gameshero said:
2- Hilede eğer süvariye aim alıyorsa aim bildiğin keşkül gibi titrer.(bu da denendi onaylandı.)
Süvariye nişan aldığım yerler: 9. ve 11. saniye, 15. saniye(hepsini yazmadım ama hiçbirinde tek bir titreme dahi yok.) 0.30'da sizlerin dediği üzere titreme gerçekleşiyor, neyin sebep olduğunu inanın bilmiyorum. Ama 0.30'da titredikten sonra nişan aldığım kişi Süvari,(2. başlığı okuyun-süvariye aim aldığım süre boyunca tek bir titreme dahi yok.) süvariden sonra; süvarinin sağındaki piyadeye, ardından süvarinin sağındaki piyadenin sağındaki kişiye(duvara en yakın olan piyadeye) aim çeviriyorum ve en sonunda duvar dibinde ki piyade görüşümden kaybolduğu için ortada duran piyadeye sıkma kararı alıyorum.
Bu dediğim olay 2 ila 2,5 saniyede gerçekleşiyor. (yani 2-2,5 saniye içerisinde 4 kere hedef değiştiriyorum.

(Ki kimsenin anlamadığı olay şu ki, Charon'un attığı bütün videoları izleyin, hepsi titriyor-evet, ama hiçbiri titredikten sonra Target switch yapmıyor.)

Bu da bizi doğrudan 1. başlığa yönlendiriyor.

Gameshero said:
3 ve son olarak Aimbot kullandığın vakit bir bölge seçersin (yani sen ayarlarsın) ve sadece o bölgeye nişan alır ve ok sıkar. Kısacası kafasına nişan alıp sadece ayağına sıkıyor gibi bir durum söz konusuda değil (ki video da aynı pozisyonlar mevcut)

Bu yazı yeterince açık zaten.

Bu arada Baltaoglu denilen arkadaşın tek bir videosu yok, bütün Merc camiasi kullandığını biliyordu. Çeşitli çeşitli videoları mevcut, unban isteğini de okuyabilirsin arkadaşın. İlaveten, Baltaoglu şuan güncel olarak Merc oynamakta. Banı açıldı, Sandora bizzat ilgilendi.




Yarın 2 saatlik Gameplay videosu atacağım, bu aklınızda ki bütün soru işaretlerini giderir diye düşünüyorum.




Madem aimbot, madem örnekleri çok fazla, Merc adminleri sürekli aynı sebepten ötürü banladıkları bir hareketi(titremeyi) neden benim konumu değerlendirirken görmezden gelip, açılan Reportu red etmişler?

Keza benim konumun açıldığı gün başka bir Aimbot konusu da açılmıştı 2 kişi hakkında. [Poer ve Dominic.] Onlarınki de red edilmiş.
Videosu:
konu linki: http://forums.mbmerc.com/index.php?/page/reports.html/_/eu-servers/aimbot-r7705




https://streamable.com/9ozado

Fleshcer'ın Bannerlord Highlights videosunun ilk 7 saniyesi. Aimdeki anormalliği ve ışınlanmayı görebilirsiniz.

Söyleyebileceğim herhangi bir söz yok gerçekten, çünkü bu ve bunun gibi oyunlarda sadece nişan aldığın yerlere ok yahut cida atabiliyorsun. Flick shot denilen bir mekanik henüz keşfedilebilmiş değil.

Elemanın "gerekli açıklama" dediği şey açıklamadan ziyade süslü bir hakaret silsilesi. Evet knk herkes senden çok nefret ediyor seninle uğraşmaktan başka bi işimiz yok zaten. Adamı tanımıyorum bile ama bu videoyu izleyen biri 30. saniyede net bir şekilde aimbotu görebilir. Oynayanın kim olduğunun zerre önemi yok. İşin komik tarafı şurda adamı az çok savunmaya çalışan biri bile

diyor yani o bile hile belirtisinin farkında. Ama hayır çekemiyoruz dostum. 20 IQya sahibiz. Senden başka işimiz yok hayatta başka amacımız da yok tek hedefimiz seni indirmek. Hiç güleceğim yoktu :grin: Toksiksin.

Ben herkes benden nefret ediyor demedim, "Gerekli açıklamayı" videoyu atan kişiye yaptığımı söyledim.

lockefeer said:
"Ama hayır çekemiyoruz dostum. 20 IQya sahibiz. Senden başka işimiz yok hayatta başka amacımız da yok tek hedefimiz seni indirmek. Hiç güleceğim yoktu :grin: Toksiksin."

Sanki senin hakkında, senin alehine yahut; seni gücendirecek bir yorum atmışım gibi konuşuyorsun. Ahmete yapılan yorumu Mehmet kendisine yapılmış gibi algılıyor ise şayet, Mehmet gerçekten yazdıklarını yansıtıyor. Bknz: "Ama hayır çekemiyoruz dostum. 20 IQya sahibiz. Senden başka işimiz yok hayatta başka amacımız da yok tek hedefimiz seni indirmek."

Bu konuda ne senden özür dileyebilirim, ne de başka birşey yapabilirim.




Kimseye kin beslemiyorum, bu ortamda da "kötü" olduğum kişi sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Bir başkasına atmış olduğum yorumu lütfen üzerinize alınmayın.




Konu sahibi ile Steam'dan uzun bir süre boyunca konuştuk zaten, istediği detayları da verdiğimi düşünüyorum. Onun neden böyle bir video attığını biliyorum, insanların eşek ve eşref saatleri olur, kötü zamanımda kötü bir yorum attığım için böyle bir şey yapma gereğinde bulunmuş. Özürler dilendi, problem kalmadı diye düşünüyorum. Ama yine de herkesin kafasında ki soru işaretlerini sonlandırmak için müsait olduğum bir saatte, 2 saatlik bir gameplay videosu atacağım.




Atacağım videodan sonra da ne bu konuya ne de hakkımda yapılan yorumlara, açılan başka bir konuya cevap vermeyeceğim. Bunun nedeni ise her kafadan başka bir sesin çıkması. Hile hakkında bilgin yoksa neden yorum atma gereğinde bulunuyorsun ki? Evet, herkes istediğini yazma özgürlüğüne sahip ama bilginin olmadığı bir konu hakkında yaptığın olumlu yahut olumsuz yorumların bir geçerliliği olmuyor. Üstüne üstlük zarar veriyorsun. Maç izlemek gibi bu, 50 kişi penaltı der-50 kişi penaltı değil der. Fenerbahçe'nin aldığı penaltı tartışmasına döndü konu.


 
Last edited:
Fleshcerin aksine ben gameplay videosu veyahut o tarz bir şey çekmicek videoyu yapan şahsın zaten nasıl biri olduğunu az çok anladım aramız da şöyle bir cümle geçti "15k merc gold ver peşini bırakayım" tarzında ve sabah aldığım bir kararla kendisiyle artık görmezden geleceğim beni tehdit etmeye devam edebilir tekrar tekrar raporlayabilir.

Edit:baltaoglu dediğiniz adamın banı açıldı bizzat sandorra ilgilendi konuyla şuanda aktif olarak oyunda oynamaktadır
 
Madem aimbot, madem örnekleri çok fazla, Merc adminleri sürekli aynı sebepten ötürü banladıkları bir hareketi(titremeyi) neden benim konumu değerlendirirken görmezden gelip, açılan Reportu red etmişler?

Keza benim konumun açıldığı gün başka bir Aimbot konusu da açılmıştı 2 kişi hakkında. [Poer ve Dominic.] Onlarınki de red edilmiş.
Videosu:
konu linki: http://forums.mbmerc.com/index.php?/page/reports.html/_/eu-servers/aimbot-r7705

Normalde mercste kıçıkırık bir trolleme hakaret gibi bir şikayetin sonuçlanması yaklaşık 1 günü buluyor.Daha öncede aimbottan ban yiyen kişilerin şikayetlerinin sonuçlanması da yaklaşık 1 hafta gibi bir süre almıştı.Burada adminlerin hemen konunun reddetmesinin sebebinin videoyu çeken arkadaşın çok fazla hile videosu yapıp çok agresif bir tavır takıldığından ve adminlere de laf atmasından dolayı adminlerin artık bu arkadaştan bıkmış olmasından olduğunu tahmin ediyorum.(Dediğim gibi burada kesin bir şey söylemem o merc adminlerinin kararı bu sadece bir tahmin.)
Bu konuda ilk başta yazdığım gibi aimbotun dinamiklerinden çok iyi anlamıyorum o yüzden Dominic ve Poerin videosundaki hızlı dönmelerle ilgili bir fikrim yok.Fakat senin videonda 2 tane titreme var. (0:30 ve 1:23(buradakini 0.25 hızla izlerseniz farkedebilirsiniz.))Titremenin de anormal bir şey olduğunu söylemek için de kimsenin hile profesörü olmasına gerek yok.
Burada da sizin dediğiniz target switch olayı için gene wisherın aimbot videosunu atıyorum

0:33te arkasından gelen atlıya nişan alıp sonra hemen orada savaşan piyadelere nişan alıyor.
Bu arada Baltaoglu denilen arkadaşın tek bir videosu yok, bütün Merc camiasi kullandığını biliyordu. Çeşitli çeşitli videoları mevcut, unban isteğini de okuyabilirsin arkadaşın. İlaveten, Baltaoglu şuan güncel olarak Merc oynamakta. Banı açıldı, Sandora bizzat ilgilendi.
Baltaoğlu'nun banının açıldığını bilmiyordum.Savunmasını aradım tek http://forums.mbmerc.com/index.php?/topic/4506-im-not-aimbot-baltaoglu/page-2 şu linki bulabildim kastettiğin videoları paylaşabilirsen ben de incelemek isterim.Ki baltaoğlunun kullandığını herkes biliyorsa o videoda aimbot kullandığını değiştirmez yani konuyla çok bir alakası yok.

Fleshcerin aksine ben gameplay videosu veyahut o tarz bir şey çekmicek videoyu yapan şahsın zaten nasıl biri olduğunu az çok anladım aramız da şöyle bir cümle geçti "15k merc gold ver peşini bırakayım" tarzında ve sabah aldığım bir kararla kendisiyle artık görmezden geleceğim beni tehdit etmeye devam edebilir tekrar tekrar raporlayabilir.
Dediğim gibi bu videoyu yapan arkadaş herkese karşı çok agresif tavır sergiliyor.Benim takıldığım nokta Flescher'ın videosundaki 2 titreme o 2 titreme olmasa zaten ben bu yazıları falan yazmam he deyip geçerdim.
Ama 0.30'da titredikten sonra nişan aldığım kişi Süvari,(2. başlığı okuyun-süvariye aim aldığım süre boyunca tek bir titreme dahi yok.) süvariden sonra; süvarinin sağındaki piyadeye, ardından süvarinin sağındaki piyadenin sağındaki kişiye(duvara en yakın olan piyadeye) aim çeviriyorum ve en sonunda duvar dibinde ki piyade görüşümden kaybolduğu için ortada duran piyadeye sıkma kararı alıyorum.
Bu dediğim olay 2 ila 2,5 saniyede gerçekleşiyor. (yani 2-2,5 saniye içerisinde 4 kere hedef değiştiriyorum.
Bu olayı incelemek için 0:30daki titreme anından 0.25 hızla izledim.Titremenin olduğu zamanla bittiği zaman arasında tam kime nişan aldığın çok belli olmuyor.(Arkadaşın kayıt alma açısından dolayı muallakta.)Biter bitmezde hemen sağ nişan alıp duvarın oradaki piyadeye nişan alıyorsun.Yani dediğin gibi süvariye nişan alıyorsan tam o zaman titriyorsun bu da sizin dediğiniz süvariye nişan alırken titremeye denk geliyor.
Yarın 2 saatlik Gameplay videosu atacağım, bu aklınızda ki bütün soru işaretlerini giderir diye düşünüyorum.
Buna şu alıntıyla cevap vermek istiyorum:
Gameshero'nun yaptığı videoda aimbotun belli ayarlarını gösterdi ayarları yaparsan hata payı hız gib şeylerle oynayabiliyor.Kısaca şüphe çekmemek için aimbotun ayarlarıyla oynanabilir ve daha doğal bir görünüme sokabilir.(Konudaki video ne yazıkki bende hata veriyor koyamadım konu linkini koydum.)
konu linki:https://forums.taleworlds.com/index.php?threads/warband-multiplayer-ölüm-noktası-farkındalık-videosu.389661/page-4
Gameshero'nun yaptığı videoda da geçiyordu.Aimbot kullanan kişi ayarları istediği gibi oynayıp aimbotu tamamiyle saklayabilir ve yanlış hatırlamıyorsam oyunda arayüzü de saklayabilir.Bu yüzden bunun ne kadar bir kanıt olacağı benim kafamda bir soru işareti.
 
0.33'te kendi atlısına aim alıyor ki Takım arkadaşlarına kitlenemiyorsun, Gameshero'nun yaptığı videoya da ben yardım ettim bu arada. 0.30'da ki titreme olayı da tamamen lackluster, Süvariye kitlenmiş olsam bile(?) target switch atamadığım için orada duran iki piyadeye aim kaydıramamam gerekirdi. Çünkü kitlendiğin kişi Gameshero'nun dediği gibi anasının hörekesine gitse dahi kitlenmeye devam ediyor ve bu süre boyunca Target Switch yapamıyorsun.

"Titremenin de anormal bir şey olduğunu söylemek için de kimsenin hile profesörü olmasına gerek yok. "

Penaltının da penaltı olduğunu söylemek için hakem olup kural bilmeye gerek yok. Titreme bir hile belirtisi, evet lakin bunu yapan kişinin titredikten sonra ya da lock olduktan sonra yaptığı şeyler daha mühim. 10 yıllık oyuncusun ve gördüğün her titreyen adamın hile olduğunu söylüyorsun, onlarcasını gördüm, mekaniksel bir glitch vb. durum yüzünden geçmişi temiz birini sadece tek bir saniyede yaşanan durum yüzünden gömmek, aşağıya çekmek, kötülemek bana sorarsanız etik değil. (kendi adıma konuşmuyorum, herkes için geçerli bu.)

Bu arada bahsetmediğim bir konu olmuş, 8000dpi videosu Native de çekilmiş bir video. Merc ile Native'i karşılaştırmak saçmalık olur ilaveten Blade sadece sağ ve sol yapıyor videoda. Açın oyunu deneyin. Alın ayarları 8000dpi ve 90 ingame sense, birine aim almaya çalışın, özellikle hareket eden birine.

Birde bir tane arkadaş okçular genellikle low dpi, low in-game sens ile oynar yazmış, doğru lakin dediğin gibi dostum "genellikle." Ben Warbandte çıktığım neredeyse hiçbir maçta okçu oynamadım. Piyade oynadığım için, piyadede alışmış olduğum in-game sens ile okçu oynuyordum.

Edit: 1.23'te bir sıkıntı göremiyorum ben, titreme falanda yok hani.

Edit 2: Gameshero'nun çektiği video (yardım ettiğim bariz, konu hakkında bilgimin olduğu da öyle.)


Konu açılınca gülüp geçmiştim, ama ciddiye alınmaya başladıktan sonra cevap verme zorunluluğunda olduğumu hissettim çünkü hepinizin takdiridir ki hakkınızda yapılan kötü yorumlara cevap vermeyince yorumları kabul etmişsiniz gibi bir imaj ortaya çıkıyor.
 
Last edited:
Konu harbi derbi maçı tartışmısına döndü.
geçmişi temiz birisi
x7FMHI.jpg
[


gördüğün her titreyen adamın hile olduğunu söylüyorsun, onlarcasını gördüm, mekaniksel bir glitch vb. durum yüzünden geçmişi temiz birini sadece tek bir saniyede yaşanan durum yüzünden gömmek, aşağıya çekmek, kötülemek bana sorarsanız etik değil. (kendi adıma konuşmuyorum, herkes için geçerli bu.)
Tek ben değil titreyen birini görünce herkes aşağı yukarı benim verdiğim tepkileri verir.Bir sürü konu oldu bunun gibi çok küçük şeylerden birçok kişi tartışmasız ban yedi.Senin özel bir ayrıcalığın mı var ki onlar gibi sorguya çekilmeyeceksin? Başta dediğim gibi senin yerine NeW_PLaYeR!_2005_TRXD gibi biri olsa şuan herkes ehüeüheüheü hileye bak :grin:DDD gibi yorumlar atacağından şüphem yok.İkincisi geçmişin temiz diyorsun 5 yıl önce VAC ban yemişsin.Başka oyunda da olsa bu az çok bir fikir veriyor.
Edit: 1.23'te bir sıkıntı göremiyorum ben, titreme falanda yok hani.

lütfen 1:23te 0.25 HIZDA izle ve nasıl bir şey olmadığını açıklar mısın?Sonra normal hızda izle.O hareketin insan eliyle yapılacağını sanmıyorum.(ilk önce 0.25 hız sonra normal hız lütfen.)
Bu arada bahsetmediğim bir konu olmuş, 8000dpi videosu Native de çekilmiş bir video. Merc ile Native'i karşılaştırmak saçmalık olur ilaveten Blade sadece sağ ve sol yapıyor videoda. Açın oyunu deneyin. Alın ayarları 8000dpi ve 90 ingame sense, birine aim almaya çalışın, özellikle hareket eden birine.
Native ve mercs farklı modlar olabilir tamam.Fakat ikisininde geçtiği oyun aynı ve her moddaki dinamiklerde aşağı yukarı benzer tam aynı olmasa da(Napoleonic bu kısma dahil değil.)Eğer sırf yüksek hassasiyetten titreme olsaydı neden 8000 DPI de olmuyor ki sen 3000dpi de oynadığını söylemişsin.Bladeenin videoda sağa sola çok hızlı şekilde aim almasının sebebi de sizin o iddia ettiğiniz "mekanik titreme"lerin yapılıp yapılmayacağını bulmak.
 
Steam profilimi çekip, SS olarak atıyorsun ama konu hakkında hiçbir bilginin olmaması da çok komik gerçekten. Bu yargısız infaza giriyor çünkü. Amacın apaçık, İnsanları gömmeye dayalı konuşuyorsun hala, senin amacın yukarıda dediğin gibi "He, he" diyip geçmek değil belli ki.

Steam'da 2 tane banım var, 4,5-5 yıl önce yaşanmış bir olay, H1Z1 eskiden tek bir oyundu ardından Battle Royal ve Just Survival olarak ikiye ayrıldı, ikiye ayırlmadan önce 6-7 ay kadar bir klanda oynamıştım, yöneticilik yapıyordum o klanda. Aşağı yukarı kişi sayımız 20-30 civarıydı, 6-7 aylık bir süre içerisinde klanımızda bulunan bir üye hile kullanmış. Birgün yine oynarken 30 kişi toplu ban yedik, günlerce uğraştık, ticket attık, sebebini öğrendik. Ban yememizin sebebi 6-7 ay boyunca o kişiyi klanımızda tutup, insanların hakkına girmekmiş. Ban çok doğru, çokta yerinde lâkin sıkıntı olan kısım durum hakkında, yani hileyi kullanan kişi hakkında, kullandığına dair bir fikrimiz yoktu. Bilmiyorduk kısacası. Bu hileyi kullanan arkadaş sadece bizim karşımızda oynayan insanların hakkına girmedi, bizimde hakkımıza girdi. O zamanlar H1Z1 50-60TL civarındaydı. 30 kişi ban yedi. Oyun ikiye ayrıldıktan sonra ise ban sayısı ikiye çıktı. İnanmayanlar olursa H1Z1'e attığım ticketları ve aldığımız cevapları DC'den açarak gösterebilirim.

Ben 8000dpi'da oynuyorum demedim ki? Açın deneyin dedim. 0.25 hızda 4-5 tane okçu olarak oynayan arkadaşıma gönderdim, ve izlettim hepsi tertemiz dedi.

Ayrıca sen kimsin ki beni sorguya çekiyorsun birader? Geçmişte yaşanmışlıklar yüzünden, ismi xxxBerkecanreisxxx olan kişi anında ban yiyor diye bunların bütün sorumlusu ben mi oluyorum? Benim yüzümden mi? Git kendine başka bir uğraş bul Allahını seviyorsan. Bu arada empati kurmayı ya bilmiyorsun ya da sana öğretememişler, şimdi birisi foruma video atsa, Charon Aimbot kullanıyor diye, Sende anında ban yemeyeceksin? Çünkü sende oynamışsın bu oyunu uzun bir süre kadar, tanınıyorsun. Ek biç biraz, düşün, taşın, ağızdan kelimeler bir kere çıkıyor çünkü, geriye alamıyorsun ne dediklerini.

Bu son yorumumdu, ya etik sınırlar içerisinde yorum at, ya da bilgin olmayan konular hakkında yorum yapma lütfen.
İyi Forumlar, iyi geceler.
 
Last edited:
Steam profilimi çekip, SS olarak atıyorsun ama konu hakkında hiçbir bilginin olmaması da çok komik gerçekten. Bu yargısız infaza giriyor çünkü. Amacın apaçık, İnsanları gömmeye dayalı konuşuyorsun hala, senin amacın yukarıda dediğin gibi "He, he" diyip geçmek değil belli ki.
Yargısız infaz deyip duruyorsun ben de tekrar edip duruyorum.
T İ T R E M E var.Bu sende değil başka birinde olsa sana yaptığım aynı muameleyi o başkasına yapacaktım senle daha önce ne konuştum ne sövüştüm durduk yere alakamın olmadığı birini neden gömmeye çalışayım? Öyle olsaydı beni birçok konuda görebilirdin.
Ben 8000dpi'da oynuyorum demedim ki? Açın deneyin dedim. 0.25 hızda 4-5 tane okçu olarak oynayan arkadaşıma gönderdim, ve izlettim hepsi tertemiz dedi.
"Eğer sırf yüksek hassasiyetten titreme olsaydı neden 8000 DPI de olmuyor ki sen 3000dpi de oynadığını söylemişsin."Şu cümleden nereden 8000dpi ile oynadığını kastettiğimi çıkardın?
0.25 hızda 4-5 tane okçu olarak oynayan arkadaşıma gönderdim, ve izlettim hepsi tertemiz dedi.
Doğu Perinçek'in evinde anket yaptık Vatan Partisi iktidar olacak demekle aynı şey bu.(Kastın o 1:23teki kaydı arkadaşlarına izlettirdiysen.)
Bu arada empati kurmayı ya bilmiyorsun ya da sana öğretememişler, şimdi birisi foruma video atsa, Charon Aimbot kullanıyor diye, Sende anında ban yemeyeceksin? Çünkü sende oynamışsın bu oyunu uzun bir süre kadar, tanınıyorsun. Ek biç biraz, düşün, taşın, ağızdan kelimeler bir kere çıkıyor çünkü, geriye alamıyorsun ne dediklerini.
Ben videosu atılan herkes anında ban yesin diye bir şey demiyorum.Videoda bana göre 2 sana göre olmak üzere de 1 titreme bulunmakta.
Sadece şunu düşün o videoda bir başkası olsa ve o videoyu izlesen o titremeyi görsen sen de şüphelenmez misin?Ben mümkün olduğunca yaptığım hareketleri bir nedenle yapmaya özen gösteririm.Zaten şu ilk iki iletilerden durduk yere bu adam aimbot!!!111! demediğimi anlarsın.
Bu son yorumumdu, ya etik sınırlar içerisinde yorum at, ya da bilgin olmayan konular hakkında yorum yapma lütfen.
İyi Forumlar, iyi geceler.
Sana karşı herhangi bir hakarette bulunmadan konuya açıklık getirmeye çalıştım.Bu aramızdaki tartışma daha ciklet gibi uzar tartışmanın pek bir anlamı kalmadı İyi geceler.
 
Savunmak için söylemiyorum ama mouse hareketleri dışında bir şey göremiyorum ben. Kesilen yerler basit mouse hatalarıyla hedef olmayan yerlere kısa zamanlı kaymış. Biraz montajın da sıkıntıları var. 3000 dpi ile de okçu oynamanın zararları ki videoda hedefi vuran bir atış göremedim ben. Tekrar söylüyorum, kimseyi savunduğum yok. Hiledir veya hile değildir diyemem. Sütten ağzı yanıp yoğurdu üfleyerek yiyen biri olarak size de tavsiyem bu kadar kesin yargılarla konuşmayın.
 
Flescher’ı bilmem ama Poer’in videosunda çocuk fareyi sağa sola itiyor hile diye videoya koyuyorsun. Buna sadece bilader anı diyebilirim. Neyse, lütfen drama bitmesin okuması zevkli oluyor.
 
Last edited:
Olayı objektif bir bakış açısıyla değerlendirmeye çalıştım, tüm yazılanları dikkatlice okudum. Videoda şüphe uyandıracak bazı hareketler olmakla beraber kanıt anlamı taşıyacak kadar güçlü bir görüntü de bulunmuyor. Dünyadaki çoğu adalet sistemlerinde bir ilke vardır; "şüpheden sanık yararlanır." Yani bir olayda suçlu olduğu düşünülen kişinin suçu işlediğine dair şüphe varsa ve bu "yaptı mı yapmadı mı" şüphesi yeterince güçlü deliller ile yaptığı yönünde kanıtlanamıyorsa, bu kişi suçsuz kabul edilir arkadaşlar. Elinizde başka deliller varsa lütfen sunun, eğer yoksa çocuğun adını kirletmeyin lütfen. Haksızlık.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom