Fleshcer

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Arkadaki müzik ne böyle sanki ihtiyarlar heyeti çekmiş videoyu. Ayrıca fleshcerin idsi mi o belli değil? Belki onun adına girmiş birisi. Bunun haricinde mevzu bahis kisinin savunması dinlemek en makbulü. Fleshcde aimbotsa kendimden de şüphelenmeye başlayacağım ya. Herkes mi hileci olur arkadas. Herkes mi trol olur?
 
fleshcer isimli arkadaşı kişisel olarak tanımam da videoda fleshcer aimbot kullanıyor denmişse söyleyecek bir kaç lafım var
ben videoda hile kullandığına dair bi kanıt bulamadım açıkçası doğru düzgün kill bile aldığını görmüyoruz
video cidden yorumlamaya bile açık değil hiçbir şey net değil çünkü :grin:
ayrıca videodaki kişi aimbot kullanıyorsa bile fleshcer olup olmadığı kesin bile değil
sonuç olarak fleshcer isimli arkadaşın kendisinin gelmesi ve açıklamasını okumamız olayın aslını öğrenmemizi kolaylaştırır onun haricinde net bir sonu olmayan bir konu gibi duruyor :grin:
 
O kadar ok fırlatmış kaçında kill almışki, hatta bazıları isabet bile etmemiş. Aimbot olduğuna emin miyiz?

Video pek bir şey açıklamıyor maalesef. Fleshcer gelip itiraz etse üstüne bir şey söylenemez
 
Hocam video maalesef yeterince net değil bir kısımda aimbot gibi bir kısımda alakası yok
ayrıca Flescher gizli örgüt üyesiymiş gibi hissediyorum müzik sağ olsun uzak durmak lazım...

Şaka bir yana kendisine Bannerlord'da hiç rastlamadım ne skirmish oynarken ne de diğer modlarda.
 
Ben gerekli açıklamayı Merc forumunda Blade isimli arkadaşa ve topluluk üyelerine yapmıştım, beni tanıyanlar iyi tanır, 10 yıldır bu ortamdayım, sayısız klana girdim, sayısız turnuvada, sayısız başarımlar edindim.
Like the 20IQ guy who owns this video; People who think themselves as funny and intelligent, who have no other purpose in this life, try to decipher and try to bring down the people they target.

It's not your fault to have a little brain, even people who have limited intelligence and capacity know where they're going to stop, when.
The tiny fish doesn't try to eat the big fish.

Grow a pair, pull your sh*t together, make friends(real friends) and take up a new hobby and hobbies, rather than picking a target and attacking it.

Taleworlds forumunda "1725936" ID'sini aratırsanız aklınızda olan soru işaretleri, benim yıllarca piyade oynadığımı gördüğünüz zaman kalkacaktır. (Bu ID sizi 6-7 yıl geri götürür, daha fazla bilgi edinmek isteyen olursa, eski in-game ID'mi özelden atabilirim.)

10 yıl içerisinde ne Merc olsun, ne WBMM olsun, ne de Warband Communitysinde olsun, hiç bir sunucudan-moddan-turnuvadan uyarı dahi almadım.

Yukarıda birkaç arkadaş savunma vermemi istediği için yukarıdakileri yazıyorum. Haricinde Blade nickli arkadaşımızın troll(?) niyetiyle hazırlamış olduğu bir video.




Bu arada arkadaşın bilgi eksikliğini ben düzelteyim, Bannerlord'ta ne Skirmishte ne de Clan Maçlarında Okçu oynamıyorum. [RM]'yi takip edenler bilir hatta, Bannerlord'u bile düzgün oynayamadım.
 
Last edited:
Hileyi dibine kadar araştırmış biri olarak yorum yapacağım.

1- Hilenin lock alma mantığı böyle işlemiyor "target switch" olayı yok. Outrange kalmış olsa bile anasının nikahındaki adama kilitlenmeye devam ediyor. (Youtube'da videosunu da paylaşmıştım.)
2- Hilede eğer süvariye aim alıyorsa aim bildiğin keşkül gibi titrer.(bu da denendi onaylandı.)
3 ve son olarak Aimbot kullandığın vakit bir bölge seçersin (yani sen ayarlarsın) ve sadece o bölgeye nişan alır ve ok sıkar. Kısacası kafasına nişan alıp sadece ayağına sıkıyor gibi bir durum söz konusuda değil (ki video da aynı pozisyonlar mevcut)

EDIT: 40. Saniyede olan target switch olayı aimbot'larda bulunmuyor: (yani benim araştırdıklarım arasında.)

Uzun lafın kısası video tamâmi ile lackluster.
 
Aimbotun dinamiklerinden pek anlamıyorum o yüzden hızlı dönme vs. konularda yorum yapamam.Ancak 0:30 da flescher yerine nEwpLaYeR_2005TR gibi biri olsa tartışma olmadan ban yerdi.Bunun gibi titremelerden daha önce bir sürü kişi ifşalandı ya da ban yedi (en ünlüleri wisher ,reapsot vs. ki banlanmalarıda gerekiyordu).Bu titremenin görmemezlikten gelinmesi bana oldukça komik geliyor.
 
x9KIrY.png
 
Bırakın şu boş işleri ya ;D Video'da 30. saniye dışında en ufak bir hile ibaresi yok ki o da çok yetersiz bir kanıt. En azından bu kadar zaman harcamışsın adamın hs attığı bir klip falan çekseydin. Zamanın bundan daha değerli, bırak kim ne kullanırsa kullansın er geç ortaya çıkıyor zaten.
 
Bu arada arkadaşın bilgi eksikliğini ben düzelteyim, Bannerlord'ta ne Skirmishte ne de Clan Maçlarında Okçu oynamıyorum. [RM]'yi takip edenler bilir hatta, Bannerlord'u bile düzgün oynayamadım.
sağ ol Fleshcer skirmish maçlarını takip etmiyorum oyunu oynarken rastlamadım dolayısıyla hile durumunu da görmedim İyi oyunlar... oyunu sık oynamaya döndüğünde nice başarılara o zaman
 
Last edited:
hayır. videoda hile ibaresi var. ya da sanki -20 derece oynuyor oyunu. okçular genelde olabildiğince düşük senste oynar. anlayamadım orasını artık. hilelerle aram yoktur. ama videodaki kişi gerçekten fleshcer mi diye soruyorum ben. whitewashing yok. ama haksızlıkta yapmayın kimseye.

oyunun azımsanmayacak kadar fazla bir kısmı hile bir kısmı da trol. napoleonic warsa falan hiç girmiyorum bile. konu en yakın zamanda kilitlenir umarım.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom