Fire&Sword tam bir fiyasko ...

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
SP ile başladım şimdilik, ya ateşli silahları ben mi kullanmayı beceremiyorum  :grin: Sıkıyorum düzgün bir şekilde ama kurşunun nereye gittiği belli değil. Vuramıyorum da dolayısıyla.
 
Arkadaşlar bizde aramızda anlaştık ottoman ek paketini yapacağız korkmayın sadece 12 tl olucak.Tufek olucak daha neolsun mukemmel olucak .  :grin:

Bu modu ... pardon oyunu yapan gruba lanet olsun. Bari soleselerdi mapleri ben yapardım. Tek beğendiğim bikaç ev kilise cami
 
Single player'dan ümitliydim baya ama yaklaşık 2 saattir gördüğüm tek farklı olay oyun başındaki ses destekli tutorial oldu.

Şehir içlerindeki modeller çok güzel ama şehir tasarımları bana çok kaba geldi. Şehir ortamını yansıtmıyor. Kısas olarak Warband'in şehir tasarımları daha iyidi. İnsan bekliyor ki yeni çıkan eklentinin eskisinden dersler alıp gelişmesi ama aynı eksikler burda da var.

Multiplayer'da acaba ben mi yanılıyorum diye defalarca çıkıp girdim ama fikrim değişmedi. Tüm factionları 64 full dolan sunucumuzda denettim ama sonuç yine aynı. Oku alan bağdatı geçiyor oyun tamamen fps oyununa dönmüş. Birde buna bomba ekleyince tadından yenmiyor.

Şahsi fikrim olarak warband daha iyi. Yine de taleworlds'ün daha iyi oyunlar çıkarabilmesi için para verip destek olmak gerekiyor. O yüzden bir mod olarak bile düşünülüp oynanabilir.
 
Resmen warbandın kodlarını eleyip 3-5 ateşli silah ekleyip oyun yaptık diye çıktılar. Birde bunu 2.5 Yıl gibi bir sürede yaptılar. Yani Yıllardır geliştirilen oyun bumuydu ? Krallık kurulmaz, evlenilmez, Diplomasi denen doğru düzgün bir olay yok. Multiplayer desen musket modun yanına yaklaşamaz. Eğilme yok, top kullanmak yok, yok oğlu yok yani. Parasında değilim ama Mount Blade serisine yakışmayan bir yapım olmuş.
 
Bunun lekesini temizlemek için bir MMORPG yapsınlar :smile: Ne çeşit bir mmorpg yapıyorsanız yapın ama şu oyunun mmorpg unu yapın! (warbandın)  Tüfek oynamak istesem bi ton oyun var. Warbandın özgünlüğü, özelliği farklıydı bunun kıymeti yapanlar tarafından bilinmiyorsa...
 
Başlangıcına baktım da bir ...
Tutorial hoşuma gitti.Kılıç eskisi kadar hızlı vurmuyor gerçekçi olmuş fakat haritaya çıktığım anda oyunu kapatma sebebim ...
Bu kadar mı berbat,sıradan harita olur ?
Başlar başlamaz karakterde saçma saçma istemediğim özellikler ekleniyor.
Eskiden baban,gençliğin v.s seçerdik gayet güzeldi.
+Barut sevmediğim gibi(benim gibi ateşli silah sevmeyen vardır illaki) kullanımıda çok kısıtlı. İyi yeni zamanları yavaş falan ama bu oyuna hiç gitmemiş ve çok ağır kalıyor.
Bu oyunu kötü bir mod olarak görüyorum.Kale kuşatması çok daha gerçekçi ve rahat ve adam asılma olayları v.s süper olsada kurtarmaz.

Alacaklara tavsiyem internetten indirip oynadıysanız Warband'ı şimdi gidip orjinalini alın,en azından öyle katkı olsun.Bu oyun alınmaz.
F&S çıktığı gün internete düştü bile "Skidrow"... Para verecekseniz illa indirin görün sonra gidin alın maksat destek olmak...
 
Sakin olun =)
1-2 aya çok güzel modlar çıkacağını düşünüyorum WFAS için.
Bence alın dursun , mod potansiyeli yüksek bir oyun.
 
Almayı düşünüyordum fakat yorumlardan sonra hemen vazgeçtim.Ya kardeşim 2,5 yıldır naptınız allah aşkına!?
 
Demo için bir link:
http://www.moddb.com/games/mount-blade-with-fire-sword/downloads/mount-blade-with-fire-and-sword-demo-v1138

Bunun dışında ben de demo ile denedim önce, insan karakter yaratım ekranında bile Avrupa için daha farklı suratlar falan yaratılabilsin diye düzenleme yapar yahu. Warband için kullandığım bıyıklı adam kafasına Fransız ordusunun kafalığını geçirmiş, "adım da Jacques" diyor, hiç inanasım gelmiyor.

Evet oyunda "gezilebilecek şehir" var, ama hiçbir yararı yok. Hiçbir yerine giremediğiniz (hanları falan hariç) bir dolu ev yığını. Ne anlamı var ki bunun Elder Scrolls oyunlarındaki gibi olmadıktan sonra dolaşılabilir dünya anlamsız. Işınlansak da olurmuş.

Senaryo olarak umutlandığım birşey yok tabi. Sadece oradan oraya koşturmamızı söyleyen birileri var oyunda. "3 farklı son" muş. Meh!! Bu düzendeki oyunun 3 farklı sonu olsa ne olur ki? Birkaç değerin değişmesi sonucunda otomatiğe bağlanmış 3 yazı çıkartırlar kesin karşımıza.

Yok, 15TL vermeyi çıktığı anda hak etmez. Bakalım ileride desteği nasıl sağlayacaklar, ondan umutlu olursam belki alırım.
 
Ya birde bazı tiplemeler 15 in neyi cok destek olun alın diyorlar . Biz her cıkan türk ekibe para verip destek cıkcaksak bende bir oyun yapcam destek olun bana . Böyle bir zihniyet olamaz . Resmen müsterileri kandırmıslar . Size yemin ediyorum kar amaclı bir satıs degilse bende adam degilim . 4 5 tüfek koyup fire sword demisler . Mpsi bu kadar berbat , spsi ise warbanddan farkı yok , hatta haritası o kadar igrencki direk cıktım .

Tw ye yazıklar olsun
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom